Vagouridis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2004 Για βοηθηστε με λιγο για την επιλογη vga block.Εαν υπαρχει και καποια λυση με κανα peltier και συμφερει σηζητισιμη και αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιανουάριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Peltier σε καρτα γραφικων ειναι ρισκο για ενα συστημα που χρησημοποιεις καθημερινα.Μιλωντας εκ προσωπικης πειρας, ειναι πολυ δυσκολο να μονωσεις καλα την καρτα γραφικων..δεν αρκει να την μονωσεις μονο πισω απο τον επεξεργαστη γραφικων,αλλα πρεπει να μονωθει σχεδον ολο το PCB.Τα μπλοκ που ανεφερες δεν τα ξερω παρα μονο απο ριβιους.Παντως αν μπορεσεις με καποιον τροπο να βρεις το ιδιο με το δικο μου στο συνηστω ανεπιφυλακτα.Εμενα κρατουσε την RADEON 9800 PRO που φτανει με αερα τους 75 βαθμους κελσιου..μολις 2 με 3 βαθμους πανω απο την θερμοκρασια του νερου..με νερο στους 35 βαθμους ηταν καπου 37 το θερμομετρο κολλημμενο στο πισω μερος του gpu οποτε αν υπολογισεις +1 βαθμο για αληθινη θερμοκρασια ειμαστε καπου εκει.Μπορεις να το δεις στο ποστ που ειχα κανει με το συστημα μου.Επισης εχω ακουσει οτι κ ο 11 εκανε καποια πολυ καλα μπλοκς για καρτα γραφικων,γιατι δεν πας σε εγχωριο προιον?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 και το maze4 και το swiftec ερχοναται ετοιμα με πελτιερ αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR Peltier σε καρτα γραφικων ειναι ρισκο για ενα συστημα που χρησημοποιεις καθημερινα.Μιλωντας εκ προσωπικης πειρας, ειναι πολυ δυσκολο να μονωσεις καλα την καρτα γραφικων..δεν αρκει να την μονωσεις μονο πισω απο τον επεξεργαστη γραφικων,αλλα πρεπει να μονωθει σχεδον ολο το PCB.Τα μπλοκ που ανεφερες δεν τα ξερω παρα μονο απο ριβιους.Παντως αν μπορεσεις με καποιον τροπο να βρεις το ιδιο με το δικο μου στο συνηστω ανεπιφυλακτα.Εμενα κρατουσε την RADEON 9800 PRO που φτανει με αερα τους 75 βαθμους κελσιου..μολις 2 με 3 βαθμους πανω απο την θερμοκρασια του νερου..με νερο στους 35 βαθμους ηταν καπου 37 το θερμομετρο κολλημμενο στο πισω μερος του gpu οποτε αν υπολογισεις +1 βαθμο για αληθινη θερμοκρασια ειμαστε καπου εκει.Μπορεις να το δεις στο ποστ που ειχα κανει με το συστημα μου.Επισης εχω ακουσει οτι κ ο 11 εκανε καποια πολυ καλα μπλοκς για καρτα γραφικων,γιατι δεν πας σε εγχωριο προιον?? Κανα λινκ απο το δικο σου μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR Peltier σε καρτα γραφικων ειναι ρισκο για ενα συστημα που χρησημοποιεις καθημερινα.Μιλωντας εκ προσωπικης πειρας, ειναι πολυ δυσκολο να μονωσεις καλα την καρτα γραφικων..δεν αρκει να την μονωσεις μονο πισω απο τον επεξεργαστη γραφικων,αλλα πρεπει να μονωθει σχεδον ολο το PCB.Τα μπλοκ που ανεφερες δεν τα ξερω παρα μονο απο ριβιους.Παντως αν μπορεσεις με καποιον τροπο να βρεις το ιδιο με το δικο μου στο συνηστω ανεπιφυλακτα.Εμενα κρατουσε την RADEON 9800 PRO που φτανει με αερα τους 75 βαθμους κελσιου..μολις 2 με 3 βαθμους πανω απο την θερμοκρασια του νερου..με νερο στους 35 βαθμους ηταν καπου 37 το θερμομετρο κολλημμενο στο πισω μερος του gpu οποτε αν υπολογισεις +1 βαθμο για αληθινη θερμοκρασια ειμαστε καπου εκει.Μπορεις να το δεις στο ποστ που ειχα κανει με το συστημα μου.Επισης εχω ακουσει οτι κ ο 11 εκανε καποια πολυ καλα μπλοκς για καρτα γραφικων,γιατι δεν πας σε εγχωριο προιον?? με προμιτοτσιχλα μονωνεις σχετικα ευκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιανουάριος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Για καποιον περιεργο λογο δεν βρισκω στο καταστημα του δημιουργου τις φωτογραφιες του παρα μονο μια εξωτερικη,ισως εχει προβλημα ο σερβερ τους...το μονο λινκ που μπορω να σου δωσω που εχει αναλυτικες φωτογραφιες ειναι στο φορουμ τους αλλα για να δεις τις φωτος πρεπει να κανεις λογκιν...αυτο ειναι το λινκ http://forum.pctuner.net/forum/showthread.php?s=&threadid=28990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Παρη , ντροπή βρε τι ερωτήσεις είναι αυτές................................................ Θα δεις σε λίγο στον καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 16, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 1)Δεν ντρεπομαι καθολου , να δεις πως λεει ο ελληνικος λαος μιση δικια σου μιση δικια μου.Μια απλη ερωτηση εκανα.2)Για καφε δυστηχως δεν μπορω ποια , δεν γουσταρω ποια βρε αδερφε δεν μπορει να ειμαι σε ολα παρων και ο "Μ@Λ@Κ@Σ" που θα τρεχει για ολους.3)Ευχομαι να ειναι τοσο καλο οσο τα αλλα σου μπλοκ , που θα ειναι , αλλα ετσι για το καλο της ευχης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Swiftech, χωρις να εχω δει το αλλο. δε μπορω να δικαιλογησω την απαντηση μου, ισως να φταει που το Swiftech εχει πολλα μπιχλιμπιδια και εχει και τους ταχυσυνδεσμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 1)Απ'οτι εχουν πει και αλλα μελη του φορουμ αυτου παρα πολυ καλη επιλογη ειναι το Maze4. 2) Οσο για το θεμα της ντροπης(αν και ολιγον ασχετο με το ποστ) νομιζω Μιχαλη οτι αρκετα περιμενε ο Παρης για το μπλοκ του οπως και πολλοι ακομα.3) Για το θεμα του καφε τωρα, αν και δεν δινω παντα το παρον λογω υποχρεωσεων με την καινουρια δουλεια, πιστευω οτι πρεπει να σταματησει ειδικα αυτο το θεμα με το εγκωμιο. Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.4) Κι εγω πιστευω οτι θα ειναι καλο το μπλοκ για τις VGA που εφτιαξες, οσο και το πρωτο μπλοκ που δοκιμασα απο τα χερια σου, και μαλιστα ημουν ο πρωτος που φωναξε οτι αξιζει περισσοτερο απο καθε τι αλλο. Αλλα δυστυχως τα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε Μιχαλη. Εγω εχω παρα πολλα παραπονα απο σενα, οπως πιστευω εχεις κι εσυ απο μενα.Αλλα δεν νομιζω οτι το φορουμ ειναι καταλληλο για να λυθουν τετοιες διαφορες και για να σου πω την αληθεια ουτε και θελω ποτε να λυθουν. Αφηνω τα πραγματα ετσι οπως εχουν και πλεον δεν ασχολουμαι με τιποτα και δεν χαλιεμαι με κανεναν. Καντε οτι θελετε. Πλεον ποσως με ενδιαφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 εγώ έχω το maze4... από επιδόσεις είναι πολύ καλό... σε συνδυασμό όμως με την απίστευτη ατσουμπαλιά μου, έχω κάψει 2-3 vga! δεν του καταλογίζω όμως απόλυτη ευθύνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas εγώ έχω το maze4... από επιδόσεις είναι πολύ καλό... σε συνδυασμό όμως με την απίστευτη ατσουμπαλιά μου, έχω κάψει 2-3 vga! δεν του καταλογίζω όμως απόλυτη ευθύνη... Για κάποιο μυστήριο λόγο, τις ίδιες παρατηρήσεις έχω να κάνω και εγώ για το maze4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Swiftech απο μενα μονο και μονο λογω συμπαθειας προς την εταιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 16, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Συνεταιρικά με τον djd κάψαμε με το block του Μιχάλη μια 9500pro, οπότε δε νομίζω ότι μπορούμε να καταλογίσουμε ευθύνη στα block επειδή εμείς είμαστε χρυσοχέρηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 16, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Ζαχο και Πάρη ναστε σίγουροι οτι είναι εξίσου καλό με τα άλλα.Τώρα για οτι παραπόνα έχετε από μένα απο μέρους μου θα κάνω μια προσπάθεια για να το συζητήσουμε .Αν ενδιαφέρεστε έχει καλώς αν οχι εσεις ξέρετε................... Και για να μείνω στο θέμα του πόστ θα πρότεινα και εγω maze4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 16, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Χανω επεισοδια ή μου φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Οταν κατεβεις απο το φεγγαρι θα μαθεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 17, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Χανω επεισοδια ή μου φαινεται? και εγω επίσης. Την πέμτη τελιώνουν (επιτέλους) οι κατατακτήριες και το διαβασμα. Παρασκευη θα κατέβω να δω τι παιζει.edit : @@ Σάββατο 24/1 τελιώνω οποτε....πιο μετάΑρχική απάντηση από Vagouridis2)Για καφε δυστηχως δεν μπορω ποια , δεν γουσταρω ποια βρε αδερφε δεν μπορει να ειμαι σε ολα παρων και ο "Μ@Λ@Κ@Σ" που θα τρεχει για ολους. Κριμα που νιώθεις ετσι ρε Παρη αλλά δεν σε αδικώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 17, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 Παιδιά συγνώμη, αλλά αυτά καλό θα ήταν να τα συζητήσετε μεταξύ σας και να λύσετε τα όποια προβλήματα σας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ξέρουν όλοι τι, πως και γιατί σε τέτοια θέματα. Παρακαλώ ας περιοριστούν οι απαντήσεις στο θέμα.Επιστρέφοντας λοιπόν στην αρχική ερώτηση, εδώ και αρκετό καιρό δουλεύω με ένα MCW50, το οποίο έχει βγει αρκετό καλό, δεν περιόριζει την ροή και άντεξε και ένα TEC 80watt που είχα βάλει στην κάρτα. Το Maze4 δεν τον έχω δουλέψει αλλά αρνητικά σχόλια δεν έχω ακούσει.Τa blocks δεν νομίζω να οφείλονται στο κάψιμο των 9χ00 σειρών της ATI. O πυρήνας είναι υπερευαίσθητος και με παραπάνω από την ανεκτή πίεση μας αφήνει χρόνους. Καμμένες ΑΤΙ έχω δει και με το MCW50 και με το MAZE 4 αλλά και με το μπλοκ του 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 17, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 O πυρήνας είναι υπερευαίσθητος και με παραπάνω από την ανεκτή πίεση μας αφήνει χρόνους.Αντζαμή :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.