makio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 ψαχνω εδω και μερες να βρω συγκεκριμενο inverter για οθονη λαπτοπ packard bell αλλα δυστυχως στα πιο πολλα σαιτ ειναι out of stock.απο τα λιγα σαιτ που το βρηκα ειναι ενα ελβετικο (.ch) οι οποιοι δεν σηκωσαν το δακτυλακι τους να μου απαντησουν στα μειλ μου (αγγλικα - γερμανικα).....το εχουν ομως σε πολυ καλη/λογικη τιμη (~25ε)το 2ο σαιτ ειναι το > www.undimu.com ..................δεν θα συζητησουμε την εξωφρενικη τιμη (60ε + 25 μεταφρ ! !) αλλα το ποσο αξιοπιστο ειναι...εχει εδρα καπου στην Γαλλια και εχει σηκωσει κι ενα διαφορετικο σαιτ για πολλες χωρες ,προχειρα μεταφρασμενο σε καθε γλωσσα σχεδον !!εχει κανεις εμπειρια απο το εν λογω σαιτ ?edit > no compaq >> packard bell........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 από ebay πλευρά έψαξες...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 από ebay πλευρά έψαξες...?το εψαξα με καθε κωδικο - κατι 'τελειωμενα' αποτελεσματα βγαινουν στο γουγληαπο την αλλη δεν εχω αλλο πατημα να το βρω αλλιως ,στην περιπτωση που ο χρηστης το βαζει με γενικη ορολογια!(δοκιμαζω με μοντελο/μαρκα λαπτοπ ,σειριακα , inverter part number κλπ οτι μπορει να βγαλει αποτελεσμα)στην Αγγλια εχουν εξιδικευμενο σαιτ για inverters (out of stock) που μπορουν να φτιαξουν με παραγγελια ΑΛΛΑ μονο αν τους στειλεις λειτουργικο δειγμα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 για δώσε μια φωτογραφία μήπως έχω κάτι στην άκρη να βοηθήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 οπως στην φωτο > εταιρεια κατασκευης AMBIT - κωδικος t18i081.01 εισοδος 6πινο - εξοδος 2πινο (για 17αρα οθονη) η packard bell δεν δινει product number........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 ακριβώς τον ίδιο δεν έχω, έχω όμως αντίστοιχο μοντέλο από άλλη εταιρία και που λογικά θα σου κάνει γιατί έχει ακριβώς τα ίδια specs. άμα είναι ο δρόμος σου Αθήνα στείλε μου ένα πμ να βρεθούμε για μια δοκιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 16, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 ακριβώς τον ίδιο δεν έχω, έχω όμως αντίστοιχο μοντέλο από άλλη εταιρία και που λογικά θα σου κάνει γιατί έχει ακριβώς τα ίδια specs.άμα είναι ο δρόμος σου Αθήνα στείλε μου ένα πμ να βρεθούμε για μια δοκιμή τα υπολοιπα σε πμ! βρηκα κι ενα γερμανικο σαιτ με τιμη στα 29 ε ,χωρις να ειναι ξεκαθαρο αν ειναι ακρβως το ιδιο αν και τα βασικα στοιχεια σε ολα τα inverter ειναι πανω κατω τα ιδια........ το κακο ειναι οτι για Ελλαδα ζητανε .......50 ευρω μεταφορικα!! ειναι δυνατον ρε παιδια? http://www.vilotec.de/Notebook_Ersatzteile/nach_Hersteller/Packard_Bell/Serie_EasyNote_S/EasyNote_SB89-P-017/LCD_/_Display_Inverter_Austausch_fuer_Packard_Bell_EasyNote_SB89-P-017_i310029_341621.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Απρίλιος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 αν θες να μας πεις και το μοντέλο του λάπτοπ σου!edit μάλλον το MGP20 έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 17, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 MGP 00 γραφει ή Minos - ειναι 17αρι (ή SB85-P-017)τελικα βρηκα απο usa με συνολο 60 ευρα - αν και στην φωτο εδειχναν αλλοτα στοιχεια παρ ολα αυτα ειναι ιδια........www.invertercentral.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Απρίλιος 17, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 ολα καλά λοιπών.Τελειο εργαλείο το λαπτοπι αυτό.εχει περάσει και απο τα δικά μου χερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.