venom7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Καλησπέρα!:hi:Βασικά έχω υδρόψυξη και έχω κάτι ανεμιστήρες σε push κατάταξη και είμαι κομπλέ.Αλλά σκέφτομαι το ακόμα καλύτερο και για αυτό θα ήθελα να βάλω 12άρηδες ΛΕΠΤΟΥΣ σε push-pull κατάταξη γιατί νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα.Αν κάνω λάθος σε αυτό πείτε μου!Το ψυγείο μου είναι το http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling/Radiators/Black-Ice-Radiator-Gts-360-WAIC-003.htm είναι όντως όμως καλύτερα με push-pull ή όχι?Γιατί εγώ νομίζω πως ναι!Τεσπα...Θα ήθελα μαύρους και με καλό air flow,γιατί όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα...το air flow:hehe:!Λογικά για να έχουμε μεγάλο air flow(πολλά cfm δλδ), θα έχουμε και υψηλότερα επίπεδα θορύβου αλλά αυτό δεν με απάσχολεί και ιδιαίτερα γιατί θα κατεβάζω τις στροφές τους όποτε δεν χρειάζεται να λειτουργούν τέρμα.Αυτά!Ευχαριστώ εκ των προτέρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Καλησπέρα!:hi:Βασικά έχω υδρόψυξη και έχω κάτι ανεμιστήρες σε push κατάταξη και είμαι κομπλέ.Αλλά σκέφτομαι το ακόμα καλύτερο και για αυτό θα ήθελα να βάλω 12άρηδες ΛΕΠΤΟΥΣ σε push-pull κατάταξη γιατί νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα.Αν κάνω λάθος σε αυτό πείτε μου!Το ψυγείο μου είναι το http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling/Radiators/Black-Ice-Radiator-Gts-360-WAIC-003.htm είναι όντως όμως καλύτερα με push-pull ή όχι?Γιατί εγώ νομίζω πως ναι!Τεσπα...Θα ήθελα μαύρους και με καλό air flow,γιατί όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα...το air flow:hehe:!Λογικά για να έχουμε μεγάλο air flow(πολλά cfm δλδ), θα έχουμε και υψηλότερα επίπεδα θορύβου αλλά αυτό δεν με απάσχολεί και ιδιαίτερα γιατί θα κατεβάζω τις στροφές τους όποτε δεν χρειάζεται να λειτουργούν τέρμα.Αυτά!Ευχαριστώ εκ των προτέρο!λεπτους εννοεις πιους ? κατι σαν αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807532&u=SCYTHE-SY1212SL12H-SLIP-STREAM-SLIM-120MM-CASE-FANη τους 120x120x25? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Απρίλιος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Πιστευω πως η παραπανω λυση είναι αυτό που ζητάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 7, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Δεν εννοώ κάποιους συγκεκριμένα.Γιατί αν ήξερα δεν θα ρωτούσα!Σαν και αυτούς που μου πρότεινες ψάχνω αλλά τους συγκεκριμένους τους είχα δει και θέλω και άλλες επιλογές.Δεν υπάρχουν?Επειδή οι συγκεκριμένοι δεν έχουν και πολύ καλό air flow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Δεν εννοώ κάποιους συγκεκριμένα.Γιατί αν ήξερα δεν θα ρωτούσα!Σαν και αυτούς που μου πρότεινες ψάχνω αλλά τους συγκεκριμένους τους είχα δει και θέλω και άλλες επιλογές.Δεν υπάρχουν?Επειδή οι συγκεκριμένοι δεν έχουν και πολύ καλό air flow! σε 120x120x12 ειναι οι μονοι που εχω βρει για πιο λογο ομως να βαλεις λεπτους και οχι 120χ120χ25? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 7, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Επειδή δεν χωράνε από πάνω σε pull οι χ25.Βρίσκουν στην μητρική. Οποιος ξέρει κάναν άλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icsd_sap Απρίλιος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Κυκλοφορούν και κάτι 120χ120χ20 της yate loon σε site του εξωτερικού όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Εάν είναι πυκνά τα fins του ψυγείου, οι λεπτοί δεν θα κάνουν καλή δουλειά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Απρίλιος 8, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Επειδή οι 12άρηδες που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι και οι μοναδικοί στην αγορά και δεν έχουν ούτε καλό airflow ούτε και static pressure, δεν θα σου κάνουν τίποτε σε push-pull διάταξη. Γιαυτό μείνε με τους 25άρηδες σε push διάταξη και απλά διάλεξε κάποιους με υψηλό airflow και static pressure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Απρίλιος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Όλα καλά και όλα ωραία... αλλά imho δεν αξίζει να ψάχνουμε τα top airflow & static pressure στους ανεμιστήρες που είναι για pull.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.