Jump to content

Νέο PSU μέχρι 110 ευρώ

ManolisX

Recommended Posts

Εγώ από e-world είχα πάρει ΑΒΙΤ wifi pci-express x1 sta 16 euros.

Για βρείτε μου την πιο φτηνή wifi σε pci-express πόσο κοστίζει στα γνωστά μαγαζιά...;

offtopic, αλλά πας στα γνωστά καταστήματα(εξαιρουμένου του eshop) για το after sales service...

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
Το pc1 φέρνει @ σπίτι με αντικαταβολή;

Εννοείται. Στα περισσότερα προϊόντα του το pc1 είναι φθηνότερο από άλλα καταστήματα.

Βέβαια, σαν το άμεσο service του Πλαισίου δεν υπάρχει πουθενά.

offtopic, αλλά πας στα γνωστά καταστήματα(εξαιρουμένου του eshop) για το after sales service...

Τώρα με αναγκάζεις να γράψω ολόκληρο κατεβατό off-topic.

Ok, πές μου εκτός του Πλαίσιο (ζήτω η ανακύκλωση) ποιό άλλο μαγαζί υποτίθεται πως έχει σοβαρό support, γιατί για εμένα support δεν είναι να παίρνεις το ελαττωματικό πίσω και να το πασάρεις στο επόμενο "θύμα"; Aλλα άντε να δεχτώ πως το Πλαίσιο έχει το καλυτερότερο service (πράγμα που απλά ΔΕΝ ισχύει αλλά προς χάριν της συζήτησης να το δεχτώ). Εκτός από το Πλάισιο; Who else? Άντε να βάλω και τα Multirama... Άλλος; Γιατί αν είναι έτσι μου λες πως το σωστό και πρέπον είναι να ψωνίζουμε από αυτά τα δύο! Μόνο...;

Αν κάτσω και αναλύσω για το Πλαίσιο και αναφέρω περιστατικά που έχω δει με τα ματάκια μου, δύο τινά θα συμβούν:

1. θα με κράξουν διάφοροι καλοθελητές που τους έθιξα το μαγαζί.

2. θα φάω ποινές.

..οπότε θα αρκεστώ να σου πω το εξής: Αν κάποιος θέλει να αγοράζει ότι έχει στοκ το κάθε κατάστημα αντί ότι θέλει ο ίδιος, και σε ότι τιμή θέλει το κάθε κατάστημα αντί αυτή που τον συμφέρει, ας αγοράσει από όπου θέλει. Εγώ προτίμησα να δώσω 102 ευρώ για το 1200άρι Toughpower.

Όποιος γουστάρει να δίνει 50% πάνω για 850άρια Corsair ΤΧ από το Πλαίσιο, δικαιώμά του.

Υ.Γ. Η φθηνότερη wifi pci-e είναι στα 49 ευρώ στο.. pixmania. Εγώ το πήρα 16, μπορούσα να είχα πάρει 3 με 49 ευρώ...

EDIT: Για να μην παρεξηγηθώ, να σου πω πως δεν έχω κάτι προσωπικά με εσένα ούτε το παραπάνω ήταν προσωπική επίθεση.

Ευκολο ειναι. 24πινο και 8πινο στην μητρικη, sata ρευμα κανουν μπαμ ποια ειναι για τους δικους και τα 8πινα στην καρτα γραφικων (θα γραφουν πανω pci-e για να τα ξεχωρισεις απο το 8πινο της μητρικης που νομιζω οτι ειναι 2x4pin που ενώνονται)

μιλαμε για το top τροφοδοτικο με αυτη την τιμη

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=49

ακριβως τα ιδια εκτος modular

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=45

το μεγα αρνητικο προσωπικα οτι ειναι απο pc1=eshop

οσες φορες ειχα παρει τηλ για καποια παραγγελια ειχαν αυτοματο και δεν απαντουσε κανεις:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.