LL_NEO Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2004 Αναγκάστηκα να φτιάξω καινούργιο. Όσοι λοιπόν με είχατε στο messenger βάλτε το ll_neo13@hotmail.com ΥΓ: Όποιος έκανε τη μπινιά του εύχομαι καρκίνο και μεταστάσεις σε όλη του την οικογένεια για την αναστάτωση που μου προκάλεσε :mad: :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 ακόμα και αν ήταν η Μόνικα? και το έκανε για να σε βρει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 Να σαι καλά ρε Voudas ψιλοχαμογέλασα έστω και λίγο μέσα στα νεύρα μου.Αυτή έχει το τηλέφωνο μου ρε κορόιδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 ρε μην τσιτωνεις ετσι.... shit happens..... ελα να κανουμε ενα Monica's Fan Club εδω στο Ελλαντα και ασε τους αλλους να ψαχνουν πως να "χακαρουν" accounts στο MSN.... θα φτιαξουμε και κλωνους της (πολλους)... θα δεις ..θα'χει πλακα..... :devil: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO Να σαι καλά ρε Voudas ψιλοχαμογέλασα έστω και λίγο μέσα στα νεύρα μου.Αυτή έχει το τηλέφωνο μου ρε κορόιδο εσενα φωναζει για να καθαρισεις τις σκαλες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςελα να κανουμε ενα Monica's Fan Club εδω στο Ελλαντα και ασε τους αλλους να ψαχνουν πως να "χακαρουν" accounts στο MSN.... θα φτιαξουμε και κλωνους της (πολλους)... θα δεις ..θα'χει πλακα..... :devil: :whistling με τις φατσες μας μονο κλωνους του τσακωνα μπορουμε να πετυχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 Neo , μπορείς να στείλεις e-mail στην Hotmail , και να ξαναπάρεις στον έλεγχό σου το e-mail account σου. Εγω είχα επικοινωνήσει μαζί τους , όταν είχα ξεχάσει το Password μου , και το secret answer.Με 2 e-mail , μου έγινε η δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 ρε peppas οσο και αν προσπάθησα δε βρήκα σχετικό email adress. Για ρίχτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 Απ' ότι θυμάμαι έστειλα στο support@hotmail.com Βεβαίως επειδή δεν είμαι σίγουρος , δοκίμασε να στείλεις στις εξής διευθύνσεις:support@hotmail.comaccounting@hotmail.comaccounts@hotmail.comhelpdesk@hotmail.comservice@hotmail.comhelp@hotmail.comhotmail@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Απ' ότι θυμάμαι έστειλα στο support@hotmail.com Βεβαίως επειδή δεν είμαι σίγουρος , δοκίμασε να στείλεις στις εξής διευθύνσεις:support@hotmail.comaccounting@hotmail.comaccounts@hotmail.comhelpdesk@hotmail.comservice@hotmail.comhelp@hotmail.comhotmail@hotmail.com lol spam!! Δωσε δωσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 axxaxaxaxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιανουάριος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2004 LL_NEO είναι αρκετά δύσκολο να χακάρεις λογαριασμό της hotmail... Μήπως ο τύπος απλά μάντεψε το password σου (μήπως ήταν τίποτα περι monica κτλ... ) ή μήπως μπήκες από κανένα internet cafe και ξαναέκανε αυτόματα login? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 Βασικά γιατί δεν άλλαζες απλά κωδικό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 17, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 Πως να αλλάξω ρε χριστιανέ κωδικό, αφου δε μπορώ πλέον να κάνω login. Ούτε η μυστική ερώτηση πιάνει. Η ερώτηση έχει μείνει η ίδια, αλλά προφανώς κάποια χέρια που σε κανα μήνα να είναι σταυρωμένα στα πευκάκια, αλλάξαν την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 17, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 ;) ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 17, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 Τελικά μετά απο μαραθώνια ανταλλαγή email με τους ευγενέστατους υπάλληλους της hotmail ξαναπήρα στον έλεγχο μου το account μου. Εύχομαι στον αγαπητό κύριο Nashir Ducan(του οποίου το όνομα κοσμούσε το Profile μου, ... ξέρετε τι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 17, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από amartolos [15-01-2004 και 20:40] με τις φατσες μας μονο κλωνους του τσακωνα μπορουμε να πετυχουμε ρε Αμαρτωλε ωρες-ωρες δεν παιζεσαι..... το φανταστηκες καθολου ή το πεταξες ετσι απλα και οποιον παρει ο χαρος.... Τον Τσακωνα με τη Μονικα στα τεσσερα...... Παντως δεν νομιζω να χαλαγαν κανενα μας τρεις-τεσσερεις κλωνοι (Μονικα-κια) να τριγυρνανε στο σπιτι με διαθεση ανεβασμενη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 18, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2004 Σεμνά ρε. Δε ντρέπεστε λιγάκι; Καλώς ή κακώς υπάρχουν και κάποια ιερά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 19, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2004 my mistake...εχεις δικιο....αποσυρω τη γραφικη φιγουρα του Τσακωνα απο το σεναριο......και αντικαθιστω με την αφεντια μου..."Αρχικοπριτης Δε Γκρεητ" is my name...bend over Monica & clones.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.