Jump to content

Επιλογη μπλοκ για vga

Vagouridis

Recommended Posts

Tελικα πηρα μπλοκ , 11'ς μπλοκ για την ακριβεια..... χιχιχιχχιχι:cool:

Τα παραπονα ειναι για να λεγονται , οι παρεξηγησεις για να λυνονται και οι φιλοι για να ειναι παντα μαζι .....οχι τιποτα αλλο αλλα να σκασουν και οι κακιες γλωσσες

.:devil:

Σε λιγο και ενα τεστακι με το μπλοκ....

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
  • 3 months later...

ξερω οτι το θεμα ειναι λιγο παλιο αλλα ειμαι καινουριος και διαβαζω τα παλια σιγα σιγα για να μην σας ενοχλω.στο θεμα τωρα εχω μια msi 5900 sp και θελω ενα block ,θελω να μου πειτε καποια,αλλα να υπαρχουν ελλαδα(Αθηνα ειμαι).εχω βρει το Asetek DYΟ απο hac το ξερει κανενας ειναι καλο?επισης ξερει κανεις που μπορω να βρω tweakmonsters?

Αρχική απάντηση από DJD [17-01-2004 03:22]

Επιστρέφοντας λοιπόν στην αρχική ερώτηση, εδώ και αρκετό καιρό δουλεύω με ένα MCW50, το οποίο έχει βγει αρκετό καλό, δεν περιόριζει την ροή και άντεξε και ένα TEC 80watt που είχα βάλει στην κάρτα

επειδή έχω αγοράσει το MCW50 μήπως μπορείς να μου πεις πως έκανες την σύνδεση του block με τους σωλήνες? έχω τους "κλασσικούς" πράσινους Eheim 12/16 αλλά τα πλαστικά δαχτυλίδια (τα οποία πρέπει να μπουν στους σωλήνες και κατόπιν οι σωλήνες στο block) κολυμπάνε. Αγόρασα Εheim 9/12 αλλά και πάλι είχα πρόβλημα αφενος τα δαχτυλίδια μπαίνουν πολύ δύσκολα, αφετέρου οι σωλήνες διαφορετικής διαμέτρου δεν "κουμπώνουν" καλά (απο Eheim 9/12 σε Εheim 12/16). Ρώτησα στην checkmate αν φέρνουν adaptores που να βγάζουν έξοδο 1/2' αλλά μου λένε οτι η ίδια η Swiftech δεν έχει διαθεσιμότητα. Kάθε βοήθεια/σκέψη ευπρόσδεκτη :)

Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 19:46]

επειδή έχω αγοράσει το MCW50 μήπως μπορείς να μου πεις πως έκανες την σύνδεση του block με τους σωλήνες? έχω τους "κλασσικούς" πράσινους Eheim 12/16 αλλά τα πλαστικά δαχτυλίδια (τα οποία πρέπει να μπουν στους σωλήνες και κατόπιν οι σωλήνες στο block) κολυμπάνε. Αγόρασα Εheim 9/12 αλλά και πάλι είχα πρόβλημα αφενος τα δαχτυλίδια μπαίνουν πολύ δύσκολα, αφετέρου οι σωλήνες διαφορετικής διαμέτρου δεν "κουμπώνουν" καλά (απο Eheim 9/12 σε Εheim 12/16). Ρώτησα στην checkmate αν φέρνουν adaptores που να βγάζουν έξοδο 1/2' αλλά μου λένε οτι η ίδια η Swiftech δεν έχει διαθεσιμότητα. Kάθε βοήθεια/σκέψη ευπρόσδεκτη :)

Αντάπτορες έχουν στα υδραυλικά είδη.

Αν δεν βρεις, πηγαίνεις σε κάποιο τορναδόρο και σου φτιάχνει από βιομηχανικό πλαστικό.

Αρχική απάντηση από Ζul

ξερω οτι το θεμα ειναι λιγο παλιο αλλα ειμαι καινουριος και διαβαζω τα παλια σιγα σιγα για να μην σας ενοχλω.στο θεμα τωρα εχω μια msi 5900 sp και θελω ενα block ,θελω να μου πειτε καποια,αλλα να υπαρχουν ελλαδα(Αθηνα ειμαι).εχω βρει το Asetek DYΟ απο hac το ξερει κανενας ειναι καλο?επισης ξερει κανεις που μπορω να βρω tweakmonsters?

καλός ήρθες στο forum Ζουλού :flower:

Δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο review για το block στο internet (το site της Asetek είναι ελεεινό) αλλά αν η τιμή του είνια συμφέρουσα και δε ψάχνεις το απόλυτο γιατί όχι. Προσοχή μόνο γιατί μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο block δε κάνει για σωλήνες 1/2, που θα χρησιμοποιήσεις;)

Aν δε μπορείς να βρεις τα συγκεκριμένα (tweakmonsters) μπορείς να πάρεις μια παλιά ψήκτρα και να την κόψεις στο μέγεθος που θέλεις. Θα γλιτώσεις χρήμα, όχι κόπο. :flower:

endu θα το κοιταξω αυτο με τους σωληνες!κανενα καλο αλλο block ξερεις?τα block που κανουν για τις 5900 κανουν σε εμενα (5900 sp) γατι αν κανει μπορω να βαλω block made in 11 που απο οτι καταλαβα απο αυτα που λετε ειναι top!!!!!

όλες οι Nvidia κάρτες (αντίστοιχα και για τις ATI) μου φαίνεται ότι έχουν την ίδια διάταξη στις τρύπες. :)

To block του 11 απλά δεν έχει καμοία σχέση εσωτερικά με τα ετοιματζίδικα.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [29-01-2004 11:37]

Tελικα πηρα μπλοκ , 11'ς μπλοκ για την ακριβεια..... χιχιχιχχιχι:cool:

Τα παραπονα ειναι για να λεγονται , οι παρεξηγησεις για να λυνονται και οι φιλοι για να ειναι παντα μαζι .....οχι τιποτα αλλο αλλα να σκασουν και οι κακιες γλωσσες

.:devil:

Σε λιγο και ενα τεστακι με το μπλοκ....

Μηπως πρεπει να αρχισουμε και εμεις τα παραπονα μπας και παρουμε σειρα?

Δυστυχως ο φιλος μας ο eleven ουτε στα email απαντα ουτε στα posts που κανουμε, μηπως δεν καταλαβαμε σωστα? φτιαχνει blocks και τα πουλαει? η μηπως πρεπει πρωτα να πιουμε 200 καφεδες μαζι του να παθουμε κυρωση του υπατος και μετα βλεπουμε? ;)

Μαλλον εχει παρεξηγηθει λιγο η ολη κατασταση με τον Μιχαλη(11). Κατ'αρχας ο ανθρωπος κανει αυτο που κανει, φτιαχνει μπλοκ δηλαδη, καθαρα χομπιστικα και οχι επαγγελματικα. Το γεγονος δηλαδη οτι στην συγκεκριμενη στιγμη ΔΕΝ εχει μπλοκ να δωσει σε μερικους ειναι τελειως ΝΟΡΜΑΛ.Δεν βγαζει παραγωγη για να εχει αποθεματα.

Επισης ειναι οικογενειαρχης ανθρωπος που σημαινει οτι εχει ΚΑΙ αλλες ασχολειες περα του να ασχολειται με το φορουμ ή και την κατασκευη μπλοκ.

Εκτος αυτου, εχει ενημερωσει παμπολες φορες οτι αυτον τον καιρο γινονται δοκιμες στο νεο μπλοκ που εχει σχεδιασει, ετσι ωστε σε περιπτωση που αποδιδει καλυτερα απο το προηγουμενο ολοι οσοι εχουν παραγγειλει να παρουν το καινουριο και οχι το παλιο.

Οποτε λιγο υπομονη ακομα. Αλλωστε ως γνωστον το "καλο" το πραμα, αργει να γινει.

Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση....

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 18:11]

Μαλλον εχει παρεξηγηθει λιγο η ολη κατασταση με τον Μιχαλη(11). Κατ'αρχας ο ανθρωπος κανει αυτο που κανει, φτιαχνει μπλοκ δηλαδη, καθαρα χομπιστικα και οχι επαγγελματικα. Το γεγονος δηλαδη οτι στην συγκεκριμενη στιγμη ΔΕΝ εχει μπλοκ να δωσει σε μερικους ειναι τελειως ΝΟΡΜΑΛ.Δεν βγαζει παραγωγη για να εχει αποθεματα.

Επισης ειναι οικογενειαρχης ανθρωπος που σημαινει οτι εχει ΚΑΙ αλλες ασχολειες περα του να ασχολειται με το φορουμ ή και την κατασκευη μπλοκ.

Εκτος αυτου, εχει ενημερωσει παμπολες φορες οτι αυτον τον καιρο γινονται δοκιμες στο νεο μπλοκ που εχει σχεδιασει, ετσι ωστε σε περιπτωση που αποδιδει καλυτερα απο το προηγουμενο ολοι οσοι εχουν παραγγειλει να παρουν το καινουριο και οχι το παλιο.

Οποτε λιγο υπομονη ακομα. Αλλωστε ως γνωστον το "καλο" το πραμα, αργει να γινει.

Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση....

Συμφωνουμε απολυτα, αλλα μαλλον δεν εγινα κατανοητος, μεσα στο φορουμ ολοι μας λενε "ΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ" οποτε το σκεφτομαστε και εμεις και λεμε ρε μηπως εχουν δικηο? στελνουμε ενα email στον 11 να μας πει μπορουμε να παραγγειλουμε κλπ, απαντηση δεν παιρνουμε και ξαναπαμε στο forum, καποιος ευτυχης μας λεει τι ωραιο που ειναι το block του 11 που μολις πηρε :( μας δινει και τις θερμοκρασιες του και οταν τον ρωταμε ξαναπαιρνουμε την ιδια απαντηση "ΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ" ;)

Ξαναστελνουμε email στον 11 και του απανταμε και μεσα στα threat, παιρνανε οι μερες παλι τιποτα, και ξαφνικα παλι αλλος μας λεει πως τοποθετησε το block που μολις πηρε απο τον 11 :o

μετα ερχεται αλλος και λεει οτι δεν ξαναπινει καφεδες :sick:

παλι το σκεφτομαστε το θεμα και δεν λεμε τιποτα γιατι την απαντηση την ξερουμε "ΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ"

Ευλογα λοιπον εχουμε καποιες αποριες

α) πουλαει block? για να βγαινει καθε τοσο καποιος με καινουργιο μαλλον πουλαει ;)

β) απανταει? βλεπουμε απαντησεις του συχνα αρα απανταει

γ) εχει site που εκθετει τις δημιουργιες του? εχει, τις βλεπουμε και μετα βλεπουμε και καποιους να τις παιρνουνε.

Τελικα τι ακριβως γινεται? πουλαει μονο σε κολλητους? αν ναι τοτε κανενα προβλημα, ο καθενας ειναι ελευθερος να διαθετει τις δημιουργιες του οπως εκεινος θελει !!!!!

Μηπως τελικα το forum αυτο ειναι κλειστο για μερικους? αν ειναι ετσι να την κοπανησουμε οι υπολοιποι.

Σαν συμπερασμα μια καλυτερη συμπεριφορα θα ηταν ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ" ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ"

Στο φιναλε και εγω εχω οικογενεια και 3 παιδια αλλα δεν βγαινω δημοσια καθε τοσο να λεω τι σας ετοιμαζω :rolleyes:

Ειμαι ανθρωπος ανοικτος σε καθε συζητηση αλλα νομιζω οτι αν η υποθεση αφορα μονο μερικους εκλεκτους τοτε θα πρεπει να μεινει μεταξυ τους.

Τα σχολια ευπροσδεκτα

τελικα απο block ξερετε να μου προτεινετε κανενα καλο που μπορω να βρω Αθηνα η να πω και εγω στον 11 και να περιμενω.τα tweakmonsters υπαρχουν Ελλαδα πουθενα?Endu μη με ξεχασεις αυριο!!!!

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη

Εάιναι αλήθεια οντως οτι εχω αρκετό καιρό να διαβάσω το μαιλ μου οποτε ο φιλος ταραμας εχει δικιο στο οτι δεν απαντησα Απο ΠΜ δεν μου εδειξε οτι εχω νεα (εκτος αν παιζει κανα bug φταει κατι στο πισι μου)

Να ζητησω συγνωμη λοιπόν για αυτή μου την΄"αγένεια" :o

Και στην σελίδα εχει καιρό κατι να ανανεωθεί λογο αυτής της στασιμότητας

Φυσικά και δεν παίζει θάμα για "κολλητούς" άλλωστε αν διαβάσεις απο την αρχη μάλον το αντίθετο φαίνεται Φτιάχνω για ολους οποτε μπορώ και εχω ευκαιρία.Τωρα αν μπορείς να πείςοτι αν μου ζητησει ο Παρης η Ζαχος η Chroma με τους οποιόυς ξεκινήσαμε μαζί και τους κανω κάτι αμέσως (σχετικά πάντα) φτιάχνω σε κολλητους τοτε ναι ετσι ειναι............

Απο που κατάλαβες οτι είναι το φόρουμ κλειστό και δεν δέχεται αλλους Δεν νομίζω.............

Οσο αφορα αυτο για τους εκλεκτους δεν το κατάλαβα

και για να κλείσω το θεμα απο την επόμενη βδομαδα που θα τελειώσουν κάποιες αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις αλλα και μια που έχουν τελειώσει οι δοκιμές με τα μπλόκ θα ξαναγυρίσουν τα πράγματα σε ποιο ομαλούς ρυθμούς .Θα έχουμε και μερικές αλλαγές στο μπλόκ Θα προσπαθήσω να μην τα κανω πια κολλητά αλλα με Ο-ρινκ για να λύνονται

Αυτα τα λίγα λοιπόν απο μενα

Υ.Γ Φιλε Ταραμά Με 3 παιδιά χαρας το κουράγιο σου Μπράβο και να τα χαίρεσαι :)

Για αρχη ευχαριστουμε για την απαντηση, και μιλαω στον πληθυντικο γιατι ειμαστε αρκετοι φιλοι, ομως ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...

Ειμαι πρωτα απο ολα Ελληνας και παντα και σε οποιονδηποτε τομεα βλεπω Ελληνικη δραστηριοτητα αισθανομαι οτι καθε αλλο παρα φτωχοι συγγενεις ειμαστε των απανταχου αμερικανοιαπωνικοσιγκαπουριανων και λοιπων ευρωπαιων, προσωπικα εχω αναμειχθει ενεργα στην εξελιξη καρτων γραφικων της hercules και drivers των creative & nvidia και παρα την σημαντικη προσφορα την δικη μου αλλα και των φιλων μου που συμμετειχαν μαζι μου παντα ειχαμε την γευση οτι μας εβλεπαν σαν φτωχους συγγενεις, ξερεις ειναι η απορια που σε αντιμετωπιζουν οταν τους λες οτι βρισκεσαι σε ενα νησακι της Ελλαδας αλλα εχεις στην διαθεση σου 15 συγχρονους υπολογιστες σε ενα χωρο για δοκιμες :D

Ετσι λοιπον μολις ειδα τα block που φτιαχνεις φωναξα τους ανησυχους φιλους και τους ανηγγειλα το γεγονος οτι τερμα τα block εισαγωγης, ΠΑΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!

Λοιπον, το θεμα ειναι οτι ειμαστε 5 υποψηφιοι πελατες και περιμενουμε να μας πεις ποτε θα εισαι ετοιμος για παραγγελια.

Χαιρετισμους

Καντε λιγο υπομονη... ο ανθρωπος οτι μπορει κανει... Αν παρει αναποδες και σταματησει να φτιαχνει τι 8α κανουμεεε...θα παιρνουμε τι π@π@ριες τις ετοιμες?

Αρχική απάντηση από ταραμας

Ετσι λοιπον μολις ειδα τα block που φτιαχνεις φωναξα τους ανησυχους φιλους και τους ανηγγειλα το γεγονος οτι τερμα τα block εισαγωγης, ΠΑΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!

Χαιρετισμους

Συμφωνώ γενικά με την άποψη σου αλλά εδώ υπάρχει μια σοβαρή διαφορά.

Θα ίσχυε αυτό που λες αν αναφερόμασταν σε κάποια μικρή ελληνική επιχείρηση που φτιάχνει μπλοκ

Εδώ όμως αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που φτιάχνει μπλοκ μόνο και μόνο για χόμπι και για όσους φίλους από το forum επιθυμούν να έχουν μια κατασκευή του.

Τα μπλοκ από ότι καταλαβαίνω φτιάχνονται στο χέρι οπότε είναι μια αρκετά επίπονη διαδικασία που η ανταμοιβή της έχει καθαρά ηθικό χαρακτήρα καθώς είναι πολύ δύσκολο σε ένα χειροποίητο κατασκεύασμα να δώσεις τιμή λίγων μόνο εύρω

Και στο κάτω κάτω ο 11 έχει και άλλο επάγγελμα

Οπότε μη διαλαλάς παντού εδώ τα καλά μπλόκς γιατί θα κλατάρει στο τέλος και ο 11 και μετά μόνο έτοιμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.