sofos1990 Απρίλιος 16, 2010 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Εγώ από e-world είχα πάρει ΑΒΙΤ wifi pci-express x1 sta 16 euros. Για βρείτε μου την πιο φτηνή wifi σε pci-express πόσο κοστίζει στα γνωστά μαγαζιά...;offtopic, αλλά πας στα γνωστά καταστήματα(εξαιρουμένου του eshop) για το after sales service... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Απρίλιος 16, 2010 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Το pc1 φέρνει @ σπίτι με αντικαταβολή;Εννοείται. Στα περισσότερα προϊόντα του το pc1 είναι φθηνότερο από άλλα καταστήματα.Βέβαια, σαν το άμεσο service του Πλαισίου δεν υπάρχει πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 16, 2010 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 offtopic, αλλά πας στα γνωστά καταστήματα(εξαιρουμένου του eshop) για το after sales service...Τώρα με αναγκάζεις να γράψω ολόκληρο κατεβατό off-topic. Ok, πές μου εκτός του Πλαίσιο (ζήτω η ανακύκλωση) ποιό άλλο μαγαζί υποτίθεται πως έχει σοβαρό support, γιατί για εμένα support δεν είναι να παίρνεις το ελαττωματικό πίσω και να το πασάρεις στο επόμενο "θύμα"; Aλλα άντε να δεχτώ πως το Πλαίσιο έχει το καλυτερότερο service (πράγμα που απλά ΔΕΝ ισχύει αλλά προς χάριν της συζήτησης να το δεχτώ). Εκτός από το Πλάισιο; Who else? Άντε να βάλω και τα Multirama... Άλλος; Γιατί αν είναι έτσι μου λες πως το σωστό και πρέπον είναι να ψωνίζουμε από αυτά τα δύο! Μόνο...;Αν κάτσω και αναλύσω για το Πλαίσιο και αναφέρω περιστατικά που έχω δει με τα ματάκια μου, δύο τινά θα συμβούν:1. θα με κράξουν διάφοροι καλοθελητές που τους έθιξα το μαγαζί.2. θα φάω ποινές...οπότε θα αρκεστώ να σου πω το εξής: Αν κάποιος θέλει να αγοράζει ότι έχει στοκ το κάθε κατάστημα αντί ότι θέλει ο ίδιος, και σε ότι τιμή θέλει το κάθε κατάστημα αντί αυτή που τον συμφέρει, ας αγοράσει από όπου θέλει. Εγώ προτίμησα να δώσω 102 ευρώ για το 1200άρι Toughpower. Όποιος γουστάρει να δίνει 50% πάνω για 850άρια Corsair ΤΧ από το Πλαίσιο, δικαιώμά του.Υ.Γ. Η φθηνότερη wifi pci-e είναι στα 49 ευρώ στο.. pixmania. Εγώ το πήρα 16, μπορούσα να είχα πάρει 3 με 49 ευρώ...EDIT: Για να μην παρεξηγηθώ, να σου πω πως δεν έχω κάτι προσωπικά με εσένα ούτε το παραπάνω ήταν προσωπική επίθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Απρίλιος 16, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Είμαι ένα κλίκ πρίν την παραγγελεία..Τίτλος διεύθυνσης τι βάζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 16, 2010 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Είμαι ένα κλίκ πρίν την παραγγελεία..Τίτλος διεύθυνσης τι βάζω;Οικία, εργασία, κ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Απρίλιος 16, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Στα ελληνικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 16, 2010 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Στα ελληνικά; Εεχμ, κοίταξε, μπορείς να τους τα γράψεις και στα.. τούρκικα, αλλά δεν ξέρω αν θα καταλάβουν!!!! Υ.Γ. Εννοείται στα Ελληνικά βρε παληκάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Απρίλιος 16, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Όχι δεν κατάλαβες...Τι οικία και εργασία μου λές,σχολείο πηγαίνω ακόμα.Για γράψε ένα παράδειγμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 16, 2010 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Διεύθυνση παράδοσης: Γοριλλόπουλου 27 (διεύθυνση του σπιτιού σου για παράδειγμα)Τίτλος διευθυνσης: ΟικίαΑυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Απρίλιος 16, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Οκ,το παράγγειλα..Ελπίζω να καταφέρω να το συνδέσω,μιάς και δεν έχω συνδέσει ποτέ τροφοδοτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 16, 2010 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Ευκολο ειναι. 24πινο και 8πινο στην μητρικη, sata ρευμα κανουν μπαμ ποια ειναι για τους δικους και τα 8πινα στην καρτα γραφικων (θα γραφουν πανω pci-e για να τα ξεχωρισεις απο το 8πινο της μητρικης που νομιζω οτι ειναι 2x4pin που ενώνονται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Απρίλιος 16, 2010 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Σε σχέση με τα 850άρια της Antec-Corsair, πώς τα πάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 16, 2010 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 To efficiency σε φορτο ~ManolisX ποσο κυμαινεται συμφωνα με τα review sites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Απρίλιος 16, 2010 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 μιλαμε για το top τροφοδοτικο με αυτη την τιμη http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=49 ακριβως τα ιδια εκτος modular http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=45 το μεγα αρνητικο προσωπικα οτι ειναι απο pc1=eshop οσες φορες ειχα παρει τηλ για καποια παραγγελια ειχαν αυτοματο και δεν απαντουσε κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Απρίλιος 16, 2010 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Από το pc1 μπορούσες να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 16, 2010 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 o mi gi @ price:-Oαν και απορω αν θα χρειαστει ο αγαπητος μικρος "τσιτερας" ποτε τοσο δυναμη,η τιμη ειναι προκληση!για rma -χτυπα ξυλο- μιλας με pc1 ή ΤΤ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Απρίλιος 16, 2010 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 πολλα ειναι doa:suicide2: και αλλα τα κλωτσανε πριν χρονισουν http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=17-153-054&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&SelectedRating=1&PurchaseMark=&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&Page=1&Keywords= Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Απρίλιος 16, 2010 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Ντάξ το παράγγειλα!Όλα Fine!107 έρχεται με μεταφορικά.Παίζει αύριο να το χώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Απρίλιος 16, 2010 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Ντάξ το παράγγειλα!Όλα Fine!107 έρχεται με μεταφορικά.Παίζει αύριο να το χώ;οχι .δευτερα μονο,νομιζα οτι δεν πληρωνες μεταφορικα για πανω απο 90 evro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Απρίλιος 17, 2010 Author #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Η Παραγγελία σας έχει σταλεί με VFS Courier τι είναι πάλι το VFS;Δεν έρχεται με μεταφορική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.