Jump to content

DELL U2410 - Βελτιστος τροπος συνδεσης

jimo_proxy

Recommended Posts

ρωτάω γιατί έχω βάλει HDMI-HDMI και δεν είδα καμιά διαφορά με το VGA-VGA που είχα στην αρχή πριν πάρω καλώδιο

άρα μύθος το ψηφιακό σήμα?

Φίλε μου αυτό που λες αποκλείεται να συμβαίνει. VGA με HDMI ή DVI έχει τεράστια διαφορά σε βαθμό που με VGA χαραμίζεις την οθόνη σου. Για χρώματα να πω, για sharpness... για ότι και να πω το ψηφιακό σήμα έχει προβάδισμα το οποίο φαίνεται.

Μήπως ήθελες να συγκρίνεις DVI με HDMI και είπες VGA?

Φίλε μου αυτό που λες αποκλείεται να συμβαίνει. VGA με HDMI ή DVI έχει τεράστια διαφορά σε βαθμό που με VGA χαραμίζεις την οθόνη σου. Για χρώματα να πω, για sharpness... για ότι και να πω το ψηφιακό σήμα έχει προβάδισμα το οποίο φαίνεται.

Μήπως ήθελες να συγκρίνεις DVI με HDMI και είπες VGA?

οχι οχι, VGA - VGA είχα και μου φαινόταν ίδιο με τώρα που έχω HDMI.

• 2 weeks later...

Εχω και εγω την εν λογω οθονη με συνδεση dvi.

Οποτε τι λετε να αλλαξω και να βαλω DP??(Παιζω και παιχνιδια)

• 1 month later...

Πρός το παρόν δεν έχω βάλει κάποιο για την δικιά μου. Την έχω σεταρισμένη με την κλασική μέθοδο "με το μάτι" και ήδη είδα μεγάλες διαφορές και περιμένω να πάρω ένα calibrator να βγάλω όσο ζουμί έχει.

παιδια εγω εχω τον μεγαλο αδερφο της την 27αρα και την εχω απλα συνδεμενη με dvi για ειμαι full gaming το 8εμα πρεπει να κανω και κατι αλλο για να δω το μεγιστο στην εικονα της?εχει καμια αλλη ρυ8μηση καποιο προγραμα ή κατι απο τα setting της?

Στα 2 πρώτα profiles λέει A00. Εμένα το revision είναι το A01.

To τρίτο είναι ανεβασμένο από κάποιον χρήστη και δεν λέει για ποιο revision είναι.

Αν το περάσω και μετά θέλω να επαναφέρω το αρχικό icc profile πως το κάνω;

καλιμπραρισμα πως κανουμε....?

την πηρε ενας φιλος και λεμε να δοκιμασουμε μηπως δουμε διαφορες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.