GeorgePwr Απρίλιος 13, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Η οθόνη LED που διάλεξε, είναι καλή επιλογή στα χρήματα αυτά.Για το πληκτρολόγιο έχω κάποιες αμφιβολίες, μιας και σε φίλο μου έβγαλε πρόβλημα η οθονούλα του και γενικότερα δεν είναι ικανοποιημένος.Πόσα χρήματα διαθέτεις για το μηχάνημα?Και ειχα τους ενδοιασμους μου για το πληκτρολοφιο φιλε Cris...Καμια προταση...?Για το συστημα μου εχει κατσει λαχειο!Βρηκα πορτα-κολοφαρδια και θα τα παρω τιμες χονδρικης ολα!Η πορτα ομως κλεινει σε λιγο και πρεπει να βιαστω...διαθετω 2500 με 2700 το πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 13, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Θα αφήσεις τις στοκ ψυχτρες? γιατι δεν βλεπω αναφορα σε ψυχτρες.Για ψυχτρες εγω θα προτείνα παθητικες ψυχτρες (με η χωρίς fan)που ειναι οι ποιο αθόρυβες αθορυβες, εχουν και καλες θερμοκρασιες.1 -- 2 -- 3αναλογα με το ποσο των χρηματων που θες να δώσεις.Υ.Γ. Οσο για το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα, αν και μπορεις να το δεις και εσυ απλα αθροιζωντας την καταναλωση του hardware που εχεις πανω... ή απλα να μπεις εδω και να βαλεις τι (θα) εχει πανω ο υπολογιστης. (απο προσωπικη εμπειρια διχνει λιγο παραπανω απο το κανονικό)Ευχαριστω uNick! Πολυ δυνατο το site!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Απρίλιος 13, 2010 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Να προσθεσω κατι... η ιστοσελιδα σκοπιμος διχνει παραπανω γιατι πρεπει το τροφοδοτικο να εχει περισοτερα Βαττ απο αυτα που χρεαζετε ακριβως.**το λεω αυτο γιατι ειπα οτι και με μια σουμα θα μπορεις να δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Απρίλιος 13, 2010 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Και ειχα τους ενδοιασμους μου για το πληκτρολοφιο φιλε Cris...Καμια προταση...?Για το συστημα μου εχει κατσει λαχειο!Βρηκα πορτα-κολοφαρδια και θα τα παρω τιμες χονδρικης ολα!Η πορτα ομως κλεινει σε λιγο και πρεπει να βιαστω...διαθετω 2500 με 2700 το πολυ!Άριστο πραγματικά πληκτρολόγιο, είναι το παρακάτω, χωρίς όμως φωτάκια και οθόνη που ίσως να θέλεις :http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-Desktop-Wave-Pro-Wireless-920-001062.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Απρίλιος 13, 2010 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 επισης πολυ καλο πληκτρολογιο για μεναhttp://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-G15-New-920-000367.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 13, 2010 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 γιατί δεν παίρνεις το καλύτερο αφού διαθέτεις τόσα χρήματα να τελειώνει?http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-G19-920-000970.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 13, 2010 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Επίσης αφού διαθέτεις τόσα χρήματα γιατί δεν παίρνεις και για case το obsidian 800d της corsair. Έχει αναλυτικό review στην αρχική σελίδα του site. Απλά απίστευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Απρίλιος 13, 2010 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 4.Και αφου κανουμε κουβεντα κατι για τους πιστους της intel (βαζω και τον εαυτο μου μεσα).Τι ηθελα και το εκανα λιγο πριν την παραγγελια και εχω προβληματιστει αρκετα!!! Ειπα κατσε να ψαξω λιγο για amd επεξεργαστες και βρηκα τον AMD Phenom II X4 965 Box 4πυρηνος στα 3,4Ghz παρακαλω και με τιμη στο skroutz να ξεκιναει 154.Και ειδα μητρικες με socket ΑΜ3 αρκετα χαμηλα. Με αλλα λογια με ενα AMD Phenom II X4 965 στα 3,4 Ghz και ενα motherboard ΑΜ3 κοστιζει γυρω στα 300-350ευρω ενω για ι7 930 2.8Ghz και 1366 m/b θελω 600+. Κατι δε παει καλα εδω!!!Πως γινεται ο amd να ειναι πολυ ανωτερος και στα μισα λεφτα απο εναν οχι λιγο , αλλα αρκετα υποδιεστερο intel?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Επειδή προφανώς έχεις αντίληψη, καταλαβαίνεις ότι η διαφορά των 300 ευρώ του AMD Phenom II X4 965 στα 3,4 Ghz με ενα motherboard ΑΜ3 "τούμπανο" και του ι7 930 2.8Ghz και 1366 m/b ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ, δε πα να έρθει το τεχνικό τμήμα της Intel στο σπίτι σου να στο αναλύσει...., διπλάσια τιμή ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ισούται με αύξηση επιδόσεων 30% και πολλά λέω αλλά ας πούμε ότι τόσο είναι..εσύ είσαι διατεθειμένος να δώσεις 300 ευρώ παραπάνω για αυτό το 30%? Είσαι διατεθειμένος να δώσεις 300 ευρώ παραπάνω για Α) 15-20 fps παραπάνω σε games στα οποία όμως παίζει πραγματικά ρόλο η cpu, δηλαδή σε ελάχιστα (προς το παρόν) Β) Λίγο πιο γρήγορη συμπίεση αρχείων, encoding video κλπ Γ) Αρκετά καλύτερη και πιο γρήγορη συμπεριφορά σε 3D Rendering κλπ multimedia επαγγελματικές εφαρμογές Δ) Για την de mec "Κα@λ@" σου, να νιώθεις δηλαδή ότι έχεις το πιο γρήγορο μηχάνημα στην "πιάτσα"? Βγάλε 300 ευρώ από τον I7 και κάντα ότι extra θές στο μηχάνημα σου, όχι επειδή δεν έχεις λεφτά φαντάζομαι, αλλά για το γαμώτο της υπόθεσης. Βάλε 2χ5870 αντί για μία 5970, βάλε άλλον έναν σκληρό για raid και πάρε κάρτα ήχου που να μαμάει (βλέπε xonar π.χ.), βάλε 2 οθόνες αντί για μία, χαμένη δεν θα πάει...όπως και νά χει βάλε οτιδήποτε άλλο θές αλλά ήμαρτον...όχι και 300 ευρώ παραπάνω για τον I7, κατα κύριο λόγο games θα παίζεις, όλα τα άλλα που θα κάνεις τα κάνει και ένας διπύρηνος των 60 ευρώ, use your brain με λίγα λόγια!! Και εδώ ένα πινακάκι που έγινε από μέλος του φόρουμ, διάβασε και το άρθρο βέβαια εδώ--> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=72104 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Απρίλιος 20, 2010 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 To Coolermaster Cosmos S RC-1100 το επιλέγεις λόγο εμφάνισης ? Ήμουν και εγώ κάποτε κολλημένος με αυτό αλλά όταν ήρθε η ώρα για νέο case είδα τα μειονεκτηματά του και τελικά δεν προχώρησα.Πλέον δεν μου λέει κάτι ούτε εμφανισιακά :tongue:.Αν ήταν να πάρω τώρα case θα πήγαινα σε αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Atc-840-Black-RC-840-KKN1-GP.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Απρίλιος 20, 2010 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Μεγαλε...Για δες μια οθοναρα...που την κοιταω ποσο καιρο..αλλα δεν μπορω να την παρω ! τι 23αρες και....μαμακιες :flower:Dell UltraSharp U2711Οσο για το υπολοιπο συστημα...Πολυ καλη συνθεση! :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 21, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 To Coolermaster Cosmos S RC-1100 το επιλέγεις λόγο εμφάνισης ? Ήμουν και εγώ κάποτε κολλημένος με αυτό αλλά όταν ήρθε η ώρα για νέο case είδα τα μειονεκτηματά του και τελικά δεν προχώρησα.Πλέον δεν μου λέει κάτι ούτε εμφανισιακά :tongue:.Αν ήταν να πάρω τώρα case θα πήγαινα σε αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Atc-840-Black-RC-840-KKN1-GP.htm To cosmos δεν ηταν η αρχικη μου επιλογη.Παραμενει ομως πολυ καλο ποιοτικα , σχετικα ωραιο κουτι , και πολυφορεμενο σε high end pc.Για να ειμαι ειλικρινης εγω ειχα επιλεξει το Coolermaster HAF932 το οποιο εχει τρεις 23αρηδες ελικες οι οποιοι ριχνουν αερα μεσα στο κουτι να φανε και οι κοτες!Για μενα ειναι ΤΟΡ αεροψυκτο κουτι στην αγορα!!!Αλλα οταν το ειδα απο κοντα κατι δε μου εκατσε καλα , οπτοικως.Ποιοτητα κατασκευης μετρια (μπορει να κανω και λαθος).Το ξαναλεω ομως σε αεροψυξη δε παιζεται.Κορυφη!!!(παιρνει και υδροψυξη την οποια σκεφτομαι αργοτερα).Με αλλα λογια διαπραγματευομαι ακομα με τον εαυτο μου..... Το κουτι που μου προτεινεις μου αρεσει! ...Και τωρα φιλες και φιλοι οπως δειχνουν όλα , το ΑΠΟΛΥΤΟ συστημα...Νομιζω πιο πανω δυσκολα παει!!!Απο τον επεξεργαστη και μονο θα καταλαβετε... Ριξτε μια ματια και πειτε μου γνωμες γιατι το βλεφαριαζω.....Περιμενω σχολια!!!! Η/Υ QUEST XPAND GAMESTΑΤΙΟΝ XTREME 980X http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=48DEC40BEFF549469CAFB4D27B6B4C27&pa=BEE54150DB76D64FB81D613A8C0A2496 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgePwr Απρίλιος 21, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Μεγαλε...Για δες μια οθοναρα...που την κοιταω ποσο καιρο..αλλα δεν μπορω να την παρω ! τι 23αρες και....μαμακιες :flower:Dell UltraSharp U2711Οσο για το υπολοιπο συστημα...Πολυ καλη συνθεση! :drool:Η οθονη ειναι πολυ καλη , μου την ειχε προτεινει και ενας φιλος που εχει καταστημα με υπολογιστες αλλα εχει δυο αρνητικα για μενα.Πρωτον και κυριο η τιμη της.Χαμηλοτερη στο skroutz 640 Eυρω.Δε μπορω και δε θελω να δωσω τοσα.Οι 27 ιντσες.Να καθομαι στον υπολογιστη στα 80 εκατοστα και να κοιταω μια οθονη 27 ιντσες νομιζω δε θα τη παλεψω πολυ!!!Προσωπικη αποψη παντα...Σ'ευχαριστω για την προταση!!!:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 21, 2010 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 To cosmos δεν ηταν η αρχικη μου επιλογη.Παραμενει ομως πολυ καλο ποιοτικα , σχετικα ωραιο κουτι , και πολυφορεμενο σε high end pc.Για να ειμαι ειλικρινης εγω ειχα επιλεξει το Coolermaster HAF932 το οποιο εχει τρεις 23αρηδες ελικες οι οποιοι ριχνουν αερα μεσα στο κουτι να φανε και οι κοτες!Για μενα ειναι ΤΟΡ αεροψυκτο κουτι στην αγορα!!!Αλλα οταν το ειδα απο κοντα κατι δε μου εκατσε καλα , οπτοικως.Ποιοτητα κατασκευης μετρια (μπορει να κανω και λαθος).Το ξαναλεω ομως σε αεροψυξη δε παιζεται.Κορυφη!!!(παιρνει και υδροψυξη την οποια σκεφτομαι αργοτερα).Με αλλα λογια διαπραγματευομαι ακομα με τον εαυτο μου.....Το κουτι που μου προτεινεις μου αρεσει! ...Και τωρα φιλες και φιλοι οπως δειχνουν όλα , το ΑΠΟΛΥΤΟ συστημα...Νομιζω πιο πανω δυσκολα παει!!!Απο τον επεξεργαστη και μονο θα καταλαβετε... Ριξτε μια ματια και πειτε μου γνωμες γιατι το βλεφαριαζω.....Περιμενω σχολια!!!! Η/Υ QUEST XPAND GAMESTΑΤΙΟΝ XTREME 980X http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=48DEC40BEFF549469CAFB4D27B6B4C27&pa=BEE54150DB76D64FB81D613A8C0A2496 Καλο φενετε αλλα εγω θα προτιμουσα το : http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Atlas-F4350.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Απρίλιος 21, 2010 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Το κουτι που μου προτεινεις μου αρεσει!...Και τωρα φιλες και φιλοι οπως δειχνουν όλα , το ΑΠΟΛΥΤΟ συστημα...Νομιζω πιο πανω δυσκολα παει!!!Απο τον επεξεργαστη και μονο θα καταλαβετε...Ριξτε μια ματια και πειτε μου γνωμες γιατι το βλεφαριαζω.....Περιμενω σχολια!!!!Η/Υ QUEST XPAND GAMESTΑΤΙΟΝ XTREME 980X http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=48DEC40BEFF549469CAFB4D27B6B4C27&pa=BEE54150DB76D64FB81D613A8C0A24963200 ευρώ για PC ? :nada: Με λιγότερα σου φτιάχνω καλυτερη σύνθεση.Μόνο και μόνο που έχει SSD στα 64 GB το αφήνεις και πάς παρακάτω.Επίσης μηχάνημα 3200 σε case των 100 ευρώ ? Κανονικά σε αυτή την τιμή έπρεπε να ήταν στημένο σε αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Silverstone-Tj-07B-Window-SST-TJ07B-W.htm. Γνώμη μου πάρε ένα PC δυνατό και με διάρκεια στο χρόνο μέχρι 1200 ευρώ (πχ δες την δική μου σύνθεση σε mobo-CPU-RAM) πάρε και μια καλή οθόνη (Dell 2410) και τα υπόλοιπα άστα για μελλοντική αναβάθμιση.Στις μέρες μας που η τεχνολογία τρέχει δεν αξίζει να δίνεις τόσο χρήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Απρίλιος 21, 2010 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Το ενδεχόμενο να στήσει μόνος του κάτι τέτοιο που σίγουρα θα βγεί και φθηνότερο αλλα και θα έχει και την ικανοποίηση?Κανά 200άρι κάτω σε σχέση με την τιμή του ¨πλαίσο¨ (χωρίς os). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 21, 2010 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Ετσι ειναι οντως καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Απρίλιος 21, 2010 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Καλή επιλογή αλλά με μια UD7 καλύτερα νομίζω και 1600ρες μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 21, 2010 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Καλή επιλογή αλλά με μια UD7 καλύτερα νομίζω και 1600ρες μνήμεςγια να δει τι παιζει και η ud7 στην ιδια τιμη ειναι (εγω προτειμω τις asus απλα ) για της μνημες δικιο εχεις αλλες κοιτουσα αυτα ειναι ψιλο αλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Απρίλιος 21, 2010 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Το κυριότερο είναι ότι είναι too much βέβαια!!! Θεωρώ καλύτερο τη στιγμή που αντέχει κάποιος οικονομικά για κάτι τέτοιο να πάρει ένα καλό κουτί (τι καλυτερο απο το 800D) και ένα δυνατό και αποδοτικό τροφοδοτικό και τα υπόλοιπα χρήματα να τα σπάσει στα δύο αναβαθμίζοντας εν καιρό πετυχαίνοντας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να είναι κοντά στη νέα τεχνολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 21, 2010 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Το κυριότερο είναι ότι είναι too much βέβαια!!! Θεωρώ καλύτερο τη στιγμή που αντέχει κάποιος οικονομικά για κάτι τέτοιο να πάρει ένα καλό κουτι (τι καλυτερο απο το 800D) και ένα δυνατό και αποδοτικό τροφοδοτικό και τα υπόλοιπα χρήματα να τα σπάσει στα δύο αναβαθμίζοντας εν καιρό πετυχαίνοντας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να είναι κοντά στη νέα τεχνολογία.oπως θελει ο καθενας προτασεις κανουμε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.