greekfragma Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 Ότι και να πω είναι λίγο.......Η εταιρία είναι Εταιρία με Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ ! Είχα την Noctua NH-U12P από προ 2ετίας και το 775.....και μιας και πέρασα σε i3 τους ρώτησα από που μπορώ να προμηθευτώ το κιτ. (NM-I3) Με πολύ ευγένεια στα email μου ζήτησαν διεύθυνση πριν 4ημέρες και χθες το μεσημέρι είχα το κιτάκι στην πόρτα μου ΔΩΡΕΑΝ. top quality προιόν και top quality after sales support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 :clap: Πως δεν σου έστειλαν και ψύκτρα δωρεάν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 16, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Αυτά είναι ρε φιλε. Με κάτι τέτοιες εταιρίες σου φεύγει το κεφάλι από την εξυπηρέτηση τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Για αυτό και ξαναπαίρνεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 16, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Υπάρχει ανταγωνισμός πολύς και βλέπουμε κινήσεις όπως αυτή σε κάποια προιόντα εταιρειών!Σε κάποια άλλα δε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Απρίλιος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Ας τα βλέπουν κάποιες "εταιρείες" εδώ στο Yunanistan και ας πάρουν μαθήματα επαγγελματισμού ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 very nice! Η scythe σε αντίθεση σου στέλνει από Γερμανία με 5€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 παράδειγμα επαγγελματισμού και σεβασμού προς τον πελάτη. μονο από την logitech έχω δει (προσωπικά) παρόμοια αντιμετώπιση. τους αξίζουν συγχαρητήρια.από την άλλη είναι κρίμα που κάτι μαγαζάκια εδώ πέρα δεν δείχνουν ούτε ίχνος αξιοπρεπούς συμπεριφοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 16, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 H Thermalright πρεπει να παραδειγματιστει απο τη Noctua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Απρίλιος 17, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Παρομοια συμπεριφορα ειχα δει απο hewlett packard...σε 2 μερες μεσα ,με Courier,μου ειχαν στειλει δωρεαν απο Γαλλια καινουριο μελανακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 17, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 σοβαρα; και πάνω που τέλειωσαν τα δικά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Απρίλιος 17, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 σοβαρα; και πάνω που τέλειωσαν τα δικά μου ε καλα οχι κι ετσι.. απλα ειχε προβλημα το μελανακι, τους εστειλα φωτο και μου στειλαν ενα αλλο. λολ:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.