Jump to content

Ηλεκτροστατικη βαφη/slave καλωδιων - Θεσσαλονικη

evolution

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερει κανεις καποιον που να κανει ηλεκτροστατικες στη θεσσαλονικη για το σκελετο ενος κουτιου σε νορμαλ τιμες γιατι ρωτησα σε 2 μαγαζια και η τιμες που μου ειπαν δεν συνφεραν καθολου(150 ευρω πανω κατω μου ζητησαν και οι 2)

και 2ον καποιο μαγαζι να πουλαει μαυρο slave για καλωδια (στη δωδεκανισου που αναφερθηκε σε αλλο topic δεν εχει μαυρο μονο ασπρο και αν φερει )

Ξερει κανεις καποιον που να κανει ηλεκτροστατικες στη θεσσαλονικη για το σκελετο ενος κουτιου σε νορμαλ τιμες γιατι ρωτησα σε 2 μαγαζια και η τιμες που μου ειπαν δεν συνφεραν καθολου(150 ευρω πανω κατω μου ζητησαν και οι 2)

και 2ον καποιο μαγαζι να πουλαει μαυρο slave για καλωδια (στη δωδεκανισου που αναφερθηκε σε αλλο topic δεν εχει μαυρο μονο ασπρο και αν φερει )

έλα ρε φίλε, έλεος... απλά τσέκαρε λίγο στην ίδια σελίδα μήπως υπάρχει με σχεδόν ίδιο τίτλο άλλο topic

καλα μην βαρας απο τη βιασινη μου δεν το ειδα

δεν είμαι admin για να βαράω... :p

απλά εγώ έχω το στέμμα του "δεν ψάχνω στο thelab" αλλα εσύ μου κλονίζεις την βασιλική καρεκλα μου.

δεν θα ανεχτώ άλλον να μου φάει την θέση που με τόσες κόκκινες/κίτρινες και λοιπά όμορφα χρώματα κατέκτησα...

...any way στο θέμα μας, επειδή με εδιαφέρει και εμενα αυτό το θέμα, κάποιος admin ας συγχωνεύσει τα δυο topics

μιας και υπαρχει παρομοιο....θα μου επιτρεψετε να το παω στη μαυρη τρυπα εε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.