Jump to content

pci slot covers

oxide

Recommended Posts

Κάνε ένα topic για ομαδική παραγγελία. Πιστεύω πως θα υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να παραγγείλουν κάτι από frozencpu. Οπότε παίρνεις κι εσύ τα brackets σου, παίρνουν και οι άλλοι αυτά που θέλουν.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...και τα slot covers ου λες ερμαρος μου κανουν..μην σου πω και καλυτερα...η αληθεια ειναι οτι τα βρισκω λιγο υπερτιμημενα(και αυτα που εστειλα εγω)...

edit: τωρα ειδα..τα 3 εχουν τοσο (?)..

η ομαδικη ειναι καλη περιπτωση...απλα δεν μπορω να την οργανωσω ,να μαζεψω λεφτα κτλ αυτη την περιοδο.κριμα ειναι να κρεμασω κοσμο...

αν παραγγειλει κανεις παντως...ας στειλει ενα pm..

ναι ναι συμφωνω..νομζα το ενα..

μετα εκανα edit...το θεμα ειναι στελνουν τοσο μικρο ποσο?και ποσο μεταφορα μια και πηρες φιλε?

Πήρα τέτοια από το Aquatuning.de. Έχουν και με γρίλιες και διάτρητα.

Είναι πολύ πιθανό το Multirama Extreme Πειραιά (210 4175688) να έχει.

σαν εμπορευσιμο προιον δεν το εχουμε

απλα κατα καιρους συγκεντρωνονται διαφορα περισσευματα

που χαριζονται σε οποιον τυγχανει να χρειαζεται μερικα κομματια

αλλα εφοσον εχουν καποια λογικη ζητηση θα ερθουν συντομα και σε στοκ

παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον...

δεν χρειαζομαι κατι αλλο οποτε δυσκολα να κανω παραγγελια απο εξω...

αυτο με τα multirama θα βολευε πολυ αλλα ειμαι θεσσαλονικη και ακομα και να μου χαριζαν μερικα δεν μπορω να βαλω τα παιδια στην διαδικασια να μου στελνουν με ταχυδρομιο...

αν γινει εμπορευσιμο προιον θα παραγγειλω πρωτος..

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.