Jump to content

Πρόβλημα oc στην ΝF7-S

YDinopoulos

Recommended Posts

Μόλις πήρα μια νέα mobo. Δεν νομίζω να την ξέρετε...ΑΒΙΤ ΝF7-S !!! Αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Με την παλιά (Chaintech Zenith) έτρεχα στα 200χ12 ΑΝΕΤΑ...Σε αυτήν Πάνω απο 200χ9 δεν κάνει καν boot. Κατέβασα μεν το τελευταίο bios(22), αλλά τζίφος ! Ποιά πιστεύετε οτι έιναι η καλύτερη έκδοση ΒΙΟS για την ΑΒΙΤ ΝF7-S ;;;;

Στα timings των μνημων έχω βάλει optimal επειδή είναι cas3 (HyperX έρχονται...). ; Το mem divider to έχω βάλει "By SPD" . To CPU Interface....δεν θυμάμαι...Αggressive μου φαίνεται η manual..δεν θυμαμναι τις επιλογες.

Πάντως δεν εχω κάνει Mod στην mobo ακομα (Hipro σου έρχομαι......) ισως να φταίει αυτο...

Δεν είναι θέμα mod, κάποια ρύθμιση ή απλά η μητρική είναι μάπα και πάει για RMA. Αναλυτικά πληροφορίες πρώτα όμως, τι έχεις βάλει στο softmenu, memory timings, τάσεις και θερμοκρασίες. Το τροφοδοτικό τι Αμπερ δίνει στις γραμμές του;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.