Hydra Απρίλιος 8, 2010 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Δεν παίρνει κανενα αμάξι? (άσχετο) 1)Θα δώσει 7χιλιάρικα να παρει κατι που σε 3 χρόνια θα ειναι πίσω??? Ελεος 2)Κατα την γνώμη μου πανω απο 2000 δεν αξίζει να δώσεις για μηχανιμα που θα παίζει games..Να πώ οτι ηταν μηχανιμα πολιτικού μηχανικού /γραφίστα / developer παει στο καλό 3)τουλάχιστον ας παίρνει ενα μηχανημα των 2 χιλιάδων καθε 2 χρόνια (:meeting: 8 χρόνακια σε pc θα βγάλει με αυτα τα λεφτα) Σχετικα με το αμαξι συμφωνω,εκτος και αν ειναι ανηλικος,αλλα και παλι καλυτερα να βγαλει τα φροντιστηρια του (αν τυχον κανει) Για τα υπολοιπα δεν θα συμφωνησω τοσο.Ποσο πισω μπορει να ειναι σε 2 χρονια με 12Gb ram σαν gamer?Εδω με τα 2 κρατιουνται ακομα πολλοι.Ποσο πισω με 8TB χωρο,με επεξεργαστη ο οποιος αυτη τη στιγμη δεν αξιοποιειται στο full των δυνατοτητων του απο προγραμματα/games,με 3-4 καρτες ΤΕΡΑΤΑ παλι πισω θα ναι? Εδω εχουμε καρτες διετιας+ και παιζουμε αξιοπρεπεστατα σε υψηλες αναλυσεις! Αν το παλικαρι το γουσταρει το αθλημα και τα χει go ahead,αλλα εγω στη θεση του (που γουσταρω επισης) θα χαλαγα το πολυ 3 χιλιαρικα...(ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) και τα υπολλοιπα στην ακρη ή στη UNICEF xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 όσο για το αν ισχύει ή όχι(για το ποσό)γιαυτό δεν σας τοπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 8, 2010 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Ναι ...ισως είμαι λιγο υπερβολικός για τα 3 χρόνια που ειπα :red:.. Αντε να κρατήσει 6 (κατα την αποψή μου πάντα) ..και το λεω γιατι εχω παράδειγμα φιλο που πηρε σουπερ ΝΤΟΥΠΕΡ pc με 3500 χιλιάρικα ευρώ με P4 3.4 EE ,4 giga ram , σουπερ ουαο καρτα γραφικων AGP (ΟΥΑΟΥ!!!) τον Δεκεμβριο του 2003 και το pc τωρα πια μονο κατεβαστήρι κάνει (games με τιποτα ποια :mamba:..μονο development C/C++ ,office + internet) Αυτο (αντε να δεχτώ την υπερβολή )απο μενα και τα υπόλοιπα να πληρώνει την ΔΕΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 8, 2010 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 πάρτε ότι θέλετε αφού έχετε τα λεφτά αλλά μην κάνετε υπερβολές ... ας μήνει τίποτα και για του χρόνου(Οκτώβρη νέες ΑΤΙ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 8, 2010 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Δεν παίρνει κανενα αμάξι? (άσχετο) 3)τουλάχιστον ας παίρνει ενα μηχανημα των 2 χιλιάδων καθε 2 χρόνια (:meeting: 8 χρόνακια σε pc θα βγάλει με αυτα τα λεφτα) Οτι απο τα 2 κάνει ειναι το καλύτερο Deal για αυτόν. Τα υπόλοιπα ειναι για να περνάμε την ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 8, 2010 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 μου ήρθε και μια άλλη ιδέα ώστε να έχετε να κάντε κάτι φτιάξτε ένα σύστημα x58 και ένα Με amd (τον 6πύρηνο για cpu black) και πάρτε δύο 5870 και δύο gtx480 και βάλτε και από έναν ssd και 1tb και ειστε κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Απρίλιος 8, 2010 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Ο κόσμος δεν έχει να φάει κι εσείς μιλάτε για αηδίες. Α-Η-Δ-Ι-Ε-Σ. Εκτός κι αν κάποιος διαχειριστής διαφωνεί. Ντροπή σας κι εσάς που προτείνετε παράλογα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 8, 2010 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Μπορεί ''εμείς'' να ''πηναμε'' αλλά δικα του είναι τα λεφτα και δικο του πρόβλημα αμα και που θα τα χαλάσει. Μου θυμίζεις τους συνταξιούχους που φωνάζουν και απο την αλλη πετουν τα λεφτά τους για την Τζουλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 9, 2010 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 :flower:Ο φίλος θα πάρει ένα pc των 2000 και τα υπόλοιπα στην επιχείρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 9, 2010 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 υποπτευομαι οτι πολυ λογος για το τπτ...:whistlingbtw..:flower:Ο φίλος θα πάρει ένα pc των 2000 και τα υπόλοιπα στην επιχείρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 9, 2010 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Μου θυμίζεις τους συνταξιούχους που φωνάζουν και απο την αλλη πετουν τα λεφτά τους για την Τζουλια.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:smoke:.. @Cris ...οοοοκκ...τι παει να πει αυτο? Ξέρεις ποσα πλουσιόπαιδα (15-25 χρόνων) ανοίγουν μπουκάλια στα μπουζούκια την στιγμή που αλλα παιδιά δουλευουν 16 ώρες μονο για να κατεφερουν να επιβιώσουν.. οκ.. τι να κανουμε? @firekiller ...μπραβο καλά εκανε.. εγώ θα πρότεινα και μια πιο φτηνή λύση αν έπαιζε μονο games..Χτυπάει ενα PS3 και κρατάει και 1000 μονο για games τα υπόλοιπα τα κρατα για τις σπουδές του...(για παράδειγμα ενα μεταπτυχιακό κανει 6+ χιλιάρικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 9, 2010 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Γνώμη μου είναι ότι το να χαλάσετε τόσα λεφτά αποκλειστικά σε πισί και γκατζετιές είναι κάπως...Δόξα το Θεό, αφού με 2000 πέρνετε σούπερ ντούπερ μηχάνημα κρατήστε τα υπόλοιπα στην άκρη ή επενδύστε τα σε κάτι που μπορεί να αποφέρει και ένα κέρδος σε βάθος χρόνου.Είναι αρκετά μεγάλο το ποσό για να γίνουν όλα όσα σκέφτεσται.Στην τελική μπορεί να πάρει και 4-5 value πισάκια και να τα δωρήσει σε κάνα σχολείο στην επαρχία ή στο χωριό του (αν έχει).Ποιό μεγάλο καλό θα κάνει έτσι...Γνώμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 9, 2010 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Που είναι το δελτίο οεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George4675 Απρίλιος 9, 2010 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Οντος που ειναι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 9, 2010 Author #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 δεν τον έχω συναντήσει ακόμα και θα του πω να το στείλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Απρίλιος 9, 2010 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 δεν τον έχω συναντήσει ακόμα και θα του πω να το στείλειΔεν χρειάζεται, σε πιστεύουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 9, 2010 Author #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 όχι θα σας το δείξω γιατί.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 9, 2010 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Παρακαλώ να κοπούν οι εκτός θέματος δημοσιεύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Απρίλιος 18, 2010 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 υποπτευομαι οτι πολυ λογος για το τπτ...:whistlingbtw..μονο οι 2 μας ειμαστε?btw, ενα clusterακι θα ηταν ταμαμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybernaut Μάϊος 14, 2010 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 τι εγινε ρε παιδια τελικα μ αυτο το πισι ? (ασε το δελτιο..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.