Jump to content

Δημιουργία τοπικού δικτύου

Giorgos16

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν θα μπω απ'ευθείας στο θέμα. Θέλω να δημιουργήσω ένα τοπικό δίκτυο για να μπορώ να κάνω μεταφορά των αρχείων απο το σταθερό pc προς το laptop και αντίστροφα. Απλά θέλω να μου πείτε τον τρόπο που θα το κάνω αυτό. To router μου είναι το fritz box fon wlan 7140. Ευχαριστώ.

Το ρούτερ σου φτιάχνει από μόνο του τοπικό δίκτυο ανάμεσα στους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την κοινή χρήση αρχείων στo κάθε pc.

Windowze XP: Control panel->Network setup wizard->Yes use my existing shared internet connection->next next next μπλα μπλα μπλα, άσε default το όνομα (ΜSHOME) ή άλλαξε το.

Στο τέλος πες του just finish the damn wizard. Κάντο το σε όσους υπολογιστές έχεις, και κράτα το όνομα κοινό (ΜSHOME). Δεξί click σε καταλόγους/δίσκους που θες να κάνεις share, ->sharing and security->i understand the dangers μπλα μπλα, κάνε τικ "share this folder on the netword", βάλτου ένα όνομα ή άστο default, και άμα θες κάνε και τικ το allow network users to change my files, άμα θες και write access.

Στα 7, (δε τα έχω atm να σου πω ακριβώς) αλλά φτιάχνεις ένα workgroup πάλι με παρόμοια διαδικασία, κοινό όνομα σε όλα τα pc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.