dimitris_s Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2010 Χαιρετώ,Παιδιά παρήγγειλα κάτι πράγματα (καλώδια - κάτω από 1kg) από overclockers.co.uk με DHL. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πόσες μέρες κάνουν να φτάσουν αυτά περίπου Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 κοντά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Wow, that's fast. Σ' ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Αν δεν έχει ΣΚ στην μέση κάνουν 2 με 3 μέρες (έχω λάβει 2χ σε 2, και 1χ σε 3). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Χαιρετώ,Παιδιά παρήγγειλα κάτι πράγματα (καλώδια - κάτω από 1kg) από overclockers.uk με DHL. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πόσες μέρες κάνουν να φτάσουν αυτά περίπου Ελλάδα;Aν πηρες τα ΝΖΧΤ και δεν ειπες κουβεντα.....:tongue:(Το λεω γιατι και γω ετοιμαζω παραγγελια τα συγκεκριμενα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 12, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Aν πηρες τα ΝΖΧΤ και δεν ειπες κουβεντα.....:tongue:(Το λεω γιατι και γω ετοιμαζω παραγγελια τα συγκεκριμενα)Αδερφέ, ό, τι και να πω είναι λίγο. Τα NZXT πήρα (1x24pin, 1x8pin EPS, 2x6pin) Δε πρόκειται να το πιστέψεις αλλά σκέφτηκα για ομαδική μόλις έλαβα το confirmation email τους. Δε το είπα μετά για να αποφύγω τη κοινωνική κατακραυγή, την οποία απ' ότι φαίνεται δε θα αποφύγω τελικά... :baby:Λίαν συντόμως θα χρειαστώ άλλα 2 εξάπινα για τη 2η 5870 που έχω στα σκαριά, και θα ενημερώσω (εάν δεν έχεις παραγγείλει ως τότε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 12, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Aν πηρες τα ΝΖΧΤ και δεν ειπες κουβεντα.....:tongue:(Το λεω γιατι και γω ετοιμαζω παραγγελια τα συγκεκριμενα)μην μασάς, αν δεν κάνω λάθος έχει ο κοπρίτης στα extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 13, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 αν έχουν καλό είναι να μας πείτε τιμές, και γω τα γλυκοκοιτάω καιρό τώρα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 13, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Ας μας ενημερωσει ο Κοπριτης αν μπορει.Αν ειναι κανουμε μια "ομαδικη" αν και λογω βαρους δεν πρεπει να ειναι και μεγαλο ζητημα τα μεταφορικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Απρίλιος 13, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 εγώ πέρασα απο μούλτι χθες και δεν είδα nzxt πουθενα.μόνο phobya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Απρίλιος 13, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Αν θέλετε βάλτε και ένα link από ocuk για να ξέρουμε όλοι για τι μιλάτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 13, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 NZXT 24pinNZXT 8pin EPSNZXT 6pin PCI-E Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 13, 2010 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 'Αμα γίνει καμιά ομαδική, ενδιαφέρομαι και εγώ (btw τι βλακεία και αυτή να μη δέχονται paypal ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 13, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Φτάσανε κατά τις 2μιση σήμερα. 1μιση μέρα από Birmingham -> Θεσσαλονίκη. Distance pwned. Tα κομμάτια του puzzle are coming together. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 13, 2010 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 δυστυχως αν και πολυ θα το ηθελατα NZXT δεν ειναι στα πλανα του καταστηματοςαναμενουμε απο Phobya το ιδιο ακριβως προιον εδω και καμια 45ρια μερες.εαν παντως ψηνεστεειμαι μεσα για ομαδικη μικρης ποσοτητας για προσωπικη χρηση μεχρι να μας τα φτιαξουν κι οι Γερμανοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 13, 2010 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Φτάσανε κατά τις 2μιση σήμερα. 1μιση μέρα από Birmingham -> Θεσσαλονίκη. Distance pwned. Tα κομμάτια του puzzle are coming together. Αυτα ειναι. Και αλλα Ελληνικα "μεγαλα" μαγαζια κανουν και 5 μερες να ρθουν. Ποιος κανει θεματακι για ομαδικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 13, 2010 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 αν κάνετε και δεν το δω, μετράτε με 1000% και θα βάλω να ειδοποιούμαι με μειλ γιατι ότι ήμουν έτοιμος να τα παραγγείλω..! τα έχει και το watercooling-uk αν είδα καλά αλλά δεν πρόλαβα να μελετήσω την σελίδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 14, 2010 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 dimitris_s: με ποια μεταφορική σου ήρθε η παραγγελία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 14, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 dimitris_s: με ποια μεταφορική σου ήρθε η παραγγελία; Δε ξέρω, γιατί είμαι εκτός Ελλάδας, και τα παρέλαβαν οι δικοί μου τα πράγματα. Θα ρωτήσω όμως και θα ενημερώσω εντός της ημέρας. Update @ Chosen: Με DHL ήρθε all the way ως τη πόρτα του σπιτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QalexisQ Απρίλιος 16, 2010 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 παιδια επειδη σε λιγο καιρο πιθανον να κανω και εγω παραγγελεια απο το uk ηθελα να ρωτησω αν τα πραγματα θα περασουν απο τελωνειο για να ερθουν εδω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.