Jump to content

Please Heeeelpp!!!!

mortisboy

Recommended Posts

Παιδια please help....

Σημερα μετα απο μια τελευταια αποπειρα αναζητησης ενος Βarton 2500 (εχοντας ως τωρα δοκιμασει 2χ2500+ πατατα και 2χ2600+ μπουρουχα) με κριτηριο να δουλεψει τουλαχιστον οσο ο 2400+@2450 .... επεσε στα χερια μου αυτος (περιεργο stepping)

post-73-1416070716,9983_thumb.jpg

Vag αυτο ειδα και εγω...μα κλειδωμενος ρε γμτ........που ακουστηκε!!!!:(

Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους με pin mode κτλ...και τιποτα !!Ξερετε κανα αλλο σιτε εκτος απο αυτο http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/workshop/socketa/xp_painting.html ???

Για βοηθηστε ρε παιδια ..το εχω ξανακανει το pin mode σε 1700+ και κτ226 και επιασε ενω τωρα οχι!!!!

:mad: εε εε προσεχε πως μιλας για τις ...πατατες γιατι μαλλον τι μια

την εχω παρει εγω....

και αν οντως δεν ηταν ...πρασινος :sick: και κλειδωμενος:woot: θα πηγαινε καλυτερα....

απο το ποταπο 2360 που ειναι τωρα....

Εγω , είμαι εκ της AMD την πλευρά , αλλά δεν μου έχει κάτσει κανένας από τους νέους locked επεξεργαστές.

Και είναι γνωστόν ότι άλλαξε το γενικό package της AMD , και κλειδώνουν με άλλο τρόπο.Οπότε ξεκλειδώνουν και αλλιώς.

Από ότι θυμάμαι δεν έχω δεί κάπου τρόπο ξεκλειδώματος των νέων CPUs.

Περίμενε , μήπως ξέρουν τίποτα τα υπόλοιπα παιδιά.

Κάνε και ένα search στο google.Πολλές φορές βοηθάει.

Αρχική απάντηση από Zarras [14-01-2004 και 22:42]

απ οτι λεει το pimpedoutcases απο week 39 και μετα ολοι οι barton

ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ χεχεχε:devil:

ΥΓ: κωνσταντινε να βγαλω το KAKaki να δω το week 'η οχι? ΓΜΤ !

ναι ρε γμτ αυτο ειδα και εγω!!!Βγαλτο αλλα σου λεω τον τσεκαρα και τον δικο σου ειναι locked και αυτος!!!!:mad:

Πολύ μανούρα παιδιά, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο....

Διαβάστε αυτό

Πρώτα το link με το άρθρο και μετά τα posts στο φόρουμ.

Χλωμό για nf2 μητρικές, με πιθανή εξαίρεση την dfi.

Δοκιμασα ολους τους πιθανους τροπους με το wire trick....αλλα δεν θελει.....το μονο που μενει ειναι το κολπο με το 3o L5 ..που ειπε και ο φιλτατος RooX ....αλλα δεν με ψηνει στη παροuσα φαση ....θα το αφησω ως εχει 245x11...( κοιτα να δεις πριν το Abit δεν ανεβαινε πανω απο 235fsb...τωρα ειναι κλειδωμενος ο cpu...φτου..)

Δεν ξέρω αν πιάνει το L5 trick επίσης.Μέχρι προτίνος ενεργοποιούσε την υποστήριξη για λειτουργία του επεξεργαστή σε Multi-Processor (AMD Athlon XP) system.

Δεν ξέρω αν πλέον ξεκλειδώνει την CPU (στο νέο package).

Ψάξε τα διάφορα sites.Ε , και στο κάτο κάτω , δοκίμασε τα πάντα , από το L5 , ακόμα και μετρήσεις με πολύμετρο(!).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.