Jump to content

Νέο PSU μέχρι 110 ευρώ

ManolisX

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Για εκτός Αττικής αποστολές κάτω των 120 Ευρώ χρεώνουν 5 Ευρώ.

Για εντός ισχύει το 90, για εκτός το 120.

Οκ ήρθε..Πάω να το βάλω..Αν μυρίσετε τίποτα καμένο,ο υπολογιστής μου θα είναι :ph34r:

Χρησιμοποίησε την επέκταση που είχε το HAF 932 στη συσκευασία του.

Την έχεις ακόμα, έτσι δεν είναι;;;;;;;;;;; :p

συσκευασια εχω,extenders δεν!!πλαισιο που θα παω να παρω την 5870 πισω απο Ρμα θα χει;ασαπ γτ ειμ απο κινητο μ ασυρματο!

Το HAF 932 έχει προέκταση μαζί. Nά το και στην φωτό με τα περιεχόμενα.

attachment.php?attachmentid=38984&stc=1&d=1271772423

Είσαι σίγουρος ότι δεν το έχεις εσύ κάπου;

Δεν ξέρω αν θα βρεις σε Plaisio όμως, ίσως αν ζητήσεις να σε εξυπηρετήσουν και έχει κανένα spare στο service... ίσως...

post-9787-1416074416,1465_thumb.jpg

Το HAF 932 έχει προέκταση μαζί. Nά το και στην φωτό με τα περιεχόμενα.

attachment.php?attachmentid=38984&stc=1&thumb=1&d=1271772423 Είσαι σίγουρος ότι δεν το έχεις εσύ κάπου;

Δεν ξέρω αν θα βρεις σε Plaisio όμως, ίσως αν ζητήσεις να σε εξυπηρετήσουν και έχει κανένα spare στο service... ίσως...

Αυτό δεν φαίνεται να "σπάει" σε 4+4.
Αυτό δεν φαίνεται να "σπάει" σε 4+4.

Σωστά είδες, δεν σπάει.

EDIT: Νόμιζα πως είχε την Deluxe όχι την απλή Asus P5K. Μπορεί πάντως να το κουμπώσει με τα έξτρα 4 πιν στον "αέρα"...

Αμα δεν βαριομουν θανασιμα το ταχυδρομείο της περιοχής μου -εξυπηρετεί 1 customer per μισαωρο- θα σου στελνα ενα ρε τσητερα...

EDIT: Νόμιζα πως είχε την Deluxe όχι την απλή Asus P5K. Μπορεί πάντως να το κουμπώσει με τα έξτρα 4 πιν στον "αέρα"...
Παλιοτσιτερά το μονοκόμματο 8άρι φτάνει να μπεί στην μητρική ? Για δοκίμασε τότε να το βάλεις όπως λέει ο παραπάνω.
Παλιοτσιτερά το μονοκόμματο 8άρι φτάνει να μπεί στην μητρική ? Για δοκίμασε τότε να το βάλεις όπως λέει ο παραπάνω.

Αν θυμάμαι καλά έχουν ίδιο μήκος αμφότερα τα καλώδια.

Το μόνο που μπορεί να κάνει χωρίς χρήση προέκτασης (μια και έχουμε ίδιο psu & case) είναι να το περάσει από την εμπρός μεριά και όχι πίσω από το plate στήριξης της μητρικής.

Πρέπει να φτάνει λογικά έτσι...

Ok παραγγειλα απο e-shop..Απο μπροστα φτανει χαλαρα,απο πισω ειναι το προβλημα!

Υ.Γ οι μακακες στο Π με πηραν τον μεσημερι τηλ και ειπανε οτι βρεθηκε προβληματικια η καρτα και οτι την αλλαξανε.Πηγα πριν λιγο και με λενε,εεχχ ναι βρεθηκε προβληματικια αλλα δεν εχουμε αλλη εδω!:hehe::hehe::hehe: ΕΛΕΟΣ!Με λενε περνα αυριο..Τσαμπα η βετζινα :rant:

Τσιμπησα και 2 μπλε φανς :D

To σύνδεσες το psu έστω προσωρινά με το 8pin connector από την εμπρός πλευρά;

Εντυπώσεις;

Υ.Γ. Άλλαξε και από την υπογραφή σου το.. άθλιο το L&C 600. Please!!! :D

Επικ φειλ...μου χει βγαλει την πιστη μα τον δια...πεφτει η ασφαλεια οταν το ανοιγω!!:@ ρε συ καντυmαν τραβα μια φωτο εσυ αν μπορεις και αλλη μια εκει στα power on:/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.