Jump to content

Best Mobo for i7

firekiller

TOP i7 MOBO(OC+Features)  

106 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

να προτεινω κατι...

αν θυμαμαι καλα απο το αλλο θεμα σου,εχεις λεφτα "για πεταμα" ,γιατι δεν τσιμπας ενα full customized alienware desktop να εχεις και το αναλογο poul-mour και καλα ναουμε,soyper-γουαου συστημα!

εγω παλι λεω αυτη τιμια φαινεται και πανοπλη με ολα τα καλα[sata 3,usb 3]

και με ανεμιστηρακι πανω στα mosfet μπραβο ashrock σημασια στην λεπτομερια

και δεν πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528542&u=ASROCK-X58-EXTREME3

Θα συμφωνησω.με τον προ λαλησαντα ultraex2005. φοβερη motherboard διοτι την εχω και με εξυπνες επιλογες στο bios, εχει και ανγνωριση profile μνημων και τις 1600 τις βλεπει αμεσως (οχι οτι αλλες δεν το κανουν).Μια επισημανση πρεπει να γινει για τους controllers που εχει μεσα σε pci-e μορφη.Αν το βαλεις σε 8αρα γραμμη τοτε και η gpu απο 16 θα μεταβει σε 8 γραμμες οποτε σε 16αρα και ο usb3 controller

Μια επισημανση πρεπει να γινει για τους controllers που εχει μεσα σε pci-e μορφη.Αν το βαλεις σε 8αρα γραμμη τοτε και η gpu απο 16 θα μεταβει σε 8 γραμμες οποτε σε 16αρα και ο usb3 controller

δεν το πιάνω... αν παίζει το usb3 η pci-e (έχει δεν έχει κάρτα πανω) γίνεται Χ8 αντί χ16??? όπως στο Ρ55 ας πούμε???

Το θεμα εχει ως εξης.Οταν εβαλα πανω την 5870 ειπα ας βαλω και τον usb3 controller στην περιπτωση εξωτερικου σκληρου να τον εχω ετοιμο.Ειχα τις εξης επιλογες.Την καρτα γραφικων σε μια απο τις 2 μπλε pci-express και το usb 3 controller σε μια απο τις 2 κοκκινες pci express (8 lanes)Ετσι και το εστησα.Μετα απο κανα διημερο ετρεξα το gpu-z και τυχαια επεσε το ματι μου πανω στην επιλογη της θυρας που χα συνδεδεμενη την καρτα και να βλεπω ενα συμβολο 16χ@8χ.οτοντας στο internet ειδα οτι αυτο σημαινει οτι η καρτα τρεχει στα 8χ αν και η δυνατοτητα ειναι για 16 με αελητεα ισως διαφορα υπαρκτη μεν και ψυχολογικη κυριως.Ψαχνοντας να δω τι φταιει αρχιζα να βγαζω και να βαζω μεχρι που εβαλα τον usb3 controller στην 16αρα θυρα και την ειδα τοτε και την καρτα γραφικων 16χ@16χ απο 16χ@8χ

Πιστευω να γινα κατανοητος.Τωρα bug ειναι αυτο, τυχαιο γεγονος ασ το επιβεβαιωσει καποιος που εχει τη νιδια μητρικη με το ιδιο πειραμα.Αυτα.Ποτε δεν ημουν fan του crossfire,sli οποτε δεν με ενδιαφερει κιολας.:dirol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.