Jump to content

Νέο PSU μέχρι 110 ευρώ

ManolisX

Recommended Posts

Καλησπέρα..Μήπως κάποιος έχει να μου προτείνει ένα τροφοδοτικό,ποιοτικό πάντα,μέχρι 110 ευρώπουλα,απο Πλαίσιο αν είναι δυνατών!Ευχαριστώ

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

παρε αυτο δεν καταλαβενη τιποτα το δοκιμασα με i7 980x στα 6200mhz +5870 1000-1350 mem ειναι τσαμπα το μονο κακο ειναι οτι το εχει το (s)e(x)-shop :crazy_pilot::crazy_pilot:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.651105&u=THERMALTAKE-W0156-TOUGHPOWER-1200W

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Nexus-Silent-Modularpsu-Rx-8500-Psu-850W-RX-8500.htm

Με διαφορά το πιο αθόρυβο τροφοδοτικό της αγοράς. Εξαιρετικά ποιοτικό. Τα 850W είναι πάρα πολλά, αλλά δεν έχει μικρότερα της Nexus στο Πλαίσιο. Λέει ότι αναμένεται, αλλά αν πάρεις τηλέφωνο στα καταστήματα ένα ένα, ίσως το έχουν σε κάποιο. Έτσι κάνω κι εγώ και πάντα βρίσκω κάποιο προϊόν που φαίνεται πως αναμένεται.

Αν το Πλαίσιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, υπάρχει το Toughpower 1200w (όχι το modular) στα μόλις 102 ευρώ στο pc1. Σαν ευκαιρία είναι αχτύπητη (εγώ πήρα ένα πάντως).

Φοβερή τιμή για ένα κορυφαίο PSU. Πριν από κανα χρόνο είχε αρκετά πάνω από 200 ευρώ.

Αν το Πλαίσιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, υπάρχει το Toughpower 1200w (όχι το modular) στα μόλις 102 ευρώ στο pc1. Σαν ευκαιρία είναι αχτύπητη (εγώ πήρα ένα πάντως).

Απο θόρυβο πώς πάει? Εντυπώσεις έστω και χωρίς ζόρισμα ...

Απο θόρυβο πώς πάει? Εντυπώσεις έστω και χωρίς ζόρισμα ...

Επειδή σε κάποια reviews είχα διάβασει ότι κάνει λίγο θόρυβο όταν αρχίζει και ανεβαίνει το wattage είχα ένα άγχος κι εγώ γι' αυτό το θέμα.

Εν τέλει όμως -τουλάχιστον στο δικό μου setup- δεν είδα διαφορά από το προηγούμενο psu μου (Coolermaster Ultimate 700w).

@Borg: Ρε τι λάθος να έχει κάνει; Αφού σου λέω παρέλαβα ένα. Eπίσης έχουν και το Τoughpower 1000w στα 100 ευρώ. Δύο λάθη;;;; Μπααα... :p

Είναι απλό man, και το έχω ξαναπεί: Να ΜΗΝ κοιτάμε μόνο e-shop & Πλαίσιο, υπάρχουν πολλά αξιόλογα eshops (π.χ. pc1, e-world, κ.λ.π.).

Εγώ από e-world είχα πάρει ΑΒΙΤ wifi pci-express x1 sta 16 euros.

Για βρείτε μου την πιο φτηνή wifi σε pci-express πόσο κοστίζει στα γνωστά μαγαζιά...;

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας.Το pc1 φέρνει @ σπίτι με αντικαταβολή;

Αν και όλα αναφέρονται μέσα στο site τους, ΝΑΙ φέρνουνε και γενικά είναι όπως το e-shop στις παραδόσεις (και γρήγοροι σχετικά).

Εγώ το παράγγειλα στις 3 το απόγευμα, και την άλλη μέρα στις 12:00 το μεσημέρι το είχα στα χέρια μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.