Jump to content

OpenCL και nvidia.

takis-pa

Recommended Posts

Στο μηχανακι μου με τις nvidia καρτες γραφικων σε δυο διαφορετικα λειτουργικα (Win 7 & Vista 64 bit) και με διαφορετικους drivers το OpenCL δεν ειναι τικαρισμενο.

Το λειτουργικο των Vista ειναι φρεσκια εγκατασταση.

Τι μπορει να φταιει ρε παιδες;

Να τ αφησω ετσι;

Για τις ΑΤΙ ο ατιμαν εστησε το ATI Stream SDK το εγκατεστησα εκει και ολα ενταξει,

για τις nvidia υπαρχει κατι αναλογο;

Παραθετω και φωτο.

post-9802-1416074395,7295_thumb.jpg

post-9802-1416074395,7614_thumb.png

Φαινεται πως πειραγμενες εκδοσεις (single pcb και διαφοροποιησεις) περα απο αυτες που υποδεικνυει η nvidia δεν το εχουν tickαρισμενο συνηθως. Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις εκτος Ελλαδας που εμφανιζεται αυτο το φαινομενο οποτε...google-it-and-see!!!

GTX295 και εγω SinglePCB χωρις προβληματα, μετα τον 196.χχ δεν μου ειναι tickαρισμενο.

(περιμενω ακομα απαντηση απο EVGA για το θεμα).

Στα παιχνιδια ολα ειναι μια χαρα απλα αυτο δειχνει το gpu-z.

Δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχουμε. Οσο για το FAR CRY 2 (που ειδαμε χτες) δοκιμαστε το σε single gpu mode και οχι σε quad sli. Ισως παει καλυτερα

Αυτα προς το παρον απο μενα. Cya

Φαινεται πως πειραγμενες εκδοσεις (single pcb και διαφοροποιησεις) περα απο αυτες που υποδεικνυει η nvidia δεν το εχουν tickαρισμενο συνηθως. Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις εκτος Ελλαδας που εμφανιζεται αυτο το φαινομενο οποτε...google-it-and-see!!!

GTX295 και εγω SinglePCB χωρις προβληματα, μετα τον 196.χχ δεν μου ειναι tickαρισμενο.

(περιμενω ακομα απαντηση απο EVGA για το θεμα).

Στα παιχνιδια ολα ειναι μια χαρα απλα αυτο δειχνει το gpu-z.

Δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχουμε. Οσο για το FAR CRY 2 (που ειδαμε χτες) δοκιμαστε το σε single gpu mode και οχι σε quad sli. Ισως παει καλυτερα

Αυτα προς το παρον απο μενα. Cya

Ειναι που σε παραδιπλα θεμα ελεγες για την αξιοπιστια των Nvidia.

Και γιατι να χω πληρωσει quad SLI και να το βαλω σε single?

Δεν ειπα οτι ειναι αλανθαστη ή οτι ειναι 100% αξιοπιστη...κανει και τις ^&&^^%$ τις και αυτη. Αμα εχεις πληρωσει για quad sli και εισαι τοσο ψαγμενος, υποτιθεται οτι θα ξερεις και τις παγιδες που επιφυλασσει.

Δεν ειναι ολα ροδινα:sorry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.