Niksoul Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2010 Ξαφνικα δεν μου εμφανιζει τους σκληρους μου δισκους.Μονο τα raid.(0 1).Τους βλεπω στην διαχειριση αλλα δεν μπορω να τους ανοιξω και μου ζηταει να τους κανω format...Καμια ιδεα?
Niksoul Απρίλιος 12, 2010 Author #3 Απρίλιος 12, 2010 Ηταν πληρως λειτουργικοι και γεματοι αρχεια...Το πρωι ηταν οκ , τωρα αφαντοι..Δεν εχω antivirus... :/
Reficul Απρίλιος 12, 2010 #4 Απρίλιος 12, 2010 Ηταν πληρως λειτουργικοι και γεματοι αρχεια...Το πρωι ηταν οκ , τωρα αφαντοι..Δεν εχω antivirus... :/αυτο το δεν εχεις antivirus με φοβιζει !!!!παλαιοτερα που δουλευα σε service μου ετυχε ιδια περιπτωση που λυνετε κατα περιεργο λογο πανευκολα 1. αν βαλεις τον δισκο σε εξωτερικη θηκη (usb) η media player ετψ παιζει και να δουλεωει ο δισκος και να δεις τα αρχεια σου τοτε αμεσα πρεπει να κανεις scan τον δισκο και να τον καθαρισεις με ενα καλο αντιβιοτικο βλεπε : nod32-kaspersky κ.α 2. απλα βγαλε τον δισκο σου και δοκιμασε τον σε αλλον υπολογιστη3. αν παλι δεν δουλευει μαλλον τα εχασες ολλα πριν κανεις format παντως κοιτα να εξαντλησεις ολες τις πιθανοτητεςΚαι μην ξεχνας φιλε συμφερει περισσοτερο να αγορασεις ενα καλο antivirus με περιπου 30 ευρω παρα να χανεις αρχεια και να πληρωνεις service ....Reficul
Niksoul Απρίλιος 13, 2010 Author #5 Απρίλιος 13, 2010 Αγορασα χθες το Kaspersky..Ευτυχως τα αρχεια τα εχω backup στο raid!:to_pick_ones_nose3:Ευκαιρια να ξαναλυσω το pc για kατι mods που θελω.Οπως και να εχει σας ευχαριστω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.