Jump to content



Το pc δεν ανοίγει


Giorgos16

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα είπα να φτιάξω ένα pc για ένα φίλο. Είχα στη άκρη σχεδόν όλα τα εξαρτήματα για να φτιάξουμε το pc εκτός του σκληρού δίσκου και του dvd. Ενώ όμως τα έχω συνδέσει όλα μια χαρά το pc δεν κάνει τίποτα. Ούτε ανοίγει, ούτε γυρνάνε έστω τα ανεμιστηράκια. Έχω απελπιστεί. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.

Ξεβίδωσε το και πάλι από την αρχή προσεκτικά. Καμιά βίδα ή το mobo ακουμπάει στραβά και το έχεις κυριολεκτικά γειώσει. Δοκίμασε αν παίζουν όλα εκτός κουτιού.

Τσέκαρε με προσοχή όλα τα βύσματα τροφοδοσίας σε board, κάρτες γραφικών, δίσκους και οπτικές συσκευές μην τυχόν κάποια έχει κουμπώσει ανάποδα καταλάθος ή μην δεν έχει πατήσει καλά.

Έλεγξε επίσης τις συνδέσεις στο board των connectors για power on, κ.λ.π. (καλό θα είναι να κοιτάς και το manual της μητρικής).

To τροφοδοτικό δουλεύει σίγουρα; Δεν κάνεις ένα check με την γνωστή διαδικασία να δεις αν ανάβει...;

Αν το έκανες σωστά και δεν άναψε, τότε κατά πάσα πιθανότητα το psu απεβίωσε εις τόπο χλοερόν...

Αν το έκανες σωστά και δεν άναψε, τότε κατά πάσα πιθανότητα το psu απεβίωσε εις τόπο χλοερόν...

+1

αφου δοκιμασες να αναψεις τα εξαρτηματα και εκτος κουτιου και δεν αναψε και ελεγξες ολα τα εξαρτηματα τοτε συμφωνω με τον candyman παιζει να ειναι το τροφοδοτικο !!!!

Reficul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.