alexkhr Απρίλιος 8, 2010 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Μα θα βάλεις τόσες κάρτες για να παίζεις στα 1920χ1080??? Δεν λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 ναι αλλά θα benchάρουμε και μπορεί να τον συνδέσουμε με 42" tv:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Απρίλιος 8, 2010 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Όλα καλά αυτά που προτείνουν παραπάνω αλλά ως φανατικός το περιφεριακών ενός συστήματος έχω να πώ οτί καλό θα ήταν να δώσεις και κάποια χρήματα σε αυτά. Γιατί στο κάτω κάτω το ποντίκι, το πληκτρολόγιο η οθόνη είναι τα μέσα με τα οποία επικοινωνούμε με το pc και χωρίς αυτά είναι ένα κουτί απλά.Οπότε σου προτείνω να πας σε 3x1 Portrait Display Group ή 3x1 Landscape Display Group, αγορά ηχείων γιατί η κάρτα ήχου από μόνη της ήχο δεν βγάζει ποντίκι και καλό πληκτρολόγιο και ότι άλλο θα βοηθούσε στην διασκέδαση και καλύτερη επικοινωνία με τον υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 8, 2010 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 ναι αλλά θα benchάρουμε και μπορεί να τον συνδέσουμε με 42" tv:triniti:κι η 42αρα ιδια αναλυση εχει... :triniti: :triniti:(αντε να παει 1920*1200)αλλιως παει σε 2560x1080 και >50"εγω θα συμβουλευα να μην πας με τη λογικη "οτι πιο ακριβο" και "φερε να 'χουμε"αλλα να παρει κατι ισορροπημενο και πληρες απ'ολες τις μεριεςοπως ειπε κι ο φιλτατος πριν απο μεναοσο για το benchαρισμαδε χρειαζεται να βαλει στην πιστα την ολοκαινουρια ferrari του χωρις καν να εχει ξανατρεξει...μπορει να αφησει τη ferrari σπιτι και να φτιαξει ενα starletακι για να μαθει να τρεχει πρωταif you catch my drift Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 8, 2010 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 θελουμε φοτος απο το μηχανημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 haha ok κατάλαβα αλλά ας μαθει να τρέχει με την ferrari τώρα που μπορεί να την τρέξει και μιλάμε για starlet αργότερα http://www.2dayblog.com/images/6-novitec-ferrari-f430.jpg @performer έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 8, 2010 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 υποπτευομαι οτι πολυ λογος για το τπτ...:whistlingbtw.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 8, 2010 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Δεν ξέρω τι ηλικία έχει ο φίλος σου, αλλά θα υποθέσω πως με τέτοια αγορά από Πλαίσιο έχει τουλάχιστον μεγάλη οικονομική άνεση. Ως εκ' τούτου, θα πρότεινα να αγοράσει μια αληθινή Ferrari μπας και μπορέσει να την γεμίσει με μελαχροινά ή ξανθά μωρά μέσα από το να αποβλακωθεί και να την βγάλει με την χήρα και τα 5 ορφανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 κοιτάχτε έχει πιστωτικό αλλά είναι και κάτι άλλο που αν σας πω δεν θα το πιστέψετε οπότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 8, 2010 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Κερδισε λοττο,τζοκερ,κληρονομιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 όχι στοίχιμα 12 αγώνες 7300περίπου ευρώ και κέρδισε ο σκ@το κ@λοφαρδοςακούγετε τρελό αλλά.......αν θέλετε photo θα σας δείξω αφού τελειώσει το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
George4675 Απρίλιος 8, 2010 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 12 Αγωνες ????ΤΟ Δελτιο μπορουμε να το δουμε ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 θα του ζητήσω να το scanάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
George4675 Απρίλιος 8, 2010 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 12 Αγωνες ειναι κατι απιαστο !! Αν το εκανε τι να πω..ας παιξει και Τζοκερ !! :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 12 Αγωνες ειναι κατι απιαστο !! Αν το εκανε τι να πω..ας παιξει και Τζοκερ !! :triniti:ρεσυ το καταλαβαίνω πρώτη φορά έπαιξε και τον βοήθεισα μου είπε τους αγώνες και τους δηλώσαμε εγώ έχω παίξει 3 φορές και έχω κερδίσει 64.78ε ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
George4675 Απρίλιος 8, 2010 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Ωραια να δουμε το δελτιο !! πρωτη φορα μου λενε για 12 αγωνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 οκ θα σας το δείξω και μετά να κλειδωθεί οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George4675 Απρίλιος 8, 2010 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 εγω να το δω θελω., κλειδωματα κτλ δεν ασχολουμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 8, 2010 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Δεν παίρνει κανενα αμάξι? (άσχετο) 1)Θα δώσει 7χιλιάρικα να παρει κατι που σε 3 χρόνια θα ειναι πίσω??? Ελεος 2)Κατα την γνώμη μου πανω απο 2000 δεν αξίζει να δώσεις για μηχανιμα που θα παίζει games..Να πώ οτι ηταν μηχανιμα πολιτικού μηχανικού /γραφίστα / developer παει στο καλό 3)τουλάχιστον ας παίρνει ενα μηχανημα των 2 χιλιάδων καθε 2 χρόνια (:meeting: 8 χρόνακια σε pc θα βγάλει με αυτα τα λεφτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Απρίλιος 8, 2010 Author #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 ok όταν θα τον πάρω τηλ να το σκανάρειοκ δεν λέω δίκιο έχετε είναι πολλά τα λεφτά το ξέρει κι ο ίδιος αλλά σύστημα για games φτιάχνει και με 2000ε και θα ταν καλύτερο να τα επενδύση στο μαγαζί ή κάπου αλλού θα του το πω και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.