odysseas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2004 Έχω το Acer Travelmate 290Lmi laptop, το οποίο έχει ένα DVD-RW Teac DV-W22E.http://www.teac.co.jp/dspd/product/optical/dv-w22e.htmlΤο laptop έχει Windows XP Home Edition.Όταν γράφω DVD με Nero, Instant Copy, DVD Decrypter η ταχύτητα εγραφής είναι 1x και ας έχω επιλέξει 2x.Τα DVD-R που έχω χρησιμοποιήσει είναι Taiyo 2x και 4x, TDK 4x.Τι μπορεί να φταίει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Μήπως έχει καμία λειτουργία τύπου PoweRec?Ξέρεις , αυτή που ρυθμίζει την optimum ταχύτητα εγγραφής ανάλογα με το δισκάκι.Έχεις την τελευταία έκδοση Nero / ASPI Drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysseas Ιανουάριος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Δεν έχει κάποια τέτοια λειτουργία.έχω βάλει τους ASPI 4.71 και Nero έχω το πρόβλημα και με τις εκδόσεις 5.5.χ.χ. και 6.0.χ.χ και με την 6.3.0.0. που έχω τώρα.μου το κάνει και με το Instant Copy 7 & 8 και με το DVD Decrypter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Για δοκιμασε να βαλεις τους aspi 4.6 που ειναι και οι πιο απροβληματιστοι.Βεβαια ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να φταινε αυτοι αλλα ποτε δεν ξερεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Βασικά δεν παίζει να φταίνε οι ASPI drivers , γιατί με τους 4,71 είμαι πολύ καιρό , και λειτουργούν απροβλημάτιστα (με πολλά drives).Το DVD Writer σου , δεν έχει κανένα πρόγραμμα εγγραφής εκ της κατασκευάστριας?Δεν βλέπω άλλη λύση (τουλάχιστον όσο δεν έχω live το μηχάνημα στα χέρια μου).Ψάξου , όλο και κάποιος θα βρεί κάποια λύση.Το θέμα είναι να μην απογοητευτείς και τα παρατήσεις.Keep looking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [13-01-2004 και 11:50] Βασικά δεν παίζει να φταίνε οι ASPI drivers , γιατί με τους 4,71 είμαι πολύ καιρό , και λειτουργούν απροβλημάτιστα (με πολλά drives).Το DVD Writer σου , δεν έχει κανένα πρόγραμμα εγγραφής εκ της κατασκευάστριας?Δεν βλέπω άλλη λύση (τουλάχιστον όσο δεν έχω live το μηχάνημα στα χέρια μου).Ψάξου , όλο και κάποιος θα βρεί κάποια λύση.Το θέμα είναι να μην απογοητευτείς και τα παρατήσεις.Keep looking. Αγαπητέ Billy νομίζω ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο το πρόγραμμα αφούσ ου έχει ήδη πει ότι έχει δοκιμάσει διάφορα προγράμματα.Εγώ θα πρότεινα να δεις μήπως έχει βγει κανένα firmware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Δεν έχεις και άδικο dear Dfragos , απλά καμιά φορά...Έτσι μου έκανε ένα παλιό HP CD Writer μου.Με το proggie της HP δούλευε τέλεια. Δεν στέλνεις καλύτερα ένα e-mail στο support? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysseas Ιανουάριος 13, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Θα δοκιμάσω και τους ASPI 4.60 να δω μήπως λυθεί το πρόβλημαΠάντως και με τους ASPI και χωρίς ASPI το πρόβλημα υπάρχει.Firware, δυστυχώς δεν υπάρχει καινούριο.Και η Teac μου απάντησε και μου πρότεινε τους ASPI 4.71 τους οποίους κατέβασα και εγκατέστησα.Πρέπει να ξαναεγκαταστήσω τα προγράμματα μετά την εγκατάσταση των ASPI?Γιατί το DVD Decrypter όταν επιλέγω από τα settings ASPI αντί για SPTI δεν βρίσκει το Teac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 To drive είναι σε ultraDMA ή PIO; Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysseas Ιανουάριος 13, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Το Teac δουλέυει σε Ultra DMA Mode 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2004 Αν είναι και στο device manager σε UDMA, μυστήριο.. Δεν έγραψε ποτέ σε 2x ανεξαρτήτως media; Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysseas Ιανουάριος 14, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Δοκίμασα τους aspi 4.60, έκανα uninstall, re-install τον IDE Controller που είναι το Teac για να το ξαναβρει αλλά τίποτα.δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχε γράψει ποτέ σε 2χ ταχύτητα. είχα γράψει 2-3 DVD πριν από 4 μήνες που πήρα το ACER αλλά δεν θυμάμαι με τι ταχύτητα.τώρα που ξεκίνησα να γράφω μερικές ταινίες, γράφει μόνο σε 1χ ταχύτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Μήπως υπάρχει κάποιο νέο firmware για το dvdr σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysseas Ιανουάριος 14, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Δεν υπάρχει κανένα Firmware update για το Teac. προσπαθώ να βγάλω άκρη με το support της Teac αλλά είναι λίγο αργοί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Γιατί δεν επικοινωνείς με την Acer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysseas Ιανουάριος 14, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Ασε εκει να δεις γελιο τους έστειλα το ίδιο email με αυτό που έστειλα στην Teac και η απάντησή τους ήταν ένα screen capture από τον κατάλογό τους με τα specifications του Teac Τους ξεκαθάρισα ότι τα ξέρω τα specifications και τους ξαναέγραψε για το πρόβλημα και ακόμα να πάρω απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 14, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Aλλαξε μαρκα δισκακια μου το εκανε εμενα σε ορισμενες μαρκες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 14, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2004 Τι θα έλεγες για εγγύηση του ACER; Κανένα τηλέφωνο ίσως στην αντιπροσωπεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.