Jump to content

Ψύκτρα αθόρυβη???

palavomaras

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα

Ψάχνω για μία ψύκτρα πιό αθόρυβη απ'οτι την stock που έχει ο επεξεργαστής μου E5300...δέν θα ήθελα όμως να είναι καμία ιδιαίτερα ακριβή και να μήν είναι ιδιαίτερα μεγάλη.Κοίταζα κάτι σάν και αυτή Scythe Shuriken Rev.B τί θα λέγατε κ εσείς?

Ευχαριστώ!!!

Coolermaster Hyper 212 Plus (όταν φτάνει στις 2000 rpm το fan, δεν την λες αθόρυβη, αλλά έχει πολύ καλη απόδοση, φοβερή τιμή (23ευρ), και το θέμα με τις στροφές θα βρεις τρόπο να το λύσεις είτε bios/αλλαγή fan/regulator.

Αν δίνεις κάτι παραπάνω υπάρχει και η ZALMAN CNPS10X Flex στα 33ευρ + ότι ανεμιστήρα θες (αποδίδει καλά με 12mm @ 1200 - 1600 rpm.)

H αλήθεια είναι ότι μια χαρά ψύχει η Shuriken τον Ε5300 μέχρι 3800 ΜΗz, αλλά σε αναβάθμιση την πετάς.

Και οι 2 ψύχτρες που σου προτείνω άνετα κουμπώνουν στην νέα αναβάθμισή σου (πέρα από θέμα συμβατότητας, εννοώ κυρίως θέμα απόδοσης), ψύχουν ικανοποιητκά έναν ι7 @ 4 GHz, η Shuriken θα τα ''φτύσει'' στα 3.6 GHz και πολλά λέω. Έχεις θέμα χώρου και θες Shuriken?

Για να είμαι ειλικρινής υπάρχει ένα θέμα χώρου στο κουτί ναί διότι θα βρίσκει πάνω στην χοάνη αέρα που έχει το plexiglass συνεπώς όσο το δυνατόν πιό μικρή και πιό αθόρυβη τόσο το καλύτερο!!!Από άποψη ψύξης δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα :hmm:

Εγω εχω βαλει αυτη εδω : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Nexus-Lga-1366-775-Am2-FLC-3000.htm

Στις 2000 στροφες ειναι αθορυβη και μου δινει στους πυρηνες (ι7 920) 40-43 βαθμους.

Εγω εχω βαλει αυτη εδω : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Nexus-Lga-1366-775-Am2-FLC-3000.htm

Στις 2000 στροφες ειναι αθορυβη και μου δινει στους πυρηνες (ι7 920) 40-43 βαθμους.

Σαν εκτοξευτής αντιαεροπορικών πυραύλων είναι χωρίς τον ανεμιστήρα αυτή. Πάντως μου φαίνεται ακριβή αν και δεν ξέρω τις επιδόσεις της.

overclocked?

Σαν εκτοξευτής αντιαεροπορικών πυραύλων είναι χωρίς τον ανεμιστήρα αυτή. Πάντως μου φαίνεται ακριβή αν και δεν ξέρω τις επιδόσεις της.

δοκιμασα φιλου δεν αξιζει τα λεφτα τις για μενα αθορυβη μεν αλλα δεν θα τη ξανα εβαζα σε συστημα μου

Αφου δεν σε ενδιαφερει το oc οτι και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις μιας και το cpu δεν ειναι και πολυ θερμοαιμο...Αυτο που με παραξενεψε ειναι τα υψηλα επιπεδα θορυβου που εχει η shuriken και μαλλον οφειλεται στο οτι ειναι πολυ compact.Even worse εχει 100αρη φαν και θα δυσκολευτεις να βρεις αλλον καλυτερο αμα θες.

Παιδιά καλησπέρα

Ψάχνω για μία ψύκτρα πιό αθόρυβη απ'οτι την stock που έχει ο επεξεργαστής μου E5300...δέν θα ήθελα όμως να είναι καμία ιδιαίτερα ακριβή και να μήν είναι ιδιαίτερα μεγάλη.Κοίταζα κάτι σάν και αυτή Scythe Shuriken Rev.B τί θα λέγατε κ εσείς?

Ευχαριστώ!!!

Όντως είναι άριστη επιλογή. Την ΄ρχω δοκιμάσει πολλές φορές με δυσκολότερους επεξεργαστές και τα πάει 1 χαρά, ήσυχη και δροσερό cpu...

Είναι η καλύτερη επιλογή (και χρηματικά) για καθιστή ψήκτρα :T:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.