voudas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2010 το στόρι ως εξής... γενέθλια ο αδερφός, θα μαζευτούν λεφτά από φίλους για δώρο... πάντα ήθελε σαξόφωνο... όποιος έχει ασχοληθεί, επειδή βλέπω υπάρχουν κατηγορίες (tenor/alto/soprano κλπ) μπορεί να δώσει info για τι επιλέγει κάποιος αρχάριος και γιατί? επίσης τα σαξόφωνα που βλέπω 350-400 ευρώ, έχει νόημα να τα κοιτάω ή είναι ψεύτικα πχ? thx
sotiris Απρίλιος 14, 2010 #2 Απρίλιος 14, 2010 Είμαι πολύ αρχάριος παίκτης.Επειδή παίζω αρκετά μουσικά όργανα, έχω ως πάγια θέση ότι το πρώτο όργανο που παίρνει κάποιος δεν θα πρέπει να είναι πολύ ακριβό, διότι σίγουρα δεν θα κρατήσει για πάντα.Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος του tenor sax, και γι' αυτό πήρα ένα τέτοιο, από thomann (το πιο φτηνό, όχι κάτι ιδιαίτερο).Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να παίξω λόγω του πολύ δυνατού του ήχου.Επίσης είναι λίγο βαρύ και άβολο.Πιστεύω ότι πιο πρακτικό είναι ένα alto sax για αρχή (είναι και πιο φτηνό από το tenor), και μετά βλέπει ο ίδιος αν θέλει κάτι άλλο.
sotiris Απρίλιος 14, 2010 #3 Απρίλιος 14, 2010 Σαξόφωνο και κλαρινέττο σόλο.Το σαξ νομίζω είναι τενορ[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Pd7oo1biPBE]YouTube - Grim Fandango Soundtrack- 'Swanky Maximino'[/ame]
Κοπρίτης Απρίλιος 14, 2010 #5 Απρίλιος 14, 2010 Kωστη alto θα προτεινα κι εγω...εγω τουλαχιστον με τετοιο ξεκινησαειναι αρκετα ευχρηστο απο θεμα ογκου, βαρους, παραγωμενης εντασης ηχου και απαιτουμενων πνευμονιωντωρα οσο αφορα μαρκα δεν ξερω να σου πω πολλααπλα να κοιταξει να ειναι απο εταιρεια-καταστημα που μπορει να σε καλυψει σε θεμα ανταλλακτικων/συντηρησηςκαι εαν σκοπευει να ασχοληθει με μαθηματα/ωδειο κτλ, πες μου να σου βρω ανθρωπο
voudas Απρίλιος 14, 2010 Author #6 Απρίλιος 14, 2010 δλδ κάτι τέτοιο? στέλνει γρήγορα ο thomann?το θέμα μου είναι να μπορεί να ξεκινήσει, να μην είναι κάτι τόσο κακό που ουσιαστικά θα τον αποτρέψει...
Κοπρίτης Απρίλιος 14, 2010 #7 Απρίλιος 14, 2010 δλδ κάτι τέτοιο? στέλνει γρήγορα ο thomann?το θέμα μου είναι να μπορεί να ξεκινήσει, να μην είναι κάτι τόσο κακό που ουσιαστικά θα τον αποτρέψει...εφοσον καταληξει σε alto που ειναι ετσι κι αλλιως καταλληλο για αρχαριοσε πρωτη φαση δεν νομιζω να τον αποτρεψει η ποιοτητα του οργανου σε καμια περιπτωσηπιο πολυ μετραει να βρει δασκαλο να τον εμπνευσει και να πιασει το στυλ που του ταιριαζεινα μαθει τα βασικα ωστε μετα να ξεκινησει να προσπαθησει να αναπαραγει ακουσματα που του αρεσουν.απλα απο το εν λογω καταστημα δεν ξερω τι παιζει απο τα θεματα που προανεφερα δλδ εγγυηση,ανταλλακτικα, service κτλκαι επειδη δεν ειναι φλαουτο που το στελνεις εξω για πλακακαι οι ειδικευμενοι τεχνιτες σκιζουν και με το δικιο τουςαπλα τσεκαρε το
voudas Απρίλιος 14, 2010 Author #8 Απρίλιος 14, 2010 εσείς που ασχολείστε αυτό με αυτό τί διαφορές έχουν? (εκτος από 100 ευρώ, 80 βασικά γτ το φτηνό έχει +20 μεταφορικά, στα 300 το στέλνει δωρεάν)
Κοπρίτης Απρίλιος 14, 2010 #9 Απρίλιος 14, 2010 δεν μπορω να ξερω ρε συγιατι δεν πας πρωτα μια βολτα απο κανενα φυσικο καταστημα στην Αθηνα να παρεις μερικες γνωμες και προσφορες
aggelopas Απρίλιος 14, 2010 #11 Απρίλιος 14, 2010 Είμαι πολύ αρχάριος παίκτης.Επειδή παίζω αρκετά μουσικά όργανα, έχω ως πάγια θέση ότι το πρώτο όργανο που παίρνει κάποιος δεν θα πρέπει να είναι πολύ ακριβό, διότι σίγουρα δεν θα κρατήσει για πάντα.Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος του tenor sax, και γι' αυτό πήρα ένα τέτοιο, από thomann (το πιο φτηνό, όχι κάτι ιδιαίτερο).Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να παίξω λόγω του πολύ δυνατού του ήχου.Επίσης είναι λίγο βαρύ και άβολο.Πιστεύω ότι πιο πρακτικό είναι ένα alto sax για αρχή (είναι και πιο φτηνό από το tenor), και μετά βλέπει ο ίδιος αν θέλει κάτι άλλο.γενικα αν παρεις σαξοφωνο ή το συγκεκριμενο φθηνο του θωμαν θα μπορω να παιζω στο δωματιο ή θα ακουγομαι στον απεναντι. (καλα εδω εχω αλουμινα απεναντι μου, περισσοτερο για τους δικους μου με νοιαζει)
Dolly Απρίλιος 14, 2010 #13 Απρίλιος 14, 2010 Ρε παιδιά στον Νάκκα πληρώνεις 2χ το λιγότερο για ότι πάρεις σε σχέση με ΟΛΗ την άλλη αγορά :/
def Απρίλιος 14, 2010 #14 Απρίλιος 14, 2010 Ρε παιδιά στον Νάκκα πληρώνεις 2χ το λιγότερο για ότι πάρεις σε σχέση με ΟΛΗ την άλλη αγορά :/εξαρταται,ειχα παρει παλια μια επαγγελματικη καρτα ηχου της YAMAHAκαι την βρηκα πιο φτηνα απο παντου
Nephiλiμ Απρίλιος 14, 2010 #15 Απρίλιος 14, 2010 Ο Νακας ειναι ανετα ο μεγαλυτερος rip off retailer εκει εξω.Προτεινω Λιολιο για αγορα (αν και το site του θυμιζει εποχες 1999)http://www.liolios.gr/index1.htm
pastelidis.n.s. Απρίλιος 14, 2010 #17 Απρίλιος 14, 2010 Μεγαλυτερο φαρμακειο απο τον ΝΑΚΑ δεν υπαρχει...πραγματικα...δεν υπαρχει...μου τα ελεγε ο θειος που εχει studio και προμηθευεται συνεχεια οργανα...
goku_dbz Απρίλιος 14, 2010 #18 Απρίλιος 14, 2010 Ο Νακας ειναι ανετα ο μεγαλυτερος rip off retailer εκει εξω.Προτεινω Λιολιο για αγορα (αν και το site του θυμιζει εποχες 1999)http://www.liolios.gr/index1.htm:OT:xexe...τι ιστοσελιδα και αυτη!!!οντως το site μου θυμιζει κατι προπολεμικα που ανεβαζε ο καθενας τις διαφορες "εκδοσεις του", του irc :giveup:!
Jason Απρίλιος 14, 2010 #19 Απρίλιος 14, 2010 Προτεινω Λιολιο για αγορα (αν και το site του θυμιζει εποχες 1999) http://www.liolios.gr/index1.htm Εμενα μου έρχεται στο μυαλό κατευθείαν το επίθετο ενός modder
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.