deNordic Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 Εχω πανω στο PC συνδεμενα ενα στερεοφωνικο και εναν ενισχυτη. Ο ενισχυτης ειναι συνδεμενος στην μητρικη με οπτικη ινα και το στερεοφωνικο με το κλασικο καλωδιο στην πρασινη στρογγυλη υποδοχη (καρφι). Οταν βαζω ενα τραγουδι παιζει μονο το στερεοφωνικο η μονο ο ενισχυτης αναλογα τι θα ορισω ως προεπιλογη. Πως θα γινει να το βαλω να παιζουν και τα δυο συγχρονως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Μία κάρτα ήχου έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Απρίλιος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Μία κάρτα ήχου έχεις?Οχι στη μητρικη τα συνδεω εχει υποδοχες και για τα δυο (οπτικη ινα, πρασινο "καρφι")Η μητρικη ειναι η ASUS M3A78-T Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Σωστά! Δε γίνεται να ορίσεις ταυτόχρονα δύο εισόδους! Τουλάχιστον, νομίζω τα windows δεν το υποστηρίζουν! Δεν είμαι 100% σίγουρος,οπότε περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Απρίλιος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Σωστά! Δε γίνεται να ορίσεις ταυτόχρονα δύο εισόδους! Τουλάχιστον, νομίζω τα windows δεν το υποστηρίζουν! Δεν είμαι 100% σίγουρος,οπότε περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος!Το ειχα ξανακανει να λειτουργουν και τα δυο αλλα τοτε ειχα windowsXP και το προγραμμα απο το cd της μητρικης (το εχω χασει και δεν θυμαμαι πως λεγοταν το προγραμμα). Τωρα ψαχνω ή να βρω αν γινεται απο τα windows7 καπως ή να μου πει καποιος το προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Αν το έκανες με τ προγραμματάκι της μητρικής σου, θα μπεις στο site της μητρικής σου (ASUS,GIGABYTE,MSI κλπ) και θα πας στο dowlonad section να το ξαναβρεις και να το κατεβάσεις βάση πάντα του μοντέλου της μητρικής σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Αφού το είχε μέσα η μητρική, θα το βρείς στο τμήμα υποστήριξης του site της εταιρίας λογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Απρίλιος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Λοιπον...! Εγω εκανα το εξης! Αγορασα εναν μετατροπεα που απο 1 καρφι (jack 3.5mm) σε 2 ! Οποτε εχω επανω στερεοφωνικο και ηχεια υπολογιστη σε 1 καρτα ηχου ! Οποτε οταν τα ενεργοποιω τοτε δουλευουν! Οποια εγω θελω!Δοκιμασε το..2-3 Ευρω max να εχει το καλωδιο που λεω...Δεν χανεις κατι !:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.