_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο καλύτερος πάροχος που υπάρχει για ιστοσελίδες, γιατι θέλω να ανεβάσω την δικη μου. Δε θελω να ειναι Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Απρίλιος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Γιατί να μην είναι Ελλάδα;Επίσης να έχεις τον νου σου, ότι το 96% των Ελληνικών εταιριών που και καλά κάνουν host στην Ελλάδα το κάνουν Αμερική ή Ευρώπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Απρίλιος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 δε θελω να ειναι ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Απρίλιος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 μάλιστα... θα μπορούσα να σε βοηθούσα κανονικά μιας που το κάνω εγώ αλλά μόνο με Ελληνικούς servers δεν αναφέρεις όμως τους λόγους. Μπορείς λοιπόν να δεις και προς mediatemple μεριά ή να πας και σε dedicated singlehop, rackspace, ovl france, rapidswitch ή και Gyron Internet που είναι και το forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 10, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Διορθωσε σε παρακαλω τον τιτλο του θεματος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Απρίλιος 10, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 δε γινετε απο τη διορθωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 δε γινετε απο τη διορθωσηΠατας διορθωση και μετα επεξεργαστης κειμενου,απο εκει γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.