zyx Ιανουάριος 23, 2004 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2004 εγω παντος εσθανομε σαν να εχω 875chipset και τα προβληματα δεν με νοιαζουν. το ζητημα μου ειναι να ειναι σταθερη και να ανεβενη. απο κει και περα πιστευο με ενα καλο bios ολα θα δουλεψουν dfi rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzκαι ξανα και ολοι μαζι dfi rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 23, 2004 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2004 LoL.... μην πορώνεσε τόσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 23, 2004 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από zyx εγω παντος εσθανομε σαν να εχω 875chipset και τα προβληματα δεν με νοιαζουν. το ζητημα μου ειναι να ειναι σταθερη και να ανεβενη. απο κει και περα πιστευο με ενα καλο bios ολα θα δουλεψουν dfi rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzκαι ξανα και ολοι μαζι dfi rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz λολ τι ακριβως εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrylos Ιανουάριος 23, 2004 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2004 Εχω και εγω αυτην την μητρικη 20 μερες τωρα, και παει πολυ καλα... Μοναδικο ελλατωμα που εχω βρει ειναι στις τρυπες στο socket που ειναι πολυ κοντα σε αντιστασεις, και καταφερα να σπασω εναν εγκαθιστωντας μια SP-97....το προβλημα ειναι γνωστο και το εχουν παθει και αλλοι, και με τη βοηθεια του AMDMB forum το εφτιαξα με λιγη κολληση... Πραγματικα το support που προσφερουν απεσταλμενοι της DFI σε εκεινο το forum ειναι υποδειγματικο... Σχετικα με το αν εχεε RevA ή A+ , ειναι πολυ απλο, απλα δειτε αν εχει τις τρυπες στο socket, η revA δεν τις εχει... Επισης για καποιους που λενε πως εχουν προβληματα σταθεροτητας στα windows, ενα θα πω : Προς θεου αν εγκαταστησετε nvidia drivers, ΜΗΝ εγκαταστησετε τους IDE drivers οταν σας ρωτησει ο installer...ειχα και εγω προβληματα ασταθειας και ολα λυθηκαν κατευθειαν ετσι... Επισης με τα multis δεν υπαρχει κανενα προβλημα οπως στην Abit ας πουμε, τον barton τωρα τον δουλευω 10χ241 εν αναμονη καλυτερου τροφοδοτικου για να παμε και παραπανω... Τελος η μητρικη δεν μασαει απο FSB αλλα με περιοριζουν οι μνημες ρε gmt Που να φανταστω οταν επαιρνα τα BH-5 οτι θα βρισκομουνα με μητρικη που παει χαλαρα 250+ FSB... Και επειδη θελω το συστημα να ειναι απολυτα σταθερο, μεχρι τωρα με 2-2-2-11 παω μεχρι 243, απο εκει και πανω το memtest σε loop test5 αρχιζει τα errors μετα απο λιγη ωρα... Windows εχω μπει μεχρι 255 αλλα μονο για screenshot, τιποτα δεν δουλευε... Μηπως πρεπει να αρχισουμε και οι AMDαδες να χρησιμοποιουμε PC4200? heh πλακα κανω βεβαια, καλυτερα 24x με 2-2-2-5 παρα 270 με 3-4-4-8... (η ετσι νομιζω τουλαχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 23, 2004 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2004 shido ενοω οτι η μητρικη ανεβενη για πλακα fsb και ειναι πολυ σταθερη. ισως τελικα δεν εφταιγε τοσο το nforce 2 αλλα οι εταιριες μητρικον. ειναι δυνατον με 2 αβιτ να μην μπορουσα να υπερβο τα 225 με 228 και με την asus να εχω max 240 αλλα δεν ξερω για σταθεροτητα. και με το dfi την δευτερη μερα μα πηγενη 251+ και δεν το δοκιμασα αλλο. με 1.7v εμενα μου φενετε καλη μητρικη. γιαυτο και περι του 875 απλα επειδη ανεβενετε και σεις ευκολα fsb το εγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 24, 2004 Author #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Thrylos Εχω και εγω αυτην την μητρικη 20 μερες τωρα, και παει πολυ καλα... Μοναδικο ελλατωμα που εχω βρει ειναι στις τρυπες στο socket που ειναι πολυ κοντα σε αντιστασεις, και καταφερα να σπασω εναν εγκαθιστωντας μια SP-97....το προβλημα ειναι γνωστο και το εχουν παθει και αλλοι, και με τη βοηθεια του AMDMB forum το εφτιαξα με λιγη κολληση... Πραγματικα το support που προσφερουν απεσταλμενοι της DFI σε εκεινο το forum ειναι υποδειγματικο... Σχετικα με το αν εχεε RevA ή A+ , ειναι πολυ απλο, απλα δειτε αν εχει τις τρυπες στο socket, η revA δεν τις εχει... Επισης για καποιους που λενε πως εχουν προβληματα σταθεροτητας στα windows, ενα θα πω : Προς θεου αν εγκαταστησετε nvidia drivers, ΜΗΝ εγκαταστησετε τους IDE drivers οταν σας ρωτησει ο installer...ειχα και εγω προβληματα ασταθειας και ολα λυθηκαν κατευθειαν ετσι... Επισης με τα multis δεν υπαρχει κανενα προβλημα οπως στην Abit ας πουμε, τον barton τωρα τον δουλευω 10χ241 εν αναμονη καλυτερου τροφοδοτικου για να παμε και παραπανω... Τελος η μητρικη δεν μασαει απο FSB αλλα με περιοριζουν οι μνημες ρε gmt Που να φανταστω οταν επαιρνα τα BH-5 οτι θα βρισκομουνα με μητρικη που παει χαλαρα 250+ FSB... Και επειδη θελω το συστημα να ειναι απολυτα σταθερο, μεχρι τωρα με 2-2-2-11 παω μεχρι 243, απο εκει και πανω το memtest σε loop test5 αρχιζει τα errors μετα απο λιγη ωρα... Windows εχω μπει μεχρι 255 αλλα μονο για screenshot, τιποτα δεν δουλευε... Μηπως πρεπει να αρχισουμε και οι AMDαδες να χρησιμοποιουμε PC4200? heh πλακα κανω βεβαια, καλυτερα 24x με 2-2-2-5 παρα 270 με 3-4-4-8... (η ετσι νομιζω τουλαχιστον) Thryle δοκιμασε την παρακατω μεθοδολογια καψιματος μνημης και cpu. Εγω αρχισα απο τα 250 και ειμαι στα 255 σημερα σταθερα. 1. To πρωι με το που ανοιξεις τον υπολογιστη αρχιζεις με καμια 500 loops sandra burn in στο normal με επιλέγμενα τα arithmetic,multimedia και memory. Οταν ειναι στο normal μπορεις παραλληλα να σερφαρεις στο internet και να κανεις μικροδουλειες χωρις προβλημα. 2. Kατα το απογευματακι τρεχεις καμια 10αρια φορες 3dmark2001,3dmark2003, aquamark. 3. Kανεις ενα μεγαλο αρχειο γυρω στα 800mbyte σε rar και μετα αποσυμπιεση. 4. Παιζεις κανα παιχνιδακι 2-3 ωρες. 5. To αφηνεις ολο το βραδυ να κανει memtest στην δισκετα. 6. Κλεινεις τον υπολογιστη για 3-4 ωρες. 7. Εισαι ετοιμος ανεβαζεις 1 mhz fsb και συνεχιζεις το ιδιο και την επομενη μερα, καθε μερα θα κερδιζεις 1 mhz fsb ετσι. Ειμαι στα 255 αισιως και συνεχιζω ακαθεκτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Ιανουάριος 28, 2004 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από zyx [23-01-2004 και 12:39] εγω παντος εσθανομε σαν να εχω 875chipset και τα προβληματα δεν με νοιαζουν. το ζητημα μου ειναι να ειναι σταθερη και να ανεβενη. απο κει και περα πιστευο με ενα καλο bios ολα θα δουλεψουν dfi rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz και ξανα και ολοι μαζι dfi rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz xexexexexx σε λιγο μου φαινεται οτι θα αρχισετε να ανακαλυπτετε προβληματα με τους διαιρετες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 28, 2004 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Μένει να την βάλω και εγώ επάνω.... την παρασκευή ίσως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 28, 2004 Author #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Και μερικες φωτογραφιες απο το συστημα μου με την ευγενικη χορηγια του Sam... 1 2 3 4 5 6 7 8(μνημες με ανεμιστηρια) 9 10 11(θελουν λιγο πλυσιμο τα φιλτρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Ιανουάριος 29, 2004 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Μπράβο η Dfi πολύ καλή η νέα Lan Party... Ομως κατά πόσο μπορεί να δουλέψει μια M/B Με fsb 250 24/7??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 29, 2004 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Kαλα ρε συ ποσες ψυκτρες εβαλες στη radeon?!?! Kανουν δουλεια ή 370-330 την εχεις την καρτα?Ετσι λεει η sig σου.... Δυνατο συστημα παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 29, 2004 Author #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DennisK Μπράβο η Dfi πολύ καλή η νέα Lan Party... Ομως κατά πόσο μπορεί να δουλέψει μια M/B Με fsb 250 24/7??? Εγω την δουλευω στα 257 καθε μερα. Αρχική απάντηση από Samael Kαλα ρε συ ποσες ψυκτρες εβαλες στη radeon?!?! Kανουν δουλεια ή 370-330 την εχεις την καρτα?Ετσι λεει η sig σου.... Δυνατο συστημα παντως! Ασε Samael επεσε σε μουφα καρτα, με την default ψυκτρα δεν πηγαινε σταθερα πανω απο 330 Mhz ο πυρηνας, γιαυτο την περιποιηθηκα. Μεχρι 380 παει σταθερa χωρις artifacts. Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 29, 2004 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Kριμα ρε συ... Να εχεις WC και να μην εχεις καλη καρτα να την ξεζουμισεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 29, 2004 Author #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Ολες τοσο πανε περιπου Samael, 400+ πυρηνα πανε με mod. Mην φοβασαι εχω φτασει και 500 παλια με μια 9500... :whistling :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 29, 2004 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Την έβαλα επάνω και μαμαέι.... χεχε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 29, 2004 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Πως το κανει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 29, 2004 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 lol Μαριε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 30, 2004 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 H Gigabyte 9700προ που εχω ειναι στα 367/337 χωρις κανενα μοντ και με stock ψυκτρα....αρα οντος δεν εισαι με καλο κοματι gpu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Ιανουάριος 31, 2004 #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 μπραβο bill αντε και ποιο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 31, 2004 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Lanparty ultra Bhttp://myweb.hinet.net/home8/oskarwu/dfi/betabios/N24LD131.zipInfinity Ultrahttp://myweb.hinet.net/home8/oskarwu/dfi/betabios/N24ID131.zip1 . Add AGP Latency control2 . Increase 3DMark2001 SE performance (compare to 12/31)3 . Set Harddisk Access Mode defaul As LBA after clear CMOS or load optimized default4 . Fix some board did not perform well above 235MHz FSB after 12-18 bios(I am not so sure if it will be able to fix your problem)5 . Add popup bootmenu select , after the serial ata bios is initialed but before booting into OS , press ESC key will pop up a menu for you to select the boot device(it will not change the CMOS setting however)This is almost the final Release Condidate Και το θρεντ στο amdmbhttp://forums.amdmb.com/showthread.php?threadid=293397 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.