Jump to content

DFI Lanparty NFII Ultra B overclocking .

soki

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι το DFI είναι ένα αίσχος.... για να δουλεύεις Overcloked σε μεγάλες συχότητες και ρεύματα καθημερινα.... βγάζει Memtest Και πριμε με τις ώρες.... και μετά κολάει στο net surfing.... ΕΛΕΟΣ !

Ενώ βάζω 1.95vcore bios... δίνει 1.9-1.92.... και κάνει κάτι ξαφνηκά 1.87....-1.94...:devil:

Jim συμφωνω με το οτι κανει λιγο undervoltage (παντος το Abit ηταν χειροτερο σε αυτο) αλλα αυτο το αποτομο που λες δεν το εχω δει!!!Κατι αλλο παιζει ...μηπως εχεις τα παντα πανω σε ενα psu??? αυτο μπορει να ειναι ενας λογος ας πουμε!!!

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις και 20:30]

Jim συμφωνω με το οτι κανει λιγο undervoltage (παντος το Abit ηταν χειροτερο σε αυτο) αλλα αυτο το αποτομο που λες δεν το εχω δει!!!Κατι αλλο παιζει ...μηπως εχεις τα παντα πανω σε ενα psu??? αυτο μπορει να ειναι ενας λογος ας πουμε!!!

Το Abit μπορεί να έκανε undervoltage... αλλά ήταν σταθερό...

Σε τι θα βοηθήσει vag αυτό? πέραν της εξυπηρέτησης του 38-45?

Αρχική απάντηση από JiMk

Σε τι θα βοηθήσει vag αυτό? πέραν της εξυπηρέτησης του 38-45?

Σε ότι προσπάθησε να βοηθήσει η 25σελιδη προκύρηξη σου, πχ ?

να'σε καλα τζιμακο. αν και δεν καταλαβα, για να πω την αληθεια, το σχολιο σου. δειχνεις σα να μη ξερεις για ποιο λογο ποσταρεις σε ενα φορουμ.

υπαρχει μια συζητηση, οσο αφορα τις επιδοσεις και την αποδοση της dfi συγκριτικα με αλλες μητρικες. ενα τετοιο screenshot, ειναι ενα καλο εργαλειο. σε τι συχνοτητα ειναι αυτο;

Αρχική απάντηση από JiMk

....Ναι και μια μερα ξαφνικα δεν ηθελε να λειτουργησει στις συχνοτητες που λειτουργουσε τοσο καιρο......:blink: τι να σου πω εγω παντως δεν εχω προβληματα σταθεροτητας αν περασει ολα τα bench....και ειμαι και με Antec 400w(smartfun) το οποιο εχει γονατισει τελιως!!!

Εαν και η απαντηση του τζιμακου και η μετεπειτα ερωτηση ηταν απλα ασχολιαστη ας του εξηγησω κατι...Αυτα τα θελουμε για να δουμε γιατι μεν το ενα board παει για πλακα 255 και το αλλο οχι.....και μαλιστα οι επιδοσεις του ειναι αρκετα πεσμενες για 255 φσβ...αυτα τζιμακο ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και θυμησε μας αλλα φορα γιατι ποσταρουμε οταν ρωτας να λαβεις και εσυ μια απαντηση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.