Jump to content

Κοστολόγηση Laptop

jpavly

Recommended Posts

Πόσο πιστεύετε ότι πωλείται το παρακάτω; Από laptops δεν σκαμπάζω ιδιαίτερα, είναι 2 ετών, το είχε πάρει η γυναίκα περί τα 1.200€, έχει και αλλαγμένη m/b από την ideal με άλλα 2.5 χρόνια εγγύηση μόνο στην m/b.

Σκεφτόμαστε να το πουλήσουμε, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο..

http://toshiba.icecat.biz/en/p/PSPBQE-02900SG3/Satellite%2520P200D-12O.htm

550-650 θα ελεγα.

Αξιζει μονο αν το δωσεις κ βαλεις αλλα τοσα ωστα να παρεις κατι αξιολογο.

ΥΓ. Εγω θα το κραταγα κανα χρονο ακομα (αναλογα τι χρηση κανει η γυναικα βεβαια)

Τόσα θα ήταν καλά. Ο λόγος που σκεφτόμαστε να το δώσουμε είναι για να πάρει ένα μικρότερο με 15άρα οθόνη που θα είναι πιο πρακτικό σε μεταφορές κλπ. Το συγκεκριμένο είναι state-of-the-art δεν λέω, δύσκολα θα το αντικαταστήσουμε σε ποιότητα, αλλά σκέφτομαι ότι σε 1-2 χρόνια δεν θα μπορούμε να το δώσουμε.

Δεν νομίζω πάνω από 400 το πολύ 450 ευρώ.

Άσε στην ίδια περίπου κατάσταση είμαι και εγώ και από ότι βλέπω δεν πρόκειται να το πουλήσω... θα το κρατήσω για εφεδρικό! :)

Γύρω στα 450ευρώ μιας και έχει καινούρια εγγύηση το motherboard.Αν ήταν πλήρως εκτός εγγύησης θα έλεγα 350-400.

Προσωπικά δε θα το έδινα και θα έπαιρνα ένα αξιοπρεπέστατο 15.4 από την Ideal με μια επίσκεψη εκεί στη βιτρίνα που δίνουν stock κομμάτια σε αρκετά καλές τιμές και με full εγγύηση. μερ περίπου δηλαδή 600-700 παίρνεις core2duo 4gb ram σε 15.4 και με όλα τα υπόλοιπα καλούδια επάνω.Για check it.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.