P70 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 Οπως λεει και ο τιτλος θελω να συνδεσω αυτες τις καρτουλες σε μητρικη gigabyte UD7 αλλααναγνωριζει μονο μια απο τις 2 στο device manager.Any thoughts?:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Sli bridge παιζει ετσι? Δοκιμασε να αλλαξεις θεσει pcie τη μια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Sli bridge παιζει ετσι? Δοκιμασε να αλλαξεις θεσει pcie τη μια... Αν δεν ειχα βαλει SLI bridge θα ηταν mega-fail! :hehe: ΩΧ! αυτο που δεν ηθελα να ακουσω! φιλε μου τις εχω slot παρα slot και δεν θελω να τις κολλησω μην ψηνονται! αν απλα τις αλλαξω θεσεις μεταξυ τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Βαλε τις κολλητα ρε μη μασας δεν παθαινουν τπτ.. τι να πω κ γω! χεχε!x16x8x16x8 Ετσι πανε τα pcie στην ud7. Στο 1ο και στο 3ο βαλτες κ πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 9, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Βαλε τις κολλητα ρε μη μασας δεν παθαινουν τπτ.. τι να πω κ γω! χεχε! OMG!!!:shout: δεν βγαζεις φωτιες εσυ???? Παντως να μην το δοκιμασω μηπως λυθει ετσι? εσυ τι temps εχεις και τι θορυβο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 9, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Δεν μασαμε, εχουν εγγυηση! Ετσι κι αλλιως πανω απο χρονο δυσκολα κραταω καρτες.Η πρωτη εχει καμια 80αρια σε load, h δευτερη καμια 10αρια κατω και η τριτη πανω απο 60 δεν παει.Δοκιμασε και αυτο που λες μηπως στρωσει, αλλα αν δεν γινει τπτ κανε οτι σου πα παραπανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 9, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 :hehe: Κολλητε σε μενα εχει 83-85 σε full stress απο μονη της η μια :X: αν δεις καπνους απο νοτια προαστια εγω θα ειμαι!:hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 9, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 H κάθε κάρτα αν την αφήσεις μόνη της, αναγνωρίζεται κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 9, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 ναι. ειχα την evga ως τωρα και χτες εβαλα και την zotac και βλεπει μονο aυτην! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Τι διαδικασία ακολούθησες με τους οδηγούς;Πολλές φορές το sli όταν προσθέσεις 2η κάρτα μετά θέλει επαναγκατάσταση των οδηγών αφού πρώτα τους αφαιρέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 9, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 εμ... το μονο που εκανα ηταν να κατεβασω τους τελευταιους της nvidia για την 280 και install! χωρις unistall πρωτα!αλλα και παλι, δεν θα επρεπε εστω να την βρισκει στο device manager ακομα και χωρις drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 9, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Θα έπρεπε... Δοκίμασε την Zotac μονάχη της να δεις αν είναι ok.To SLI θα έπρεπε να δουλεύει ακόμα και χωρίς το sli bridge. Τσέκαρε αν έχει κουμπώσει καλά κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 9, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 ναι, αυτη τη στιγμη δουλευει μονη της η zotac. το bridge το εχω πειραξει ηδη(να αλλαξω θεση για να δω αν φταιει αυτο) αρα δουλευει κανονικα! υποψιαζομαι πολυ την pci slot! παιζει ρολο που η μια ειναι 16Χ και η αλλη 8Χ? προτιμισα να τις βαλω ετσι για να ειναι μακρυα γιατι ο αλητακος ο junior-21 με εχει τρομαξει οτι θα χρειαστω πυροσβεστηρα αν τις κολλησω μεταξυ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 9, 2010 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 ναι, αυτη τη στιγμη δουλευει μονη της η zotac.το bridge το εχω πειραξει ηδη(να αλλαωω θεση για να δω αν φταιει αυτο) αρα δουλευει κανονικα! Δεν νομίζω να φταίει το bridge, όπως προείπα το sli δουλεύει και χωρίς bridge. υποψιαζομαι πολυ την pci slot! παιζει ρολο που η μια ειναι 16Χ και η αλλη 8Χ? Κάτω από κανονικές συνθήκες το sli παίζει έτσι χωρίς προβλήματα. προτιμισα να τις βαλω ετσι για να ειναι μακρυα γιατι ο αλητακος ο junior-21 με εχει τρομαξει οτι θα χρειαστω πυροσβεστηρα αν τις κολλησω μεταξυ τους Πυροσβεστήρα δεν θα χρειαστείς αλλά σίγουρα θα ζεσταίνονται πιο πολύ (ειδικά αυτή που είναι από πάνω). Λοιπόν κάνε τα εξής: 1. Αρχικά κάνε full uninstall τους οδηγούς της nvidia 2. Restart 3. Ασε την Zotac πάνω μόνο. 4. Install Forceware 197.13 5. Restart και τσέκαρε αν την έχει "δει" κανονικά. 6. Shut down. 7. Bάζεις την eVGA στο άλλο slot. 8. Βοοt σε windows, και βλέπεις αν αναγνωρίζεται η κάρτα (έστω και αν τα Windows φάνε ζαβλαμά και την βλέπουν σαν standard VGA, κάτι που φυσιολογικά ΔΕΝ θα πρέπει να συμβεί). 9. Αν σου την αναγνωρίσει κανονικά θα σου εγκαταστήσει αυτόματα τους οδηγούς για αυτήν, τους ίδιους που είχες εγκαταστήσει στο βήμα 4. Αν το σύστημα σου κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από τα προβλεπόμενα, αναμένω feedback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 9, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Λοιπόν κάνε τα εξής: 1. Αρχικά κάνε full uninstall τους οδηγούς της nvidia 2. Restart 3. Ασε την Zotac πάνω μόνο. 4. Install Forceware 197.13 5. Restart και τσέκαρε αν την έχει "δει" κανονικά. 6. Shut down. 7. Bάζεις την eVGA στο άλλο slot. 8. Βοοt σε windows, και βλέπεις αν αναγνωρίζεται η κάρτα (έστω και αν τα Windows φάνε ζαβλαμά και την βλέπουν σαν standard VGA, κάτι που φυσιολογικά ΔΕΝ θα πρέπει να συμβεί). 9. Αν σου την αναγνωρίσει κανονικά θα σου εγκαταστήσει αυτόματα τους οδηγούς για αυτήν, τους ίδιους που είχες εγκαταστήσει στο βήμα 4. Αν το σύστημα σου κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από τα προβλεπόμενα, αναμένω feedback. TGI friday ομως candyman για να το δω αφου σχολασω! thanx θα σε ενημερωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 11, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Λοιπον το SLI επιτευχθη!:clap::clap:ολα οκ το συστημα κενταει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 11, 2010 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Α, για αυτο ειδα κατι καπνους απο Ν.Σμυρνη μερια ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 11, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Α, για αυτο ειδα κατι καπνους απο Ν.Σμυρνη μερια ε?? :hehe::hehe::hehe: βασικα ειναι ψιλοχαζο αλλα και παλι μεγαλη μου απογοητευση...την πατησα γιατι ηθελα να βαλω την 2η καρτα ωστε να εχω αυτην την διαταξη: αλλα τελικα μαλλον δεν παταγε σωστα η καρτα στην 4η slot επειδη εβρισκε στα καλωδια για το power reset switch κτλ και στα μπροστινα usb και γι αυτο πρεπει να καηκε! Η απογοητευση μου αφορα το να παιρνεις μια κορυφαια μητρικη η οποια δεν εχει προνοησει γι αυτο! ετσι αναγκαστηκα να τις βαλω κολλητα τωρα και να εχω οπως ειναι λογικο αυξημενες θερμοκρασιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alouvatar Απρίλιος 11, 2010 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 ^ LOL! έλεος . Όλα καλά τώρα δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Απρίλιος 11, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 ναι ολα καλα. εχω θερμοκρασιες μεχρι 90 το πολυ βαθμους και πολυ καλα benches! :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.