_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Παιδια για καποιο περιεργο λογο στο photoshop cs4 δε λειτουργουν τα brushes. επιλεγο πχ κουκιδα. εμφανιζετε. παταω να ζωγραφισει και δε κανει τιποτα.\ ξερετε τι μπορει να ειναι? windows 7 64bit εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 γνήσιο εε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 11, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 sir εχει σημασια που τον ρωτας; απ΄οσο ξερω το crack του αφορα καθαρα activation bypass κ δεν επηρεαζει λειτουργικοτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 στα σεμιναρια φωτογραφιας που ειχα κανει μια κοπελιτσα εθεσε ακριβως το ιδιο ερωτημακαι της κανει ο καθηγητης : ειναι γνησιο ; η απαντηση που εδωσε η κοπελα ηταν προφανως αρνητικη και της κανει "ε αυτο φταιει"Γελασα τοσο πολυ μεσα μου αλλα λεω ασε μην ασχολεισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Απρίλιος 11, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 δεν εχει ρε παιδια καμεια σημασια νoμιζω.μετα απο ψαξιμο βρικα οτι αν βαψω με ενα χρωμα το φοντο τα stamps φαινονται. αρα δεν αλλαζει το χρωμα και ειναι κολλημενο στο ασπρο. Καπεια ιδιεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Ασφαλώς και δεν έχει σημασία, απλά εάν ήταν γνήσιο θα μπορούσε να ζητήσει τεχνική υποστήριξη από την adobe. Για αυτό ρώτησα. Πάντως ταπεινή μου γνώμη είναι ότι θα πρέπει να προστεθεί στους κανόνες του forum όχι απλά να μην γίνονται σχετικές αναφορές αλλά και να μην απαντάμε σε ερωτήσεις για σπασμένα λογισμικά.Όσον αφορά τον φίλο θα πρότεινα να κάνει μια απλή αναζήτηση σε τεχνικά forum των Windows 7 και για 64bit πιο ειδικά, από ότι κοίταξα είναι σχετικά απλή η λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Αφού μπήκες στην διαδικασία να ψάξεις και είδες και οτι είναι απλή η λύση γιατί δέν την αναφέρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 11, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Ειναι κολλημενο στο ασπρο ή δεν βαφει ?Το mode ειναι normal ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Απρίλιος 11, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 ειναι κολλημενο στο ασπρο. normal ειναι.Ασφαλώς και δεν έχει σημασία, απλά εάν ήταν γνήσιο θα μπορούσε να ζητήσει τεχνική υποστήριξη από την adobe. Για αυτό ρώτησα. Πάντως ταπεινή μου γνώμη είναι ότι θα πρέπει να προστεθεί στους κανόνες του forum όχι απλά να μην γίνονται σχετικές αναφορές αλλά και να μην απαντάμε σε ερωτήσεις για σπασμένα λογισμικά.Όσον αφορά τον φίλο θα πρότεινα να κάνει μια απλή αναζήτηση σε τεχνικά forum των Windows 7 και για 64bit πιο ειδικά, από ότι κοίταξα είναι σχετικά απλή η λύση.αμα ειναι απλη πες την μασ φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 12, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Νομίζω είπα την άποψή μου για την βοήθεια σχετικά με παράνομα λογισμικά. Μια αναζήτηση στο google με τα στοιχεία που έδωσα θα βρεις τη λυση στο 2ο-3ο αποτέλεσμα.(Δηλαδή βάλε στο google photoshop CS4 μαζί με Windows 7 64bit ή σκέτα Windows 7)Γενικώς πάντως το Photoshop CS4 έχει αρκετά θέματα ακόμη με τα Windows 7 και κυρίως με τους OpenGL drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 12, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός...1. δεν σου απάντησε τελικά αν είναι αγορασμένα ή όχι, συν ρωτάς κάτι που δεν μπορείς να επιβεβαιώσεις την απάντηση...2. ακόμα κ αν ήταν νομίζω η απάντηση "δε σου λέω ρώτα την adobe" είναι "κάπως"3. 9 στους 10 θαρρώ έχουν windows σπασμένα... να σβήσουμε μήπως το 90% των θρεντ με προβλήματα στα win? ή μήπως να σκεφτούν τα παιδιά να βάλουν ένα windows genuine advantage plugin να τσεκάρει σε κάθε login? ή κ με βάση το last post ένα google search αντί του φόρουμ θα ελάφρυνε κ τον σέρβερ του lab καθώς οι λύσεις υπάρχουν εκεί...4. ή βοηθάς ή δεν ανακατέβεσαι καθόλου... τόσα ποστς για να ρίξεις ψιχουλάκια να τα ακολουθήσουν οι χανς κ γκρέτελ να βρουν το δρόμο τους τί νόημα έχει? αν ο σκοπός σου είναι μια γενικότερη κουβέντα για την πειρατεία κλπ γτ δεν κάνεις ένα νέο νήμα να κουβεντιάσουμε όλοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 12, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Aκατονοητη η στάση σου φιλε Voudas,Εξέφρασα και τεκμηρίωσα την άποψή μου. Πέρα από αυτό έδωσα κατευθύνσεις στον φίλο να βρει την λύση του.Από το να ασχολείσαι μαζί μου γιατί δεν ποστάρεις άμεση λύση εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 12, 2010 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 κουβέντα κάνουμε man, δε νομίζω να είναι επίθεση... (αν θες κιόλας παραδέχομαι ότι ήμουν εξίσου off topic κ βοήθησα κ λιγότερο από σένα τον k_marios)... όπως είπα, κουβέντα κάνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 12, 2010 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 δεν ειπα τιποτα κουβεντα κανουμε, οn topic, για να βοηθσω το παιδι έκανα μια απλη αναζητηση και βρεθηκαν ποσοι με το ιδιο ή παρομοια προβληματα. Απλα επειδη καθε περιπτωση ειναι μοναδικη του ειπα να κανει αναζητηση μονος του και να δει αναλυτικα οτι προτεινουν οι αλλοι, πιστευω θα τον βοηθησει περισσοτερο. Ενα forum πχ που συζητανε 15 ατομα που εχουν photoshop σε Windows 7 x64 σαφως και ειναι μεγαλυτερη βοηθεια απο το να του πω εγω μια λυση που προτεινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 12, 2010 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 εγω βλεπω οτι απο το 6ο ποστ ξερεις την απαντηση και εχουμε φτασει στο 15 και απαντηση δεν εχει δει το παιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 12, 2010 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 σε πρώτη φάση δοκίμασε αυτό http://www.ehow.com/how_3391274_reset-all-preferences-default-photoshop.htmlκαι μετά άλλαξε τα compatibility settings της εφαρμογής σε run as administrator και Vista SP2. Eάν δεν παίξει δοκίμασε και άλλα compatibility options οπως XP SP2/SP3Eάν δεν παίξει ξανασυζητάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.