Jump to content

Κάρτα Γραφικών + Οθόνη 3D

Cguevara

Recommended Posts

Τι κάρτα γραφικών προτείνεται από ATI στο να μην ξεπερνά τα 250 euro και πια οθόνη που να υποστηρίζει αυτήν την κάρτα που να μην ξεπερνά τα 300 euro.

Να φανταστω λες το Vision 3D της nvidia με τα active shutter γυαλιά?

Βασικά επειδή είμαι fun τις ATI θέλω η κάρτα να είναι ATI και από ότι ξέρω υπάρχει και στην ATI το 3d? η κάνω λάθος?

Η ΑΤΙ λεει πως υποστηριζετε στους τελευταιους drivers και απο οτι ξερω εχει αναθεσει σε μια εταιρια iz3d ή καπως ετσι, να βγαλει τα γυαλια.

Τωρα βεβαια μεχρι να βγουν τα γυαλια, να δοκιμαστουν σε τιτλους.... Αντιο ζωη! Εχε επισης υποψιν σου πως τα fps πεφτουν 40% οταν παιζεις σε 3D.

Το iz3d είναι μάλλον καλύτερο από το 3d vision της Nvidia. Δεν στο λέω με σιγουριά αλλά το συμπεραίνω διότι η στερεοσκοπική απεικόνιση που κάνει η NVidia είναι από τις πολύ πρώτες που είχαν βγεί (ή ανακαλυφθεί...κλασσικά μπλε-κόκκινα γυαλιά) σε αντίθεση με την πολύ πιό πρόσφατη τεχνική που ακολουθεί η iz3d με πολωμένα γυαλιά. Βέβαια έχω διαβάσει ότι μάλλον έχουν κάποιες άσχημες επιπτώσεις στα μάτια αυτά τα γυαλιά σε μακροχρόνια χρήση.:-O

Εγώ παντως που έχω μία 8600GT και παίζω με 3d vision δεν έχω 3D οθόνη, μία απλή PHILIPS 200VW (TFT20").

Καλό θα είναι να περιμένεις λιγάκι πάντως γιατί και τα δύο είναι πολύ φρέσκα στην αγορά και ακόμη δοκιμάζονται στου κασσίδη το κεφάλι.

Αυτό που παίζεις σε οθόνη στα 60hz με τα μπλέ κόκκινα γυαλιά είναι το 3dvision discovery όπως το αποκαλεί η nvidia και είναι για να πάρεις μία γέυση από 3d, κατά την γνώμη μου περισσότερο δυσφήμηση είναι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.