Stallone Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 Καλησπέρα.Επιχείρησα να κάνω αποκατάσταση συστήματος (επαναφορά σε προγενέστερο σημείο) και η διαδικασία απέτυχε.Μου βγάζει το μήνυμα: "τα δεδομένα δεν είναι έγκυρα 0x800700D".Επίσης παρατήρησα ότι τα σημεία επαναφοράς είναι μόνο 3 ενώ πριν 10 μέρες που είχα κάνει την διαδικασία και πέτυχε κανονικά ήταν καμμιά δεκαριά.Δοκίμασα και τα 3 σημεία και πάντα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.Έψαξα στο google και το συγκεκριμένο σφάλμα το αναφέρουν σαν σφάλμα εγκατάστασης των windows. Εγώ όμως έχω πρόβλημα επαναφοράς συστήματος.Καμμιά ιδέα κανείς;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XDot Απρίλιος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 κατι με activation βγαζει το google..hmmτο βγαζει και σε vista απο οτι βλεπωαυθεντικα τα 7? upgrade η κανονικο install? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Απρίλιος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 κατι με activation βγαζει το google..hmmτο βγαζει και σε vista απο οτι βλεπωαυθεντικα τα 7? upgrade η κανονικο install?Ναι. Αυθεντικότατα! Με το product key τους.Αναγκάστηκα και έκανα format και έφτιαξε.Και πρίν ένα μήνα το ίδιο πρόβλημα. Θα μου το ξανακάνει σίγουρα. Εχω κάνει σε ένα μήνα 2 format!Αμα το ξανακάνει τι να κάνω εκτός από format;(Κανονικό install). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Αμα το ξανακάνει τι να κάνω εκτός από format; (Κανονικό install). Να προσέξεις τα προγράμματα που εγκαθιστάς. Εφόσον σου έχει παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα ακριβώς μετά από format, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιο 3rd party πρόγραμμα το προκαλεί. Ειδικά εάν έχεις customization programs, optimization programs κτλ, πέταξέ τα στα σκουπίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Απρίλιος 11, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Να προσέξεις τα προγράμματα που εγκαθιστάς. Εφόσον σου έχει παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα ακριβώς μετά από format, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιο 3rd party πρόγραμμα το προκαλεί. Ειδικά εάν έχεις customization programs, optimization programs κτλ, πέταξέ τα στα σκουπίδια. Τι είναι αυτά; (customization, optimization program). Δώσε μου ένα παράδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 12, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Registry cleaners, ccleaner, tuneup utilities κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.