takis-pa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2010 Στο μηχανακι μου με τις nvidia καρτες γραφικων σε δυο διαφορετικα λειτουργικα (Win 7 & Vista 64 bit) και με διαφορετικους drivers το OpenCL δεν ειναι τικαρισμενο. Το λειτουργικο των Vista ειναι φρεσκια εγκατασταση. Τι μπορει να φταιει ρε παιδες; Να τ αφησω ετσι; Για τις ΑΤΙ ο ατιμαν εστησε το ATI Stream SDK το εγκατεστησα εκει και ολα ενταξει, για τις nvidia υπαρχει κατι αναλογο; Παραθετω και φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Απρίλιος 12, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Κανεις ρε παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Απρίλιος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Βλέπω ότι έχεις την τελευταία έκδοση gpu-z, αλλά δε δοκιμάζεις και με καμμιά παλιότερη μη τυχόν και δε διαβάζει κάτι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Απρίλιος 12, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Το ιδιο και σε παλιοτερεςΚστι σλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Δοκίμασες καθαρή επαναγκατάσταση των οδηγών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Απρίλιος 12, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 http://developer.nvidia.com/object/opencl-download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 12, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Οι OpenCL drivers περιλαμβάνονται από τους Forceware 195.39. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Απρίλιος 18, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 Φαινεται πως πειραγμενες εκδοσεις (single pcb και διαφοροποιησεις) περα απο αυτες που υποδεικνυει η nvidia δεν το εχουν tickαρισμενο συνηθως. Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις εκτος Ελλαδας που εμφανιζεται αυτο το φαινομενο οποτε...google-it-and-see!!!GTX295 και εγω SinglePCB χωρις προβληματα, μετα τον 196.χχ δεν μου ειναι tickαρισμενο. (περιμενω ακομα απαντηση απο EVGA για το θεμα).Στα παιχνιδια ολα ειναι μια χαρα απλα αυτο δειχνει το gpu-z.Δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχουμε. Οσο για το FAR CRY 2 (που ειδαμε χτες) δοκιμαστε το σε single gpu mode και οχι σε quad sli. Ισως παει καλυτεραΑυτα προς το παρον απο μενα. Cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Απρίλιος 19, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Λοιπον, η EVGA συστεινει μετροπρογραμμα για το OpenCL:http://www.ngohq.com/graphic-cards/16920-directcompute-and-opencl-benchmark.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 19, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Φαινεται πως πειραγμενες εκδοσεις (single pcb και διαφοροποιησεις) περα απο αυτες που υποδεικνυει η nvidia δεν το εχουν tickαρισμενο συνηθως. Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις εκτος Ελλαδας που εμφανιζεται αυτο το φαινομενο οποτε...google-it-and-see!!!GTX295 και εγω SinglePCB χωρις προβληματα, μετα τον 196.χχ δεν μου ειναι tickαρισμενο. (περιμενω ακομα απαντηση απο EVGA για το θεμα).Στα παιχνιδια ολα ειναι μια χαρα απλα αυτο δειχνει το gpu-z.Δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχουμε. Οσο για το FAR CRY 2 (που ειδαμε χτες) δοκιμαστε το σε single gpu mode και οχι σε quad sli. Ισως παει καλυτεραΑυτα προς το παρον απο μενα. CyaΕιναι που σε παραδιπλα θεμα ελεγες για την αξιοπιστια των Nvidia.Και γιατι να χω πληρωσει quad SLI και να το βαλω σε single? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Απρίλιος 19, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Δεν ειπα οτι ειναι αλανθαστη ή οτι ειναι 100% αξιοπιστη...κανει και τις ^&&^^%$ τις και αυτη. Αμα εχεις πληρωσει για quad sli και εισαι τοσο ψαγμενος, υποτιθεται οτι θα ξερεις και τις παγιδες που επιφυλασσει.Δεν ειναι ολα ροδινα:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.