Jump to content

SOS - vga γυρω στα 150-170 ευρω

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα,

καηκε η καρτα γραφικων μου και χρειαζομαι αμεσα τον υπολογιστη σε δουλεια που τρεχω.

επειδη ημουν τυχερος και ειμαι μεσα στην εγγυηση για 2-3 μερες (!!!!!!) ψαχνω απεγνωσμενα να βρω μια καρτα να παρω αυριο.

θελω υποστηριξη hdmi - directx10 και εχω μια κλιση προς τις nvidia αλλα αν υπαρχει ati καλυρερη στην τιμη αυτη θα την παρω...

επισης αν υπαρχει καποια πολυ καλυτερη με 20-30 παραπανω θα τα δωσω.

ευχαριστω και αναμενω καποια γρηγορη απαντηση γιατι καιγομαι.

:flower:

απο οτι βλεπω η nvidia σε αυτη την τιμη δεν εχει καλα πραματα σε αντιθεση με την ati..

βρηκα αυτη..

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R5770-SVGA-Hawk-PCI-Express-1GB-R5770-Hawk.htm

καλη? ναι οχι? κανει φασαρια? γιατι την βλεπω φορτωμενη ετοιμη να απογειωθει.

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977735&Products=1460307,1466178

Ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη?

αυτες ειναι στα ιδια επιπεδα επιδοσεων?

κατι που παρατηρησα,

η ati εχει πουσαρισμενους πηρυνες και η Nvidia μεγαλες και γρηγορες μνημες.

στην πραξη τι παιζει ρολο περισσοτερο?

// και κατι που ξεχασα να αναφερω... με τον θορυβο τι γινεται? εννοειται πως θελω να ειναι μουγκη η καρτα οταν δεν παιζω παιχνιδια (μουγκη=οσο θορυβο κανει 12αρι φαν)

Πανω κατω ολες ιδιες ειναι απο θεμα επιδοσεων.

Λογικα η 5770 μιας και ειναι και single slot πρεπει να ναι και η πιο ησυχη.

Για το πεδίο κόστους που κοιτάς, αυτή την στιγμή η πιο ολοκληρωμένη λύση είναι η 5770.

Ερώτηση κρίσεως....για τι χρήση προορίζεται η κάρτα σου? Σε τι ανάλυση? Σκοπός είναι το μέγιστο σε επιδόσεις παιχνιδιών 3d, ο χαμηλός θόρυβος, τα features?

5770 κι απο μενα .εχει ιδιες επιδοσεις με την gtx260 αλλα ειναι φτηνοτερη και υποστηριζει και το dx11

κατι που παρατηρησα,

η ati εχει πουσαρισμενους πηρυνες και η Nvidia μεγαλες και γρηγορες μνημες.

Αυτο πως το παρατηρησες, αν επιτρπεται?

Αυτο πως το παρατηρησες, αν επιτρπεται?

συγκρινοντας τα Mhz

γτχ260 576 MHz 5770 850μηζ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.