tassos1979 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ NETWORK CONNECTIONS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΜ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΡΘΕ ΕΝΑ WIRELESS ROUTER ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ SEARCH ΓΙΑ ROUTERS. Ο ΥΠΌΛΟΓΙΣΤΗΣΕΙΝΑΙ ATHLON XP 3800+ KAI H ΜΗΤΡΙΚΗ GYGABITE S-SERIES..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Απρίλιος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Καταρχήν μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις (φιλική συμβουλή). Κατά δεύτερον αν η μητρική σου δεν έχει ασύρματο δέκτη ενσωματωμένο και δεν έχεις κάποιο ασύρματο usb, δε θα μπορείς να συνδεθείς ασύρματα και γι'αυτό δεν σου έχει και επιλογή ασύρματης σύνδεσης. Αν έχεις κάτι τέτοιο σιγουρέψου ότι δεν είναι κλειστό. Αν όχι αγοράζεις, το τοποθετείς σε μια usb, βάζεις drivers και βρίσκεις το ασύρματο router σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos1979 Απρίλιος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 δε νομίζω να μην έχει γιατί είναι καινούριοα η μητρική , πιστεύω δε βρίσκω την κατάλληλη επιλογή θα το ξανακοιτάξω ξανά. Σε περίπτωση που απλά δεν το έχω βρει εγώ μέσα από τον υπολογιστή στο network connection δε θα πρέπει να βρίσκεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Δύσκολα βρίσκεις μητρική με onboard wifi card.Πες μας ακριβές μοντέλο να δούμε αν όντως έχει, για να μη χάνεις και το χρόνο σου άδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 16, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Το ότι είναι καινούργια η μητρική δε σημαίνει ότι έχει και δυνατότητα ασύρματης συνδεσιμότητας. Κοίτα τα χαρακτηριστικά της και θα δείς. Αν δεν είναι εφικτή η ενσύρματη σύνδεση με το μόντεμ, θα σου πρότεινα να πας να αγοράσεις ένα usb flash να κάνεις τη δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Το ότι είναι καινούργια η μητρική δε σημαίνει ότι έχει και δυνατότητα ασύρματης συνδεσιμότητας. Κοίτα τα χαρακτηριστικά της και θα δείς. Αν δεν είναι εφικτή η ενσύρματη σύνδεση με το μόντεμ, θα σου πρότεινα να πας να αγοράσεις ένα usb flash να κάνεις τη δουλειά σου. πόση χωρητικότητα χρειάζεται να είναι το φλάσακι για να συνδεθεί :to_pick_ones_nose::to_pick_ones_nose::to_pick_ones_nose::to_pick_ones_nose::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 ασύρματο εννοούσα. Πω πω κακιά πεθερά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Φαντάσου οτι χρειάζεσαι κάτι τέτοιο!Δες εδώκαι εδώ (σε αυτό το link κοίτα μόνο όσες είναι usb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos1979 Απρίλιος 16, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 παιδιά ευχαριστώ όλους. Το ακριβές μοντέλο της μητρικής είναι GIGABYTE S-Series M61PME-S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Όπως θα διαβάσεις κι εδώ δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου.Οπότε εφόσον σε ενδιαφέρει η ασύρματη σύνδεση θα αγοράσεις ένα usb wifi card! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos1979 Απρίλιος 16, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 ευχαριστώ rido. Αν αγοράσω το συγκεκριμένο usb με το που το συνδέσω σε usb θύρα θα μου πετάξει κάποιο pop up να υποθέσω για να κάνω search για δίκτυα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Αν όχι αγοράζεις, το τοποθετείς σε μια usb, βάζεις drivers και βρίσκεις το ασύρματο router σου.Θα έχει λογικά κάποιο προγραμματακί, το οποίο θα χρησιμοποιείς για να κάνεις αναζήτηση για ασύρματα δίκτυα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos1979 Απρίλιος 16, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 και πάλι ευχαριστώ όλους!!! βασικά έχω ένα pc και θα πάρω και ένα netbook γι αυτό θέλω την ασύρματη σύνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Το netbook σου θα έχει ασύρματη κάρτα δικτύου.Το σταθερό σου pc δεν είναι κοντά στο router ώστε να τα συνδέσεις με καλώδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos1979 Απρίλιος 16, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 καλα αυτό πως και δεν το σκεφτηκα? δηλαδή γίνεται να έχεις το netbook ασύρματα και συγχρόνως ενσύρματη σύνδεση με άλλο pc. Πολυ καλή φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 16, 2010 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Φυσικά και γίνεται! Οπότε δε χρειάζεται να μπεις ούτε στον κόπο,ούτε σε έξοδα να αγοράσεις usb wifi card! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Απρίλιος 16, 2010 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 καλα αυτό πως και δεν το σκεφτηκα? δηλαδή γίνεται να έχεις το netbook ασύρματα και συγχρόνως ενσύρματη σύνδεση με άλλο pc. Πολυ καλή φάσηΑνάλογα το router μπορείς να έχεις από 1 έως 4 (συνήθως) συσκευές συνδεδεμένες ενσύρματα και όσες θες ασύρματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 18, 2010 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 καλα αυτό πως και δεν το σκεφτηκα? δηλαδή γίνεται να έχεις το netbook ασύρματα και συγχρόνως ενσύρματη σύνδεση με άλλο pc. Πολυ καλή φάσηΕπίσης γίνεται να συνδέσεις με καλώδιο δικτύου το netbook με το desktop και να φτιάξεις ''γέφυρα'' αν είναι μακρυά το router. Δλδ το desktop θα έχει πρόσβαση στο internet μέσω του netbook. Είναι λίγο ακραία λύση αλλά με έχει σώσει αρκετές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.