Jump to content

Σύνδεση internet @ Λαρισα.

pelekanos92

Recommended Posts

Πως μπορεις να εισαι σιγουρος για μια πολη που δεν ξερεις???

Δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτησή σου. Πέραν του ότι στη Λάρισα σπούδαζε η κοπέλα μου και πήγαινα για περίπου 2 χρόνια και είχα δει μέχρι κάποιο βαθμό τι έπαιζε με DSL (κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό πάντως που έμενε 20-22 δεν είχε) και πέραν του ότι δεν κατηγορώ τη forthnet αφού ούτως ή άλλως είναι η εταιρεία που έχω προτιμήσει και γω στη Γλυφάδα και είμαι άκρως ικανοποιημένος, νομίζω ότι αυτό που είπα ισχύει ανεξαρτήτως περιοχής, είτε μιλάμε για Λάρισα είτε για Κομοτηνή: δεν είναι τεχνικά εφικτό σε μια πόλη 122.000 τετρ. χλμ. να δίνει παντού 20-22 mbps. Εσύ ο ίδιος μιλάς για 16 και 19 mbps, οπότε δε βλέπω κάτι παράλογο ή λάθος σ'αυτό που είπα πριν.

Ηοl 24αρα over PSTN με γραμμη OTE, στη Γιαννουλη (ακα ~3Κm απο το dslam) κλειδωνει μονιμα στα ~20 αλλα το πραγματικο download rate ειναι στα 17Mbit.

Κ απο ping μια χαρα παντα, κανενα παραπονο εδω κ ενα χρονο, ο ξαδερφος βεβαια(~700μ τα σπιτια μας) που τις βαλαμε σχεδον μαζι κ επελεξε να μπει εξολοκληρου στο δικτυο της HOL, ειχε πολλα προβληματα κ τελικα το γυρισε σε ΟΤΕ.

η αλήθεια είναι οτι για 9 με 10 μήνες δεν είχα πρόβλημα με την hol κατεβαζα με 17mbit μετά έπεσε στο 14 με το ζόρι, τους τελευταίους μήνες κατεβαζα μέχρι 600kbit

γύρισα ξανά στην ΟΤΕ και κατεβάζω με ελάχιστο στα 17mbit μέχρι 18mbit και με upload σχεδόν 1mbit

η αλήθεια είναι οτι για 9 με 10 μήνες δεν είχα πρόβλημα με την hol κατεβαζα με 17mbit μετά έπεσε στο 14 με το ζόρι, τους τελευταίους μήνες κατεβαζα μέχρι 600kbit

γύρισα ξανά στην ΟΤΕ και κατεβάζω με ελάχιστο στα 17mbit μέχρι 18mbit και με upload σχεδόν 1mbit

Μη ξεχνας κ τα προβληματα με το τηλεφωνο στην αρχη :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.