Jump to content

Αntifreeze vs Απεσταγμενο σημειωσατε X !!!!

soki

Recommended Posts

Εγιναν 2 δοκιμες για καθε περιπτωση(απεσταγμενου νερου & αντιψυκτικου πρασινου) μια χωρις ανεμιστηρες στο ψυγειο και μια με τους ανεμιστηρες στα 12V. Καθε φορα ετρεχα ενα 4Μ Τest Super Pi, στη συνεχεια 10 φορες loop sandra arithmetic (high) και αμεσως μετα 10 φορες loop sandra multimedia (high). Mετα printscreen την μεγιστη θερμοκρασια cpu απο winbond hardware doctor. Kαθε μετρηση σε σχεση με την αλλη εγινε με διαφορα περιπου μισης ωρας για να "κρυωσει" το συστημα καθε φορα.

Το αποτελεσμα!

Ενω φαινεται το αντιψυκτικο να εχει καλυτερη θερμοαπαγωγικη συμπεριφορα σε ψυγειο χωρις ανεμιστηρες (-2 οC) οταν μπαινουν τα ανεμιστηρια ειναι ελαχιστα χειροτερο(+0.5 οC). :confused: Tην τελευταια μετρηση την επανελαβα και παλι πηρα το ιδιο αποτελεσμα ακριβως(47.5 οC). :toomuchne

Πλεονεκτηματα αντιψυκτικου :

προστατευει το συστημα απο αλατα και μικροοργανισμους

αντεχει απο -12 oC εως +105 οC

καλυτερη συμπεριφορα σε σχεση με το απεσταγμενο νερο σε ψυγειο χωρις ανεμιστηρες (για οσους εχουν τρελλα με την ησυχια)

φαινεται πολυ καλυτερο πανω στο κουτι.

post-40-1416070715,6429_thumb.png

Αρχική απάντηση από tyfeonas [13-01-2004 και 22:59]

υποψην ομως οτι μπορει να αφησει καταλοιπα στην αντλια σου.

Σωστο αυτο...Ομως λογικα θα καθαριζεται..Εγω εχω μια L20 Hydor και ξεσυνδεεται πληρως για καθαρισμο..Ειναι ετσι φτιαγμενη για να ανοιγεται ευκολα και να την καθαριζεις απο τις βρωμιες που μαζευει απο το νερο του και καλα ενυδριου...

το θεμα ειναι πότε θα καταλαβεις οτι θελει καθαρισμα η αντλια. εγω το καταλαβα οταν ειχε ηδη σταματησει και η μητρικη εκλεινε τα παντα σε 30 δευτερα μετα την εκκινηση..

παλι καλα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.