Jason Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2010 Ιλίσια ζωγράφου παγκράτι ξέρει κανεις που έχει ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Μαγούλα σου κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Όχι. Θα το ήθελα κοντά στο σπίτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Απρίλιος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Άμα δεν βρεις,έχω εγώ στον ΑσπρόπυργοΤι θες να φτιάξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 13, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Κάτι κομμάτια λαμαρίνας θέλω να κόψω και στρατζάρω αλλα okay μάλλον βρήκα ΤΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 13, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 ωπα, Ιασoνα... εκει που σου ειπα παιζει laser & waterjet οχι στραντζα100 μετρα πιο κατω στον ιδιο δρομο ειναι κι ο Φραγκουλης που εχει στραντζαστον πιανει λιγο ενιοτε, αλλα τουλαχιστον ειναι τυπικος στις παραδοσεις και ασχολειται και με μικροκατασκευες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 13, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Ιασονας ειναι Το Ιασων γραφεται με ωμεγα edit : LOL @αιτιολογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 14, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 ωπα, Ιασoνα... εκει που σου ειπα παιζει laser & waterjet οχι στραντζα Μα δεν μου είπες ακόμα Θέλω και για στράτζα αλλα και laser Btw πριν λίγο σου έστειλα pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 14, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Μα δεν μου είπες ακόμα Θέλω και για στράτζα αλλα και laser Btw πριν λίγο σου έστειλα pm.. παει, την ακουσα απ'τα διαλυτικα σου λεω αυτο ειναι το λινκ και για στραντζα ισχυουν αυτα που ειπαμε πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 14, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ ρε Γιώργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.