nobig Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 Έχουμε το εξής setup.Ένα πριζάκι δικτύου καταλήγει σε ένα access point και μοιράζει δίκτυο σε όλο το δωμάτιο. Με ενδιαφέρει μετά το access Point να βάλω κάποιο router ώστε να να παίξει το ρόλο του switch για 2 δικτυακούς εκτυπωτές. Δεν έχω την δυνατότητα να βάλω switch απευθείας στο lan δυστυχώς οπότε πρέπει πρώτα να εκπέμψω μετά να πάρω το σήμα απο το router και να το μοιράσω στους εκτυπωτές. Μπορώ να το κάνω με οποιοδήποτε router? Χρειάζομαι κάποια ειδική λειτουργία bridge να έχει το router? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Τα ασύρματα των routers συνήθως δεν παίζουν σε client mode για να συνδεθούν στο access point σου, εκτός αν μπαίνει το access point σε client mode και βάλεις το router σε access point mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Μάλιστα δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Για να σου δώσω να καταλάβεις, αυτός που δίνει το μπριζάκι δεν πρέπει να καταλάβει ότι έχω βάλει switch γιατί χρεώνει το μπριζάκι €€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Γίνεται...http://www.priveshop.gr/product.php?code=403108 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Ναι το ovislink που έδωσε ο dellman παίζει client για να το συνδέσεις στο ap και βγάζει 2 ethernet για να συνδέσεις τους εκτυπωτές σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 12, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Thanks παίδες. Θα το μελετήσω το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 13, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Θα πάρω 2 AP's ένα με 4 και ένα με 2 αυτό με τις 2 θα το βάλω στο LAN σε bridged mode και το άλλο που θέλω να βγάλω 4 ethernet σε WISP client router mode. Είμαι σωστός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 13, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Θέλεις να κάνεις και ΝΑΤ ή απλώς να επεκτείνεις το δίκτυο;Αν είναι το δεύτερο πάρε 2 ovislink από το λινκ που σου έδωσαν πιο πάνω και ένα 5άρι switch. Το ένα ovislink σε ap mode και το άλλο σε client. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.