Reficul Απρίλιος 11, 2010 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Και ποιος σου λέει ότι δεν αγόρασαν π.χ. 50 κομμάτια στην λιανική εκεί και τα φέρνουν εδώ να τα μοσχοπουλήσουν όσο προλάβουν;γιατι αν παρατηρησεις , δεν το εχουν διαθεσιμο ,εχουν φτιαξει απλα μια σελιδα που δηλωνεις ενδιαφερον ωστε να κανουν μια υπολογισμενη παραγγελια συμφωνα με το ενδιαφερον (projectile marketing) το θεμα ειναι οτι εχουν παρει τιμες και βαζουν την υψηλοτερη ως εκτιμομενη , με αποτελεσμα μολις αρχισει ο ανταγωνισμος να πεσουν πιο κατω 50-100 ευρω και να κερδισουν περισσοτερους πελατες με την λογικη του (πιο φθηνου)Reficul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 11, 2010 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 εγω σκεφτομαι να παρω ενα απλα και μονο για να κοροιδευω τον αστρολαβο οταν μου το παιζει τζοβενος με το ι-φονι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 11, 2010 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 εγω σκεφτομαι να παρω ενα απλα και μονο για να κοροιδευω τον αστρολαβο οταν μου το παιζει τζοβενος με το ι-φονι.Και εγώ θα πάρω ένα τίγρη για να φάει εσένα και το Νιόνιο μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reficul Απρίλιος 11, 2010 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Και εγώ θα πάρω ένα τίγρη για να φάει εσένα και το Νιόνιο μαζί.χαχαχαχαχαχαχα!!! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2010 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 εγω σκεφτομαι να παρω ενα απλα και μονο για να κοροιδευω τον αστρολαβο οταν μου το παιζει τζοβενος με το ι-φονι.και τι θα του λες?το έχω μεγαλύτερο?πάντως έχω μια μεγάλη απορία τι εννοούν μαγικό?θα τους στείλω mail να μου προσδιορίσουν πια είναι η πρακτική εφαρμογή της έννοιας "μαγικό" σε σχέση με το iPad Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 11, 2010 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 επειδή $=€499*21%=605€1 U.S. dollar = 0.743218135 Euros605 $ = 449.646971 Euros με φπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 11, 2010 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Υπάρχει μια άτυπη ισοτιμία στα προϊόντα τεχνολογίας, σύμφωνα με την οποία 1 € = $ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 11, 2010 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 ~30% φόρος εισαγωγής + 1,35 δολλαριο + μεταφορικά το κάνουνε έτσι. Δεν είναι άτυπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Απρίλιος 11, 2010 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Το παράγγειλα στο ξαδερφάκι μου από Αμερική. Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να μου το στείλει; Υπάρχει τρόπος να μην το ανοίξουν τελωνείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 11, 2010 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Κάνε νέο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 11, 2010 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Το παράγγειλα στο ξαδερφάκι μου από Αμερική. Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να μου το στείλει; Υπάρχει τρόπος να μην το ανοίξουν τελωνείο;Να γραψει επανω Gift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 11, 2010 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 παντω καποιοι φιλοι μου δηλωσαν ενδιαφερον για αγορα για να τους γειωσουν λενε οταν τους πουν οτι ειναι διαθεσιμο σε αυτη την τιμη! Ενδιαφερον τροπος αντιδρασης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2010 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 πάντως εγώ τους έστειλα mail να μου εξηγήσουν για την μαγική ιδιότητα του και πως καλύπτεται αυτή από την εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 11, 2010 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 ~30% φόρος εισαγωγής + 1,35 δολλαριο + μεταφορικά το κάνουνε έτσι. Δεν είναι άτυπη. η apple δεν εχει εργοστασιο στην ιρλανδια? εαν ναι τοτε δε χρειαζεται φορο εισαγωγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 11, 2010 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Ωραίες τιμές. Να τις χαίρονται. Άντε να αρχίσουν και ένα discussion στο Facebook. Να βάλουν 1-2 "πελάτες" να γράφουν πόσο fabulous και magic είναι και πόσο γουστάρουν που το πήραν από το e-shop σε αυτές τις καταπληκτικές τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reficul Απρίλιος 11, 2010 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 η apple δεν εχει εργοστασιο στην ιρλανδια? εαν ναι τοτε δε χρειαζεται φορο εισαγωγης Οχι μονο εχει εργοστασιο Ιρλανδια , αλλα εχει και καταστηματα στην Ευρωπη http://www.apple.com/retail/storelist/ Reficul Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 11, 2010 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Το εργοστάσιο στην Ιρλανδία βγάζει μόνο 2 macbooks. iPhones, iPads κτλ έρχονται εκτός Ευρώπης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 12, 2010 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 το βγαλανε το preorder στο eshop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reficul Απρίλιος 12, 2010 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 το βγαλανε το preorder στο eshop.. δεν το βγαλανε , απλα αφαιρεσαν τις τιμες μετα το κραξιμο που φαγανε το τελευταιο διημερο και εκει που συμπληρωνεις το email σου αντι για να δηλωσεις ενδιαφερον βαλανε οτι και καλα για ενημερωτικα !!! ''οτι νανε στο φουρνο με πατατες Reficul Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 13, 2010 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 δεν το βγαλανε , απλα αφαιρεσαν τις τιμες μετα το κραξιμο που φαγανε το τελευταιο διημερο και εκει που συμπληρωνεις το email σου αντι για να δηλωσεις ενδιαφερον βαλανε οτι και καλα για ενημερωτικα !!! ''οτι νανε στο φουρνο με πατατες Reficul τουλάχιστον δεν χάθηκε η μαγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.