Jump to content

DFI Lanparty NFII Ultra B overclocking .

soki

Recommended Posts

να'σε καλα τζιμακο. αν και δεν καταλαβα, για να πω την αληθεια, το σχολιο σου. δειχνεις σα να μη ξερεις για ποιο λογο ποσταρεις σε ενα φορουμ.

:whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Τελικά βγήκε συμπέρεσμα γιατι πάει 255 για πλάκα?

Υ.Γ όπως βλέπεις Vag μόνο εγώ και ο Mortisboy ποστάραμε... και έχουν πολλοί DFI.

Δεν ξερω για τους αλλους , ακομα και ο φιλος Chosen που την εχει δεν την εχει βαλει πανω .Εξαλλου σε σενα ειχα το θαρρος να πω ποσταρε , εχω και μια προσωπικη επαφη μαζι σου βρε παιδι με τους αλλους δεν το εχω αυτο.Δεν πρεπει να βοηθιομαστε μονο πρεπει να βοηθαμε εαν ηταν ολοι να τρεχουν για εναν δεν θα το λεγαμε φορουμ αλλα ιδρυμα προστασιας του σπανιου ειδους ανθρωπου που λεγετε Τζιμακος...:cool::happy:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Δεν ξερω για τους αλλους , ακομα και δεν την εχει φιλος μου αλλα δεν την εχει βαλει καν πανω ακομα.Εξαλλου σε σενα ειχα το θαρρος να πω ποσταρε , εχω και μια προσωπικη επαφη μαζι σου βρε παιδι με τους αλλους δεν το εχω αυτο.Δεν πρεπει να βοηθιομαστε μονο πρεπει να βοηθαμε εαν ηταν ολοι να τρεχουν για εναν δεν θα το λεγαμε φορουμ αλλα ιδρυμα προστασιας του σπανιου ειδους ανθρωπου που λεγετε Τζιμακος...:cool::happy:

ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!

soki με 1.7 ποσο πηγες εγω max με 1.7v εχω 260 αλλα δεν δοκιμασα και παραπανω εσυ?

Για σταθερα μεχρι 255 fsb το 1.7 ειναι οκ,παει και 260+ αλλα καλυτερα απο εκει και πανω 1.8. Το 1.9 ειναι πολυ και το εβαλα για να ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει τα μεγιστα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχω καλη ψυξη στο North με ενα χαλκινο titan fan , αν ειχα την default ψυκτρα ισως λογο θερμοκρασιας να μην ανεβαινε τοσο πολυ. Επομενο βημα ειναι η καλυτερη ψυξη του Southbridge. :)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Η DFI πάιζει multi 10x 10.5 σταθερά σε FSB πάνω από 230 με CPU interface agreesive? Γιατί με optimal παίζει και το Abit, στο agressive μας τα χαλάει...

Disable=optimal

enable=Agressive

εμενα φιλε με agresssive δουλεψε με 260fsb τωρα για σταθεροτητα δεν το εψαξα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.