mortisboy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2004 Παιδια please help.... Σημερα μετα απο μια τελευταια αποπειρα αναζητησης ενος Βarton 2500 (εχοντας ως τωρα δοκιμασει 2χ2500+ πατατα και 2χ2600+ μπουρουχα) με κριτηριο να δουλεψει τουλαχιστον οσο ο 2400+@2450 .... επεσε στα χερια μου αυτος (περιεργο stepping) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Απο την μετρια εμπειρια μου θα ελεγα οτι ειναι καλος εκεινο το 0083 τουλαχιστον αυτο δειχνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 .....και εμεινα αναυδος...κοιταχτε τι κανει με 1.95v .....και το πακετο ειναι οτι ειναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Vag αυτο ειδα και εγω...μα κλειδωμενος ρε γμτ........που ακουστηκε!!!! Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους με pin mode κτλ...και τιποτα !!Ξερετε κανα αλλο σιτε εκτος απο αυτο http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/workshop/socketa/xp_painting.html ??? Για βοηθηστε ρε παιδια ..το εχω ξανακανει το pin mode σε 1700+ και κτ226 και επιασε ενω τωρα οχι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Μεγεια σου λοιπον...για το θεμα με το κλειδωμα δυστηχως εχω παει στην μαυρη πλευρα εδω και καιρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 εε εε προσεχε πως μιλας για τις ...πατατες γιατι μαλλον τι μια την εχω παρει εγω.... και αν οντως δεν ηταν ...πρασινος :sick: και κλειδωμενος θα πηγαινε καλυτερα.... απο το ποταπο 2360 που ειναι τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Εγω , είμαι εκ της AMD την πλευρά , αλλά δεν μου έχει κάτσει κανένας από τους νέους locked επεξεργαστές. Και είναι γνωστόν ότι άλλαξε το γενικό package της AMD , και κλειδώνουν με άλλο τρόπο.Οπότε ξεκλειδώνουν και αλλιώς. Από ότι θυμάμαι δεν έχω δεί κάπου τρόπο ξεκλειδώματος των νέων CPUs.Περίμενε , μήπως ξέρουν τίποτα τα υπόλοιπα παιδιά.Κάνε και ένα search στο google.Πολλές φορές βοηθάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 14, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Τhanks Vag απλος πηρα και ενα DFI NFII ULTRA B και παει ανετα μεχρι 255fsb και θα ηθελα κατι σαν 255χ10.5 ...ας πουμε.......τεσπα thanks παντος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 απ οτι λεει το pimpedoutcases απο week 39 και μετα ολοι οι barton ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ χεχεχε:devil: ΥΓ: κωνσταντινε να βγαλω το KAKaki να δω το week 'η οχι? ΓΜΤ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [14-01-2004 και 22:42] απ οτι λεει το pimpedoutcases απο week 39 και μετα ολοι οι barton ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ χεχεχε:devil: ΥΓ: κωνσταντινε να βγαλω το KAKaki να δω το week 'η οχι? ΓΜΤ ! ναι ρε γμτ αυτο ειδα και εγω!!!Βγαλτο αλλα σου λεω τον τσεκαρα και τον δικο σου ειναι locked και αυτος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Αν και απέλπιδα προσπάθια , δοκιμάσατε το wire trick? (το ξέρω βλακία , αλλά u never know)Ψάξτε γενικά στα site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Πολύ μανούρα παιδιά, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο....Διαβάστε αυτόΠρώτα το link με το άρθρο και μετά τα posts στο φόρουμ.Χλωμό για nf2 μητρικές, με πιθανή εξαίρεση την dfi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 14, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Δοκιμασα ολους τους πιθανους τροπους με το wire trick....αλλα δεν θελει.....το μονο που μενει ειναι το κολπο με το 3o L5 ..που ειπε και ο φιλτατος RooX ....αλλα δεν με ψηνει στη παροuσα φαση ....θα το αφησω ως εχει 245x11...( κοιτα να δεις πριν το Abit δεν ανεβαινε πανω απο 235fsb...τωρα ειναι κλειδωμενος ο cpu...φτου..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 Δεν ξέρω αν πιάνει το L5 trick επίσης.Μέχρι προτίνος ενεργοποιούσε την υποστήριξη για λειτουργία του επεξεργαστή σε Multi-Processor (AMD Athlon XP) system. Δεν ξέρω αν πλέον ξεκλειδώνει την CPU (στο νέο package). Ψάξε τα διάφορα sites.Ε , και στο κάτο κάτω , δοκίμασε τα πάντα , από το L5 , ακόμα και μετρήσεις με πολύμετρο(!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 15, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 (δηλαδή απάντησες να του πεις ότι δεν ξέρεις και να ψάξει στο ίντερνετ... useful...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 15, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 It is his style and he can't change it....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 15, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 Οπότε, υπάρχει λόγος να διαιωνίζουμε το θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 15, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2004 http://www.ocworkbench.com/ocwb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=22;t=001456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.