Trollarw Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2010 λοιπόν καλημάρα σε όλους , στήνω ένα pc s1366 έχω την classified και προσπαθώ να βάλω την megahalems, όλα καλλά ρε παιδία αλλά όταν πάω στο step 8 που πρέπει να βιδωθεί η γέφυρα με τις άλλες δύο παράλληλες γεφυρούλες. http://www.prolimatech.com/products/cpu_cooler/megahalems_rev.b.html Απλά δεν μπαίνουν μέσα οι βίδες με τίποτα! μόνο από την ανάποδη μεριά μπαίνουν αλλά δεν φτάνουν μέχρι κάτω να βιδοθούν, κάνω κάποιο τραγικό λάθος? έχω χάσει τελείως την ψυχραιμία μου help. λέτε να έχει γίνει βλακεία από το πλαίσιο? η συσκευασία ήταν πάντως σφραγισμένη. Help, οι βίδες με τισ οποίες έχω το πρόβλημα είναι αυτές που έχουν το ελατήριο πάνω =/ =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 λοιπόν καλημάρα σε όλους , στήνω ένα pc s1366 έχω την classified και προσπαθώ να βάλω την megahalems, όλα καλλά ρε παιδία αλλά όταν πάω στο step 8 που πρέπει να βιδωθεί η γέφυρα με τις άλλες δύο παράλληλες γεφυρούλες. http://www.prolimatech.com/products/cpu_cooler/megahalems_rev.b.html Απλά δεν μπαίνουν μέσα οι βίδες με τίποτα! μόνο από την ανάποδη μεριά μπαίνουν αλλά δεν φτάνουν μέχρι κάτω να βιδοθούν, κάνω κάποιο τραγικό λάθος? έχω χάσει τελείως την ψυχραιμία μου help. λέτε να έχει γίνει βλακεία από το πλαίσιο? η συσκευασία ήταν πάντως σφραγισμένη. Help, οι βίδες με τισ οποίες έχω το πρόβλημα είναι αυτές που έχουν το ελατήριο πάνω =/ =/ βγαλε μια φωτογραφεια αν γινετε για να καταλαβουμε τι παιζει παντως θελουν λιγο πιεση για να βιδωθουν για αυτο εχουν και τα ελατιρια ωστε η ψυκτρα να παταει καλα στο cpu --------------------------------EDIT-------------------------------------- εννοειτε οτι εισαι σιγουρος οτι εχει πατησει καλα και στις 2 τρυπουλες που εχει στη ψυκτρα σου για να μην κουνιετε ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Δοκιμασε να το κανεις χωρις να ειναι πανω στην mobo.Εισαι σιγουρος οτι ειναι ευθυγραμμισμενα σωστα? Κοινως βλεπεις την τρυπα οταν βαζει την 3 γεφυρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Απρίλιος 15, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 βγαλε μια φωτογραφεια αν γινετε για να καταλαβουμε τι παιζει παντως θελουν λιγο πιεση για να βιδωθουν για αυτο εχουν και τα ελατιρια ωστε η ψυκτρα να παταει καλα στο cpu--------------------------------EDIT-------------------------------------- εννοειτε οτι εισαι σιγουρος οτι εχει πατησει καλα και στις 2 τρυπουλες που εχει στη ψυκτρα σου για να μην κουνιετε ετσι ? ναι έχει πατήσει κανονικά και στις 2 τρύπες και να μην κουνίεται και ναι φαίνονται και οι 2 τρύπες που πρέπει να βιδοθούν, είναι απόλυτα ευθυγραμμησμένο πάνω από τις τρύπες. Επίσης να πω ότι αυτή η γέφυρα, σε εμένα δεν έχει σπύρωμα, δηλαδή μέσα σε αυτήν δεν γίνεται να βιδωθεί τπτ πάνω στη γέγυρα και επίσεις οι βίδες δεν χωράνε να βγουν από την άλλη πλευρά =/ όπως φαίνετε στη foto ΔΕΝ πάνε ποιό κάτω οι βίδες όσο δύναμη και να βάζω. Είμαι ΤΟΣΟ γκαντέμης η κάνω κάτι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 15, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 κανει και για 1366 100% γιατι και εγω στο δικο μου αυτη εχω τωρα τι παιζει δεν ξερω εφοσον τα κανεις ολα σωστα και δεν βιδωνει παντην για αλλαγη το κοματι που εβγαλε φωτο δεν νομιζω οτι πρεπι να εχει σπιρωμα για να βιδωνει εκι η βιδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzar Απρίλιος 15, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 ναι λάθος πρέπει να κάνανε τα φιρμανια στο πλαίσιο γιατί μίλησα με φίλο και μου είπε ότι αυτήν φοράει και αυτός , του είπα να μου στείλει καμιά φώτο αν ευκαιρεί μπας και βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 15, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 ναι λάθος πρέπει να κάνανε τα φιρμανια στο πλαίσιο γιατί μίλησα με φίλο και μου είπε ότι αυτήν φοράει και αυτός , του είπα να μου στείλει καμιά φώτο αν ευκαιρεί μπας και βοηθήσειεγω δν θυμαμε να ειχε σπειρωμα το κοματι που μας διχνει μαλλον εγινε λαθος απο το εργοστασιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Απρίλιος 15, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 κανει και για 1366 100% γιατι και εγω στο δικο μου αυτη εχω τωρα τι παιζει δεν ξερω εφοσον τα κανεις ολα σωστα και δεν βιδωνει παντην για αλλαγη το κοματι που εβγαλε φωτο δεν νομιζω οτι πρεπι να εχει σπιρωμα για να βιδωνει εκι η βιδαεσένα φίλε, οι βίδες μπαίνουν κανονικά μέχρι το ελατηριάκι μέσα στη γέφυρα? γιατί εμένα μπαίνουν μόνο μέχρι εκεί που βιδώνει από 'κει και μετά δεν μπαίνει άλλο μέσα , με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει ποίο κάτω ώστε να φτάσει την τρύπα που είναι για να βιδωθεί . τι λάθος κάνω! δλδ απίστευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Απρίλιος 15, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 εγω δν θυμαμε να ειχε σπειρωμα το κοματι που μας διχνει μαλλον εγινε λαθος απο το εργοστασιο και 'γω αυτό πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 15, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 και 'γω αυτό πιστεύω.αμα ειχα thermal paste θα το ανοιγα να δω αλλα δν νομιζω γιατι δν εχει και νοημα να εχει σπειρωμα εκει εκεινο το κοματι ειναι για να ασκει πιεση προς τα κατω στη ψυκτρα ωστε να εξασφαλιζεται η σωστη επαφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Απρίλιος 15, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Αυτο το κομματι που δειχνεις στην φωτο Δ Ε Ν πρεπει να εχει σπειρωμα.Εαν εχει πηγαινε το πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Απρίλιος 15, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Είναι δυνατόν/αδύνατον να έχουν πακετάρει στη συσκευασία το ρετενσιον για τα ΑΜ σόκετ της AMD? ? ? ? ? ?... :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Απρίλιος 15, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 όχι δεν έχει σπείρωμα...το έστειλα στο πλαίσιο πειραιά.... ελεος, τέτοια γκαντεμιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekis Απρίλιος 15, 2010 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 λοιπον φιλε αν καταλαβα καλα βιδωνεις αναποδα της βιδες γιαυτο δεν φτανουν.Οι κεφαλες τους πρεπει να ειναι απο κατο και οχι απο πανω .Δηλαδη πρεπει να τις βιδωσεις απο την κατω μερια και 8α φτασουν μια χαρα.Το χα κανει και εγω αυτο το λα80ς και ελεγα τι σκτα λα80ς βιδες μου φερανε..:banging:Εκτος αν εσενα ειναι ηδη εγκατεστημενες οι βιδες απο με φορα αποπανω προς τα κατω τοτε δεν ξερω.Παντως αν βαζεις εσυ τις βιδες οπως 8ες δοκιμασε η κεφαλη να ειναι κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Απρίλιος 15, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 λοιπον φιλε αν καταλαβα καλα βιδωνεις αναποδα της βιδες γιαυτο δεν φτανουν.Οι κεφαλες τους πρεπει να ειναι απο κατο και οχι απο πανω .Δηλαδη πρεπει να τις βιδωσεις απο την κατω μερια και 8α φτασουν μια χαρα.Το χα κανει και εγω αυτο το λα80ς και ελεγα τι σκτα λα80ς βιδες μου φερανε..:banging:Εκτος αν εσενα ειναι ηδη εγκατεστημενες οι βιδες απο με φορα αποπανω προς τα κατω τοτε δεν ξερω.Παντως αν βαζεις εσυ τις βιδες οπως 8ες δοκιμασε η κεφαλη να ειναι κατω.δεν καταλαβαίνω φίλε μου, μπορείς να πεις αναλυτικά?κάνω αναλυτικά ότι λένε οι οδηγίες... εσύ τι ακριβώς έκανες και δεν σου έμπαιναν?Δείτε αυτό το video εδώ --> [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Jn4U7I1r4V0]YouTube - Eiskaltmacher.de - Prolimatech Megahalems[/ame] στο 2:35 που τις βιδώνει αυτός με το χερί σε εμένα απλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται λολ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 15, 2010 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 δεν καταλαβαίνω φίλε μου, μπορείς να πεις αναλυτικά?κάνω αναλυτικά ότι λένε οι οδηγίες... εσύ τι ακριβώς έκανες και δεν σου έμπαιναν?Δείτε αυτό το video εδώ --> http://www.youtube.com/watch?v=Jn4U7I1r4V0 στο 2:35 που τις βιδώνει αυτός με το χερί σε εμένα απλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται λολ...Αυτο που λει ο παραπανω δεν εχει βαση αναποδα κτλ συνφωνα με το video που δινεις το κοματι που πιανει στο 2:20 περιπου αν δεις οταν τοποθετει τη βιδα αυτη περναει ελεθευρα και αρχιζει βιδωνει μετα επομενως ειναι "εργοστασιακο" το λαθος τα μεταλικα (ασιμενια) που εχει εκεινο το κοματι δν επρεπε να εχουν σπειρωμα οπως λες εσυ πανε την ψυκτρα για αλλαγη και θα καθαρισεις απευθειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekis Απρίλιος 15, 2010 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Αυτο που λει ο παραπανω δεν εχει βαση αναποδα κτλ συνφωνα με το video που δινεις το κοματι που πιανει στο 2:20 περιπου αν δεις οταν τοποθετει τη βιδα αυτη περναει ελεθευρα και αρχιζει βιδωνει μετα επομενως ειναι "εργοστασιακο" το λαθος τα μεταλικα (ασιμενια) που εχει εκεινο το κοματι δν επρεπε να εχουν σπειρωμα οπως λες εσυ πανε την ψυκτρα για αλλαγη και θα καθαρισεις απευθειαςεχει μεγαλη βαση.ΕΙχα ακριβως το ιδιο προβλημα και βιδες δεν βιδωναν με φορά απο πανω προς τα κατω.Εκος αν τις εστριβες με αλλη φορά αυτο δεν το δοκιμασα.Οταν η κεφαλη ηταν κατω βιδωσε μια χαρα και μπηκε ολη η βιδα μεσα .Απο πανω προς τα κατω δεν εμπαινε ουτε η μιση,Απλα εγω δεν μιλαω για την συκγεκριμενη ψυχτρα,αλλα για την ακασα nero.Ειπα μπας και ο φιλος κανειτο ιδιο λα8ος .αλλα απο οτι βλεπω στο video και ο αλλος την κεφαλι απο πανω τις βιδωνει,εκτος αν εχει αναποδα την βαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 15, 2010 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 εχει μεγαλη βαση.ΕΙχα ακριβως το ιδιο προβλημα και βιδες δεν βιδωναν με φορά απο πανω προς τα κατω.Εκος αν τις εστριβες με αλλη φορά αυτο δεν το δοκιμασα.Οταν η κεφαλη ηταν κατω βιδωσε μια χαρα και μπηκε ολη η βιδα μεσα .Απο πανω προς τα κατω δεν εμπαινε ουτε η μιση,Απλα εγω δεν μιλαω για την συκγεκριμενη ψυχτρα,αλλα για την ακασα nero.Ειπα μπας και ο φιλος κανειτο ιδιο λα8ος .αλλα απο οτι βλεπω στο video και ο αλλος την κεφαλι απο πανω τις βιδωνει,εκτος αν εχει αναποδα την βαση.αλλο το mounting bracket τις akasa nero αλλο αυτης ετσι οπως του τα λες μονο περισοτερο θα τον μπερδεψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Απρίλιος 15, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 παιδιά έχω ξενερώσει τελείως...έστεισα το μηχάνημα με stock cooling στο cpu... evga classified watercooled (koolance waterblock)/i7 930/6gb ddr3 dom gt 1.6ghz c7/5870 ..έχω πραγματικά ξενερώσει τη ζωή μου ευτηχώς που δουλευει το συστημα... επίσης , να ρωτήσω κάτι ...nb temp = 25-27 σε idle δεν ξέρω ακόμα under full load τι παίζει , και ο ι7 είναι 26-30 σε idle stock cooling... από την τρελή ξενέρα ούτε που άλλαξα τη stock πάστσ.... omg... έψαξα όλο το internet παρόμοιο πρόβλημα πουθενά δεν διάβασα.... γκαντεμιά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 15, 2010 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 παιδιά έχω ξενερώσει τελείως...έστεισα το μηχάνημα με stock cooling στο cpu... evga classified watercooled (koolance waterblock)/i7 930/6gb ddr3 dom gt 1.6ghz c7/5870 ..έχω πραγματικά ξενερώσει τη ζωή μου ευτηχώς που δουλευει το συστημα... επίσης , να ρωτήσω κάτι ...nb temp = 25-27 σε idle δεν ξέρω ακόμα under full load τι παίζει , και ο ι7 είναι 26-30 σε idle stock cooling... από την τρελή ξενέρα ούτε που άλλαξα τη stock πάστσ.... omg... έψαξα όλο το internet παρόμοιο πρόβλημα πουθενά δεν διάβασα.... γκαντεμιά ?ετυχε μια ανωμαλια στη παραγωγη λογικα (εφοσον δεν κανεις κατι λαθος εσυ - ετσι εχω καταλαβει και εγω- ) ισως υπαρξουν και αλλα κρουσματα αλλα οπως σου ειπα το πας πισω τους λες εχει το ταδε προβλημα δν βιδωνει και στην αλλαζουν με μια καινουρια και τελειωνει εκει το προβλημαεφοσον εβαλες block στη motherboard γιατι αντι να παρεις τη promitech δν εβαλες ενα cpu block ?(με τη προιποθεση οτι στο οτι εχεις ηδη την υδροψυξη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.