Infotech Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2010 Γειά χαρά!Έχω την Gigabyte EP35C-DS3R της έχω το τελευταίο BIOS F4a.Θέλω να αντικαταστήσω την μνήμη που έχω (2x Kingston DDR2 1066 1Gb) με ένα ζευγαράκι DDR3. Στο site της Gigabyte υπάρχει pdf με λίστα υποστηριζόμενων modules αλλά επειδή δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά θα ήθελα:Αν κάποιος έχει την ίδια μητρική και φοράει κάποια DDR3 να μου προτείνει.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 . Στο site της Gigabyte υπάρχει pdf με λίστα υποστηριζόμενων modules αλλά επειδή δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά θα ήθελα:Ευχαριστώ.καλύτερα να εμπιστευτείς το site της gigabyte στη περίπτωση της μητρικής σουαυτές που υποστήριζαν και ddr3 ήταν/είναι ιδιόμορφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Απρίλιος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Το ξέρω ότι είναι ιδιότροπες, γι'αυτό θέλω να ξέρω αν κάποιος έχει φορέσει κάποια DDR3. Φαντάζομαι αν πάρω κάποια απάντηση να είναι έγκυρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.