goku_dbz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 ειδα χθες ενα κουταβακι στο Πολυτεχνειο και επαθα την πλακα μου...ρωτησα το παιδι που το εχει και μου ειπε πως ειναι Ακιτα Ιαπωνεζικο!εχει κανεις ή ξερει, να μου πει 2-3 λογια για την συγκεκριμενη ρατσα? εχει ολη μερα που διαβαζω και χαζευω βιντεακια στο youtube, αλλα μια προσωπικη γνωμη/εμπειρια θα βοηθουσε!υγ: υπαρχει σπιτι με κηπο και γενικα αρκετη απλα και απο Σεπτεμβρη θα υπαρχει αρκετος ελευθερος χρονος οποτε θα γινει και η αποκτηση ενος σκυλου που το εχω στα σχεδια εδω και αρκετοοοο καιρο!
goku_dbz Απρίλιος 11, 2010 Author #3 Απρίλιος 11, 2010 ναι, επεσα πανω της καθως εκανα αναζητησεις στο ιντερνετ! ειδα και το τραιλερ... απιστευτη (πραγματικη) ιστορια! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU]YouTube - Hachi: A Dog's Tale - Official Movie Trailer[/ame] θα κατσω το βραδακι με την κοπελια μου να την δω, να την ψησω σιγα-σιγα !
goku_dbz Απρίλιος 11, 2010 Author #4 Απρίλιος 11, 2010 απιστευτη η ταινια!!! Η υπερτατη αγαπη/αφοσιωση/φιλια! τελειωσε και εμεινα 5' στην καρεκλα... παρολο που ειναι ταινια, εντουτοις με επηρεασε και απο Σεπτεμβρη με βλεπω παρεα με το Ακιτακι μου!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.