nobig Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2010 έχει βρει κανείς σε ελληνικό μαγαζί sata backplate with power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 έχει βρει κανείς σε ελληνικό μαγαζί sata backplate with power εχω καποια περισσευμα πες μου ποτε θα θελες να περασεις απο το μαγαζι να το κανονισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Τέλεια. Πότε μπορώ να σε πετύχω; Σαββάτο πρωί παίζει;Ίσως μπορώ και αύριο απογευματάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Τέλεια. Πότε μπορώ να σε πετύχω; Σαββάτο πρωί παίζει;Ίσως μπορώ και αύριο απογευματάκιΣαββατο λιγο δυσκολο να με πετυχειςαυριο ομως απο το μεσημερι και μεχρι το βραδυ στις 21.00 θα ειμαι εκει.τα λεμε απο κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 15, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Ok Μάλλον θα τα καταφέρω να έρθω. Είσαι στο extreme Στουρνάνη; Υπόγειο έρχομαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 15, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 ακόμα στην Στουρνάρη έχεις μείνει? Πειραιά έχουν πάει τα παιδιά, Eθνικής Αντιστάσεως 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 15, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Ακόμα εκεί είχα μείνει thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.