djgismo13 Απρίλιος 21, 2010 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 21, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Διευκρινιζω ξανα κατι που το ανεφερα πιο πριν!!!Ενας αδερφικος φιλος μου κανει τεραστια χαρη και θα αγορασω σε τιμες χονδρικης.Δυστυχως δεν εχω επιλογη να παρω απο καπου αλλου.Εχω μονο αυτη την επιλογη.Και δε θα το αγορασω 3200.θα το παρω αρκετα πιο κατω.Και εμενα δε μου αρεσει το κουτι και ο 64αρης αλλα παει φιξ οπως το βλεπεις.http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=48DEC40BEFF549469CAFB4D27B6B4C27&pa=BEE54150DB76D64FB81D613A8C0A2496Και στη τελικη σκεφτομαι ας το παρω με το καλο και μετα το αλλαζω ενα κουτι ή κανω οποιαδηποτε αλλαγη.Παντως το θηριο ο 6πυρηνος intel στα 3,33 Mhz ,η 5970 ειναι μεγαλο δελεαρΚαι εινα ευκαιρια!Ή τωρα ή ποτε!!!Τι θα κανατε στη θέση μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 21, 2010 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Διευκρινιζω ξανα κατι που το ανεφερα πιο πριν!!!Ενας αδερφικος φιλος μου κανει τεραστια χαρη και θα αγορασω σε τιμες χονδρικης.Δυστυχως δεν εχω επιλογη να παρω απο καπου αλλου.Εχω μονο αυτη την επιλογη.Και δε θα το αγορασω 3200.θα το παρω αρκετα πιο κατω.Και εμενα δε μου αρεσει το κουτι και ο 64αρης αλλα παει φιξ οπως το βλεπεις.http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=48DEC40BEFF549469CAFB4D27B6B4C27&pa=BEE54150DB76D64FB81D613A8C0A2496Και στη τελικη σκεφτομαι ας το παρω με το καλο και μετα το αλλαζω ενα κουτι ή κανω οποιαδηποτε αλλαγη.Παντως το θηριο ο 6πυρηνος intel στα 3,33 Mhz ,η 5970 ειναι μεγαλο δελεαρΚαι εινα ευκαιρια!Ή τωρα ή ποτε!!!Τι θα κανατε στη θέση μου?για τι διαφορα μιλαμε ? αν ειναι 300-400 ευρω καλυτερα παρε κατι σαν αυτο που προτεινω εγω γιατι με τι λογικη σου με αυτα που θα βαλεις θα σου βγει πιο ακριβο τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskor Απρίλιος 21, 2010 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 ολη η συνθεση καλη εκτος απο το τροφοδοτικο(λιγα watt).Παρε corsair 1000W.επισης βαλε και αλλη μια 5970(crossfire)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 21, 2010 Author #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 για τι διαφορα μιλαμε ? αν ειναι 300-400 ευρω καλυτερα παρε κατι σαν αυτο που προτεινω εγω γιατι με τι λογικη σου με αυτα που θα βαλεις θα σου βγει πιο ακριβο τελικαΗ διαφορα ειναι ικανοποιητικη.Το θεμα μετα δεν ειναι μονο στην διαφορα.Ειναι και στην εγγυηση.Αν κανω συνθεση τελικα απο οτι μου ειπε δεν εχω εγγυηση αλλα αν παρω ολο το πακετο εχω και δυο χρονια εγγυηση.Αυτο που το πας?Ειναι αρκετα σημαντικο...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 21, 2010 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 ολη η συνθεση καλη εκτος απο το τροφοδοτικο(λιγα watt).Παρε corsair 1000W.επισης βαλε και αλλη μια 5970(crossfire)!ετοιμη συνθεση ειναι δν μπορει να κανει αλλαγη αλλα μπορει αν θελει να βαλει 2η καρτα ta 850W νομιζω ειναι καλα και πρεπει να σηκωνουν και τη 2η καρταΗ διαφορα ειναι ικανοποιητικη.Το θεμα μετα δεν ειναι μονο στην διαφορα.Ειναι και στην εγγυηση.Αν κανω συνθεση τελικα απο οτι μου ειπε δεν εχω εγγυηση αλλα αν παρω ολο το πακετο εχω και δυο χρονια εγγυηση.Αυτο που το πας?Ειναι αρκετα σημαντικο...!!!οτι και να παρεις εχει 2 χρονια εγγυηση (τουλαχιστον στο πλαισιο αλλα και απο εκει το ιδιο πρεπει να ισχιει δεν γινετε καποιο Hardware να μην εχει εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Απρίλιος 21, 2010 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Η διαφορα ειναι ικανοποιητικη.Το θεμα μετα δεν ειναι μονο στην διαφορα.Ειναι και στην εγγυηση.Αν κανω συνθεση τελικα απο οτι μου ειπε δεν εχω εγγυηση αλλα αν παρω ολο το πακετο εχω και δυο χρονια εγγυηση.Αυτο που το πας?Ειναι αρκετα σημαντικο...!!!Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος αλλά από την στιγμή που ζητάς γνώμη θα πρέπει ο άλλος να έχει πλήρη εικόνα για να σου δώσει σωστή συμβουλή.Δηλ. πόσο μπορείς να το πάρεις ?πχ αν το συγκεκριμένο PC από 3200 μπορείς να το πάρεις 1200 (άντε 1500) νομίζω δεν χρειάζεται 2η σκέψη.Αν όμως από 3200 το παίρνεις 2700-2800 δεν αξίζει.Σκέψου πραγματικά τί χρειάζεσαι (εδώ που τα λέμε CPU των 980 ευρώ βλέπουμε μόνο σε mainframe - servers). Σκέψου ότι μπορεί να λές για κάποιο διάστημα πώς θα έχεις PC των 3200 ευρώ αλλά μετά από μια 2ετία κάποιος από το περιβάλλον σου με 1000-1200 ευρώ που θα πάρει νέο PC θα είναι ανώτερο από το δικό σου και θα φάς τέτοια "ξενέρα" που δεν θα θές να δώσεις άλλο χρήμα ούτε για αναβάθμιση μιας και πρίν από 2 χρόνια είχες "σκάσει" 3200. Σου λέω ήδη ότι το συγκεκριμένο μειονεκτεί στο SSD.Θα πάρεις PC στα 3200 με 64αρι SSD όταν η πλειοψηφία που παίρνει PC στα 1200-1500 βάζει τον 80αρι Intel ? !!! Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πώς η τιμή σαν σύνολο δεν σημαίνει και πώς έχουμε το καλύτερο PC. Γνώμη μου πάρε από το συγκεριμένο μαγαζί (αφού έχει έκπτωση) ένα PC σε κομμάτια δικής σου επιλογής που θα είναι καλό αλλά και σε λογική τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Απρίλιος 21, 2010 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Σωστά τα λέτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 21, 2010 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος αλλά από την στιγμή που ζητάς γνώμη θα πρέπει ο άλλος να έχει πλήρη εικόνα για να σου δώσει σωστή συμβουλή.Δηλ. πόσο μπορείς να το πάρεις ?πχ αν το συγκεκριμένο PC από 3200 μπορείς να το πάρεις 1200 (άντε 1500) νομίζω δεν χρειάζεται 2η σκέψη.Αν όμως από 3200 το παίρνεις 2700-2800 δεν αξίζει.Σκέψου πραγματικά τί χρειάζεσαι (εδώ που τα λέμε CPU των 980 ευρώ βλέπουμε μόνο σε mainframe - servers). Σκέψου ότι μπορεί να λές για κάποιο διάστημα πώς θα έχεις PC των 3200 ευρώ αλλά μετά από μια 2ετία κάποιος από το περιβάλλον σου με 1000-1200 ευρώ που θα πάρει νέο PC θα είναι ανώτερο από το δικό σου και θα φάς τέτοια "ξενέρα" που δεν θα θές να δώσεις άλλο χρήμα ούτε για αναβάθμιση μιας και πρίν από 2 χρόνια είχες "σκάσει" 3200. Σου λέω ήδη ότι το συγκεκριμένο μειονεκτεί στο SSD.Θα πάρεις PC στα 3200 με 64αρι SSD όταν η πλειοψηφία που παίρνει PC στα 1200-1500 βάζει τον 80αρι Intel ? !!! Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πώς η τιμή σαν σύνολο δεν σημαίνει και πώς έχουμε το καλύτερο PC. Γνώμη μου πάρε από το συγκεριμένο μαγαζί (αφού έχει έκπτωση) ένα PC σε κομμάτια δικής σου επιλογής που θα είναι καλό αλλά και σε λογική τιμή.Ισως και να εχεις δικιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Απρίλιος 21, 2010 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Η δικια μου επιλογη ειναι εφοσον το budget σου ειναι 2500-2700 ευρω.. ! να δωσεις 1800 για tower με i7 920, 200 ευρω για ποντικια , πληκτρολογια ,game pads και τετοια ! Και τα 700 ευρω να τα δωσεις για την οθονη που σου ειπα..Γιατι οθονη δεν αλλαζεις καθε μερα σαν το hardware! Οποτε περνεις μια super και την εχεις καιρο ! Αλλωστε μιλαμε για ανωτερο πανελ απο το TN που εχει η LG που μας εδειξες..ποσο μαλλον για τα ματια σου ! Anyway..Εσυ δινεις τα χρηματα...εσυ οτι θελεις περνεις..απλα εμεις σου δειχνουμε τι επιλογες μπορεις να κανεις.. Και αναλογως τα κριτηρια σου και τα ΘΕΛΩ σου...διαλεγεις.. Για εμενα παντος ο 6πυρηνος ειναι αχρηστος σημερα..Εδω ειναι ο ''4πυρηνος''...δεν θα ειναι ο 6πυρηνος ? Παρτα κομματια..και δεστα μονος σου.....Κανε ενα καφεδακι και ξεκινα.. εχει αλλη χαρη ολο αυτο ! :daisy: Ελπιζω στο τελος να παρεις την σωστη αποφαση..για να μην λες μετα απο 1 χρονο οτι ο αλλος με 1500 ευρω εχει 2 φορες πιο γρηγορο συστημα απο εμενα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 22, 2010 Author #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Η δικια μου επιλογη ειναι εφοσον το budget σου ειναι 2500-2700 ευρω.. ! να δωσεις 1800 για tower με i7 920, 200 ευρω για ποντικια , πληκτρολογια ,game pads και τετοια ! Και τα 700 ευρω να τα δωσεις για την οθονη που σου ειπα..Γιατι οθονη δεν αλλαζεις καθε μερα σαν το hardware! Οποτε περνεις μια super και την εχεις καιρο ! Αλλωστε μιλαμε για ανωτερο πανελ απο το TN που εχει η LG που μας εδειξες..ποσο μαλλον για τα ματια σου !Η οθονη που προτεινεις βλεπω ειναι παρα πολυ καλη.ΙPS panel , υψυλη αναλυση , premier colour, ενα σωρο εξοδους και καλα χαρακτηριστικα.Μιλαμε για οπτικο εργαλειο για ολες τις δουλειες.Δε ξερω ομως τι γινεται με τα παιχνιδια.Εχει 6ms αποκριση.Ειναι αρκετο?Ή θα βλεπω αυτη τη σπαστικη κατασταση να σπαει η εικονα στα δυο για ελαχιστα ms μεν , ορατα ομως στο ματι δε!Και αυτο το λεω γιατι το ειδα σε ενα βιντεο στο youtube [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bSj9eT2EuVU]www.youtube.com/watch?v=bSj9eT2EuVU[/ame]οπου αν παρατηρησεις περιπου στα 58 δευτερολεπτα και μετα που δειχνει για τα παιχνιδια, εκει εμφανιζεται αυτο που σου λεω.Να σπαει για πολυ λιγο αλλα ορατο στο ματι , απο τη μεση και κατω στα δυο.Και ας λεει εκει ο φιλος οτι ''no signs of ghosting or input lags''!Δες το ....Δε ξερω μπορει να φταιει το βιντεο που παιζει η οθονη , μπορει να φταιει το πως τραβηχτηκε το συγκεκριμενο βιντεο...παντως εμφανιζεται το φαινομενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Απρίλιος 22, 2010 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 H 27" είναι υπερβολή τόσο από θέμα μεγέθους όσο και από θέμα κόστους.Για οθόνη από την στιγμή που έχεις υψηλό προυπολογισμό πάς σε αυτήν [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BNKLyCIHvnQ&feature=related]YouTube - Dell Ultrasharp U2410 24inch Monitor Review[/ame]http://www.skroutz.gr/s/94983/Dell-UltraSharp-U2410.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 22, 2010 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 τι παει να πει υπερβολή?στην οθόνη το συνηθήζεις άνετα.όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν κάναμε μεταβάσεις απο 15=>17=>19=>24=>...27-30 αλλά πάντα το συνηθήζεις, και είναι πιο ωραίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Απρίλιος 22, 2010 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 τι παει να πει υπερβολή?στην οθόνη το συνηθήζεις άνετα.όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν κάναμε μεταβάσεις απο 15=>17=>19=>24=>...27-30 αλλά πάντα το συνηθήζεις, και είναι πιο ωραίο!Δηλ. θεωρείς όταν οι 30αρες TFT γίνουν προσιτές να παίρνουμε τέτοιες ? Τα μάτια σου δεν τα σκέφτεσαι ? Η κάθε διαγώνιος προορίζεται για προβολή από ορισμένη απόσταση.Για την απόσταση που χρησιμοποιούμε το PC ακόμα και οι 24" είναι υπερβολή.Το κεφάλαιο όσο μεγαλύτερη οθόνη τόσο μεγαλύτερες απαιτήσεις σε VGA το αφήνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 22, 2010 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Το κεφάλαιο όσο μεγαλύτερη οθόνη τόσο μεγαλύτερες απαιτήσεις σε VGA το αφήνω... αυτό ( που συμφωνώ 100% ) είναι ΑΛΛΟ θέμα.Το θεμα "ιδανικές ίντες ανα απόσταση" είναι άλλο.και επι αυτού.Ποιός και με ΤΙ μάτια καθόρισε, πως "το ιδανικό είναι χχχ για χχχ ιντσες?" δεν το κατάλαβα αυτό? Τα μάτια μου τι να τα σκευτώ? ίδια ακτινοβολία (που δεν έχει ποιά) τρώω απο 15άρα TFT και απο 24άρα. αν τα εικονίδια να το πω έτσι ειναι σε μέγεθος που ειναι ευανάγνωστα και ταυτόχρονα κάνω και πιο αποτελεσματικά την δουλειά μου, γιατί να ΜΗΝ έχω 27-30άρα? φυσικά να έχω και τον χώρο, αλλά πάντα για Pc Μιλάμε.Φυσικά και αν είχαν 300 ευρώ θα έπαιρνα. Έσύ στο σαλόνι σου, έχεις ακόμα 24άρα τηλεώραση γιατί τότε "αυτές ήταν οι σωστές ίντσες?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 22, 2010 Author #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 αυτό ( που συμφωνώ 100% ) είναι ΑΛΛΟ θέμα.Το θεμα "ιδανικές ίντες ανα απόσταση" είναι άλλο. και επι αυτού. Ποιός και με ΤΙ μάτια καθόρισε, πως "το ιδανικό είναι χχχ για χχχ ιντσες?" δεν το κατάλαβα αυτό? Τα μάτια μου τι να τα σκευτώ? ίδια ακτινοβολία (που δεν έχει ποιά) τρώω απο 15άρα TFT και απο 24άρα. αν τα εικονίδια να το πω έτσι ειναι σε μέγεθος που ειναι ευανάγνωστα και ταυτόχρονα κάνω και πιο αποτελεσματικά την δουλειά μου, γιατί να ΜΗΝ έχω 27-30άρα? φυσικά να έχω και τον χώρο, αλλά πάντα για Pc Μιλάμε. Φυσικά και αν είχαν 300 ευρώ θα έπαιρνα. Έσύ στο σαλόνι σου, έχεις ακόμα 24άρα τηλεώραση γιατί τότε "αυτές ήταν οι σωστές ίντσες?" Φιλε Dolly και Vasilis 07.Ολα καλα και το IPs panel καλο και οι ιντσες καλες. Για μενα το θεμα ειναι εντελως προσωπικο και τι αρεσει στο καθενα.Τελος......... Κατα προσωπικη αποψη πιστευω πως 24 ιντσες ειναι αρκετες.Δεν εχω κατσει μπροστα σε 27αρα μπορει να συνηθιζει το ματι δε λεω , αλλα εγω κλεινω προς 24αρα....... Παντως απο τα λιγα που ξερω τα ips panel εχουν απιαστα χρωματα και φοβερη εικονα αλλα δε φημιζονται οι ικανοτητες τους σε παιχνιδια Γι αυτο λοιπον ρωταω ρε παιδια το εξης απλο........ Οι Dell U2410 και U2711 ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ή οχι.??????? Ας μου πει καποιος......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 22, 2010 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Τι εννοείς δεν κάνουν για παιχνίδια?Αναφέρεσε στο responce time που μπορεί να μήν είναι 3 ms αλλά 5?γιατί απο 8 ms και κάτω δεν βλέπεις gosting ούτε σε quake3 CMPA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 22, 2010 Author #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Τι εννοείς δεν κάνουν για παιχνίδια?Αναφέρεσε στο responce time που μπορεί να μήν είναι 3 ms αλλά 5?γιατί απο 8 ms και κάτω δεν βλέπεις gosting ούτε σε quake3 CMPA...Αυτο ακριβως Dolly!Αναφερομαι στο response time και στα ms!Επειδη ειναι στα 6ms μηπως κανει κοψιματα στην οθονη σε παιχνιδια οπως Crysis , NFS Shift και αλλα.Γιατι δε ξερω αν ειδες το video που δειχνω πιο πανω[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bSj9eT2EuVU]YouTube - Dell UltraSharp U2711[/ame]για την U2711 στο video φαινεται λιγο αλλα ειναι ορατο στο ματι τα κοψιματα που κανει η οθονη οταν λεει για παιχνιδια και ταινιες.Αν κανουν για παιχνιδια πιθανο να χτυπησω την U2410!!!Εν ολιγοις ...τα 6ms ειναι αρκετα για παιχνιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 22, 2010 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 ΥΠΕΡ αρκετά. Αν δεις σπάσιμο ή gosting αγγλιστί, απο 8 ms και κάτω θα το φαω το tower μου με 6 είσαι μια χαρά φίλε μου. δοκίμασε το με NFS σε κάποιο φίλο σου αν θέλεις αλλά ειλικρινά εκτός αν είσαι ο superman δεν θα δεις ΤΙΠΟΤΑ στραβό. Αν αυτός είναι ο μόνος προβληματισμός σου, προσωπικά θα σου έλεγα να μην τον έχεις ΚΑΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 22, 2010 Author #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 ΥΠΕΡ αρκετά.Αν δεις σπάσιμο ή gosting αγγλιστί, απο 8 ms και κάτω θα το φαω το tower μου με 6 είσαι μια χαρά φίλε μου. δοκίμασε το με NFS σε κάποιο φίλο σου αν θέλεις αλλά ειλικρινά εκτός αν είσαι ο superman δεν θα δεις ΤΙΠΟΤΑ στραβό. Αν αυτός είναι ο μόνος προβληματισμός σου, προσωπικά θα σου έλεγα να μην τον έχεις ΚΑΝ. Με καθυσηχαζεις και με βγαζεις απο προβληματισμους που ειχα και για την οθονη!Τελικα αναμεσα στην LG W2486L-PF http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-led-W2486L.jsp και Dell U2410 http://www.dell.com/us/en/dfo/peripherals/monitor-dell-u2410/pd.aspx?refid=monitor-dell-u2410&s=dfo ολα δειχνουν οτι καλυτερη ειναι η Dell U2410.Και με βαση τα λεγομενα που εχω διαβασει στο φορουμ. -και IPS panel που ειναι καλυτερο απο το TN panel -μεγαλυτερη αντιθεση 400 η dell 250 η lg -1,07 δισεκκατομυρια χρωματα 16.7 εκατομμύρια χρώματα. και τελοσπαντων ενα σωρο αλλα καλουδια που αναγραφονται στις σελιδες τους Αναμεσα τους ποια η γνωμη σας!!!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.